Argo982001 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι τετοιες που να αλλαζει το τελικο αποτελεσμα
Τούμπανα τα 'χεις Πάνο. Το κακό με το 372 που δεν έχει δεύτερα είναι πως δε ρυθμίζεται σωστά η ώρα. Βλέπεις πόσο πίσω πάει; ./)
Παράθεση από: time_ keeper στις Ιούλιος 12, 2013, 21:40:06 μμΠαράθεση από: kkostas στις Ιούλιος 12, 2013, 21:28:07 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Ιούλιος 12, 2013, 15:10:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using TapatalkΤα δίνω στο βρακάκι μου με ένταση!τι ειπες παλι ρε αθεόφοβε!!! Δεν μπορώ να το κοντρολάρω Απόστολε, έχω ρεύσεις με το συγκεκριμένο
Παράθεση από: kkostas στις Ιούλιος 12, 2013, 21:28:07 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Ιούλιος 12, 2013, 15:10:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using TapatalkΤα δίνω στο βρακάκι μου με ένταση!τι ειπες παλι ρε αθεόφοβε!!!
Παράθεση από: marios_ch στις Ιούλιος 12, 2013, 15:10:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using TapatalkΤα δίνω στο βρακάκι μου με ένταση!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: Blackbird στις Ιούλιος 13, 2013, 18:59:57 μμΤούμπανα τα 'χεις Πάνο. Το κακό με το 372 που δεν έχει δεύτερα είναι πως δε ρυθμίζεται σωστά η ώρα. Βλέπεις πόσο πίσω πάει; ./) Ρε όργιο αντί να σου την πω, εγώ μου τι λες εσύ ;!;! (η καλύτερη άμυνα ...... )
Παλια ειναι παιδια και την ξεθαψα σημερα!!!Ο Αντωνης εβγαλε την φωτο!!Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 13, 2013, 12:34:01 μμοχι τετοιες που να αλλαζει το τελικο αποτελεσμαωραία! Που διαφωνούμε?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.