Argo982001 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(δεν είναι καινούριο...ευχαριστω πάντως) Ποιό citizen γουστάρεις;
εγω θελω το κινγκ!!!
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάιος 10, 2013, 20:52:57 μμεγω θελω το κινγκ!!! citizen ειπαμε!εσυ εχεις αρνακια!
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 10, 2013, 20:54:36 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Μάιος 10, 2013, 20:52:57 μμεγω θελω το κινγκ!!! citizen ειπαμε!εσυ εχεις αρνακια!Αυτός έχει αρνάκια και βατραχάκια...... Τι έγινε το βαρέθηκες ήδη το νεώτερο citizen η θέλεις να αποκτήσεις κι άλλα;;;;
οχι δε το βαρεθηκα, 3 φορες μονο το εχω φορεσει!απλα θελω πολλα καζιο, αρρώστησα βαριά!
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάιος 10, 2013, 20:58:45 μμοχι δε το βαρεθηκα, 3 φορες μονο το εχω φορεσει!απλα θελω πολλα καζιο, αρρώστησα βαριά!Για τον Γιώργο πήγαινε η ερώτηση και για το νεώτερο citizen (λάθος παράθεση)....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: lambros στις Μάιος 10, 2013, 23:46:25 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πολυ ωραιο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.