angelo και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακομα να το δεις??
Παράθεση από: jimkar στις Ιούλιος 24, 2013, 23:58:37 μμUploaded with ImageShack.usΤο τέρας έτοιμο για το φυσικό του περιβάλλον.καλο!τι εκανες και ποσο σου κοστισε?
Uploaded with ImageShack.usΤο τέρας έτοιμο για το φυσικό του περιβάλλον.
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 25, 2013, 16:37:32 μμΠαράθεση από: jimkar στις Ιούλιος 24, 2013, 23:58:37 μμUploaded with ImageShack.usΤο τέρας έτοιμο για το φυσικό του περιβάλλον.καλο!τι εκανες και ποσο σου κοστισε?Bead blasted finish ή αλλιώς αμμοβολή. Δεν κόστισε κάτι. Είχα σχετικά μεγάλο κομπρεσέρ αέρος, πήρα ένα πιστόλι αμμοβολής, και έκλεψα και λίγη θαλασσινή άμμο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) και πάνω στη τρέλα μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) του 'παιξα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: jimkar στις Ιούλιος 25, 2013, 21:36:30 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούλιος 25, 2013, 16:37:32 μμΠαράθεση από: jimkar στις Ιούλιος 24, 2013, 23:58:37 μμUploaded with ImageShack.usΤο τέρας έτοιμο για το φυσικό του περιβάλλον.καλο!τι εκανες και ποσο σου κοστισε?Bead blasted finish ή αλλιώς αμμοβολή. Δεν κόστισε κάτι. Είχα σχετικά μεγάλο κομπρεσέρ αέρος, πήρα ένα πιστόλι αμμοβολής, και έκλεψα και λίγη θαλασσινή άμμο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) και πάνω στη τρέλα μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) του 'παιξα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μπραβο!
Ευχαριστώ... Όποιος έρθει Κρήτη και ψήνεται για δωρεάν δοκιμές εδώ θα είμαι...
Παράθεση από: jimkar στις Ιούλιος 25, 2013, 21:57:35 μμΕυχαριστώ... Όποιος έρθει Κρήτη και ψήνεται για δωρεάν δοκιμές εδώ θα είμαι... o Αποστολης!
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 25, 2013, 22:04:37 μμΠαράθεση από: jimkar στις Ιούλιος 25, 2013, 21:57:35 μμΕυχαριστώ... Όποιος έρθει Κρήτη και ψήνεται για δωρεάν δοκιμές εδώ θα είμαι... o Αποστολης! δε ξερει κολυμπι :-)
το μεσαίο μου όνομα, ειναι καρχαρίας!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.