0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Μάιος 26, 2013, 20:30:47 μμεφτασαααααωραια θαυμασιαεγω σημερα το συνηθισμενο OVMωραιο seiko,ποιο ειναι?
εφτασαααααωραια θαυμασιαεγω σημερα το συνηθισμενο OVM
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 26, 2013, 22:26:41 μμΠαράθεση από: constantine στις Μάιος 26, 2013, 20:30:47 μμεφτασαααααωραια θαυμασιαεγω σημερα το συνηθισμενο OVMωραιο seiko,ποιο ειναι?7S26-3160
νομιζω ειναι 37-38,παραπανω σιγουρα δεν ειναικαι το φοραει ο πατερας μου,η φωτο βγηκε σημερα το πρωι στο χωριο
Παράθεση από: constantine στις Μάιος 26, 2013, 23:04:20 μμνομιζω ειναι 37-38,παραπανω σιγουρα δεν ειναικαι το φοραει ο πατερας μου,η φωτο βγηκε σημερα το πρωι στο χωριο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν το φόρεσα εγώ, της καλής μου είναι...τι είναι όμως; Καλή εβδομάδα φίλτατοι!!!
παμε!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: marios_ch στις Μάιος 27, 2013, 14:45:25 μμπαμε!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρολογάρα!
Παράθεση από: zodiac στις Μάιος 27, 2013, 14:47:13 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Μάιος 27, 2013, 14:45:25 μμπαμε!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρολογάρα!ωραιο Μαριε!σε ευχαριστω φιλε!!!οντως το καλοκαιρι το φοραω παρα πολυ!!ριξε και το δικο σου!!
Πολυ ωραιο. Εγω μεχρι να αξιωθω να παρω κατι αντιστοιχο, θα πρεπει να αρκεστω σε αυτο, το οποιο μολις παρελαβα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.