0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό σε ρολόι που το ήθελες.Εμένα δύο πράγματα με αποτρέψαν σ᾽αυτό το, κατά τ᾽ άλλα ωραίο 5άρι. Το 13-24 και οι κοντοί δείκτες.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Blackbird στις Ιούλιος 31, 2013, 09:36:17 πμΠολύ σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό σε ρολόι που το ήθελες.Εμένα δύο πράγματα με αποτρέψαν σ᾽αυτό το, κατά τ᾽ άλλα ωραίο 5άρι. Το 13-24 και οι κοντοί δείκτες.Εμένα με ενοχλεί επίσης σε tool, sport και ακόμα περισσότερο σε "military" ρολόγια το display back.
Παράθεση από: Theminio στις Ιούλιος 31, 2013, 09:51:28 πμΠαράθεση από: Blackbird στις Ιούλιος 31, 2013, 09:36:17 πμΠολύ σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό σε ρολόι που το ήθελες.Εμένα δύο πράγματα με αποτρέψαν σ᾽αυτό το, κατά τ᾽ άλλα ωραίο 5άρι. Το 13-24 και οι κοντοί δείκτες.Εμένα με ενοχλεί επίσης σε tool, sport και ακόμα περισσότερο σε "military" ρολόγια το display back.Παράθεση από: Blackbird στις Ιούλιος 31, 2013, 09:36:17 πμΠολύ σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό σε ρολόι που το ήθελες.Εμένα δύο πράγματα με αποτρέψαν σ᾽αυτό το, κατά τ᾽ άλλα ωραίο 5άρι. Το 13-24 και οι κοντοί δείκτες.Ώπα ρε σκληροπηρυνικοί! Μια χαρά είναι το ρολογάκι!Όλο κρίσεις και επικρίσεις είστε! Άντε να ουμ ... ΦιλικάΝίκος
Παράθεση από: constantine στις Ιούλιος 30, 2013, 17:58:52 μμγια λιγα λεπτα εβαλα κι εγω ενα .....Big mistake ή κάπως έτσι ξεκινάνε όλα
για λιγα λεπτα εβαλα κι εγω ενα .....
Παράθεση από: PanosI στις Ιούλιος 31, 2013, 01:41:26 πμΠαράθεση από: constantine στις Ιούλιος 30, 2013, 17:58:52 μμγια λιγα λεπτα εβαλα κι εγω ενα .....Big mistake ή κάπως έτσι ξεκινάνε όλα που το καταλαβατε ρε παιδια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ειπα κι εγω,γιατι δεν γραφουν κατι!!καθετος κι εγω, δεν αγοραζω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν ειναι δικο μου Γιωργο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ομορφα ρολογια παιδια!!!συνεχιζουμε!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.