makfil και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: d7k9 στις Μάιος 15, 2013, 20:55:28 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 15, 2013, 17:03:01 μμΠαράθεση από: d7k9 στις Μάιος 15, 2013, 16:36:28 μμΜην είστε βέβαιοι για το μπλε/μαύρο...θα το δοκιμάσω αργότερα θα ποστάρω και θα μου πείτε...να φανταστείτε πάντως ότι το μπλε/μαύρο δεν το παρήγγειλα, εγώ είχα παραγγείλει κάποιο άλλο και το άσπρο/κόκκινο/μπλε...αφού τους το είπα μου είπαν να κρατήσω και το μπλε/μαύρο και θα μου στείλουν με έξοδά τους και αυτό που παρήγγειλα!!! Εξυπηρετικότατοι και επαγγελματίες!!!πολυ καλο λαθος!Δεν λες τίποτα...να μην το πω ούτε του παπά. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι σωστοί επαγγελματίες...ασε τα λουριά,καμια μασα θα ρίξουμε???
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 15, 2013, 17:03:01 μμΠαράθεση από: d7k9 στις Μάιος 15, 2013, 16:36:28 μμΜην είστε βέβαιοι για το μπλε/μαύρο...θα το δοκιμάσω αργότερα θα ποστάρω και θα μου πείτε...να φανταστείτε πάντως ότι το μπλε/μαύρο δεν το παρήγγειλα, εγώ είχα παραγγείλει κάποιο άλλο και το άσπρο/κόκκινο/μπλε...αφού τους το είπα μου είπαν να κρατήσω και το μπλε/μαύρο και θα μου στείλουν με έξοδά τους και αυτό που παρήγγειλα!!! Εξυπηρετικότατοι και επαγγελματίες!!!πολυ καλο λαθος!Δεν λες τίποτα...να μην το πω ούτε του παπά. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι σωστοί επαγγελματίες...
Παράθεση από: d7k9 στις Μάιος 15, 2013, 16:36:28 μμΜην είστε βέβαιοι για το μπλε/μαύρο...θα το δοκιμάσω αργότερα θα ποστάρω και θα μου πείτε...να φανταστείτε πάντως ότι το μπλε/μαύρο δεν το παρήγγειλα, εγώ είχα παραγγείλει κάποιο άλλο και το άσπρο/κόκκινο/μπλε...αφού τους το είπα μου είπαν να κρατήσω και το μπλε/μαύρο και θα μου στείλουν με έξοδά τους και αυτό που παρήγγειλα!!! Εξυπηρετικότατοι και επαγγελματίες!!!πολυ καλο λαθος!
Μην είστε βέβαιοι για το μπλε/μαύρο...θα το δοκιμάσω αργότερα θα ποστάρω και θα μου πείτε...να φανταστείτε πάντως ότι το μπλε/μαύρο δεν το παρήγγειλα, εγώ είχα παραγγείλει κάποιο άλλο και το άσπρο/κόκκινο/μπλε...αφού τους το είπα μου είπαν να κρατήσω και το μπλε/μαύρο και θα μου στείλουν με έξοδά τους και αυτό που παρήγγειλα!!! Εξυπηρετικότατοι και επαγγελματίες!!!
Παράθεση από: d7k9 στις Μάιος 15, 2013, 15:00:48 μμκαι το άλλο να περιμένει τη σειρά του...αυτό το λουράκι που περιμένει τη σειρά του με ενδιαφέρει... είχα δει κάποιο που του μοιάζει από έναν Άγγλο πωλητή στο ebay....ήταν και οικονομικό.....από εκεί το πήρες? αν όχι από που? εντυπώσεις?
και το άλλο να περιμένει τη σειρά του...
τα λουλάκια του γνώμονα είναι μια χαρά....θα τα καταευχαριστηθείς.... σ' ευχαριστώ....
εγω αυτο αλλα με αλλα οπισθια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
και σημερα!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τρομερή η seiko στο lume. Δεν τσιγκουνευεται...σαν φεγγάρι!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Παράθεση από: Nickfun στις Μάιος 16, 2013, 17:31:40 μμΤρομερή η seiko στο lume. Δεν τσιγκουνευεται...σαν φεγγάρι!!! αν μιλας για το δικο μου ειναι σιτιζεν φιλε....
Παράθεση από: tetos στις Μάιος 16, 2013, 21:24:58 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2Στεφανε, καλορίζικο και καλοφορετο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.