0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα.!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες του φόρουμ!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: cupra73 στις Μάιος 22, 2013, 11:21:55 πμΚαλημερα.!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2αυτο ηταν.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
@Argo, καλοφόρετο το Εξπλόρερ!
καλοφορετο!!ομορφες ωρες και στιγμες να μετραει!!μαλλον το πιο ομορφο απο τα ρολεξ "νεας κοπης"!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: cupra73 στις Μάιος 21, 2013, 14:58:25 μμΣτάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2βέπω το κατεχεις το gardening
Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos mg στις Μάιος 22, 2013, 15:37:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ρε Γιωργο,ποιο nike ειναι?
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 22, 2013, 15:54:08 μμΠαράθεση από: Giorgos mg στις Μάιος 22, 2013, 15:37:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ρε Γιωργο,ποιο nike ειναι?http://www.eukicks.com/nike-air-vortex-obsidian-team-orange/επανεκδοση του '85θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια,δεν μπορουσα να κρατηθω οταν τα ειδα,ερωτας με την πρωτη ματια
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάιος 22, 2013, 12:11:12 μμΠαράθεση από: cupra73 στις Μάιος 22, 2013, 11:21:55 πμΚαλημερα.!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2αυτο ηταν.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θα σου βάζω φώτο κάθε μέρα μέχρι να αποφασίσεις να το κάνουμε τράμπα με το frogman....
Κάτι μου λέει ότι το nickname σου δεν πρέπει να είναι τυχαίο. Με γεια!
Παράθεση από: ennea στις Μάιος 22, 2013, 09:49:30 πμΚάτι μου λέει ότι το nickname σου δεν πρέπει να είναι τυχαίο. Με γεια!Νομίζω ότι υπερβάλεις. Πρόκειται περί απλής συμπτώσεως. Σ' ευχαριστώ πολύ!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.