0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωπα μου ξεφυγε!!!Sent from my iPad using Tapatalk
Γιατί Πάνο μου; Είναι απλά. Δες κι εσύ:
Mια παλιά φωτογραφία, πριν χαλάσει το G μου.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: fatal στις Ιούνιος 01, 2013, 11:30:52 πμMια παλιά φωτογραφία, πριν χαλάσει το G μου.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G και να χαλάσει; σπάνιο άλλα συμβαίνει...τι ακριβώς έπαθε;
Παράθεση από: cupra73 στις Ιούνιος 01, 2013, 11:58:20 πμΠαράθεση από: fatal στις Ιούνιος 01, 2013, 11:30:52 πμMια παλιά φωτογραφία, πριν χαλάσει το G μου.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G και να χαλάσει; σπάνιο άλλα συμβαίνει...τι ακριβώς έπαθε;Όταν δεν πας σε καλό μάστορα, να σου αλλάξει μπαταρία και να στο κλείσει καλά, έτσι ειναι. Ε πάω εγώ μια μέρα παραλία χαρούμενος, και μόλις μπήκα, πήρε νερό...
Όταν δεν πας σε καλό μάστορα, να σου αλλάξει μπαταρία και να στο κλείσει καλά, έτσι ειναι. Ε πάω εγώ μια μέρα παραλία χαρούμενος, και μόλις μπήκα, πήρε νερό...
Παράθεση από: fatal στις Ιούνιος 01, 2013, 13:04:22 μμΌταν δεν πας σε καλό μάστορα, να σου αλλάξει μπαταρία και να στο κλείσει καλά, έτσι ειναι. Ε πάω εγώ μια μέρα παραλία χαρούμενος, και μόλις μπήκα, πήρε νερό... Ε έτσι εξηγείται, μόνο από ανθρώπινο λάθος χαλάνε τα G. Στεγανοποίηση μετά από άνοιγμα δεν έκανε ο καραγκιόζης ;Πήγες μετά αν του τρίψεις στα μούτρα;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.