0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 11, 2013, 23:29:37 μμΠαράθεση από: cupra73 στις Απρίλιος 11, 2013, 23:04:17 μμΓια σήμερα βράδυ (και αύριο) seiko anadigi.....είμαι σε δίλημμα όμως, λουράκι η μπρασελε;;; λουράκι!!!!καινουριο ή δεν το εχεις ξαναποσταρει?Πάλιουρας είναι Απόστολε (5ετίας) απλά είχα καιρό να το φορέσω και βγήκε σήμερα από το συρτάρι.!!!
Παράθεση από: cupra73 στις Απρίλιος 11, 2013, 23:04:17 μμΓια σήμερα βράδυ (και αύριο) seiko anadigi.....είμαι σε δίλημμα όμως, λουράκι η μπρασελε;;; λουράκι!!!!καινουριο ή δεν το εχεις ξαναποσταρει?
Για σήμερα βράδυ (και αύριο) seiko anadigi.....είμαι σε δίλημμα όμως, λουράκι η μπρασελε;;;
Ναι μαύρη είναι, λόγω φωτισμού δεν φαίνεται καλά στις φώτο που έβγαλα εγω...δες το καλύτερα εδω:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: cupra73 στις Απρίλιος 11, 2013, 23:39:54 μμΝαι μαύρη είναι, λόγω φωτισμού δεν φαίνεται καλά στις φώτο που έβγαλα εγω...δες το καλύτερα εδω:μπρασελε!ψαγμενο ρολοι
Ναι μαύρη είναι, λόγω φωτισμού δεν φαίνεται καλά στις φώτο που έβγαλα εγω...δες το καλύτερα εδω:
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 12, 2013, 01:46:28 πμΠαράθεση από: cupra73 στις Απρίλιος 11, 2013, 23:39:54 μμΝαι μαύρη είναι, λόγω φωτισμού δεν φαίνεται καλά στις φώτο που έβγαλα εγω...δες το καλύτερα εδω:μπρασελε!ψαγμενο ρολοιAαααα μη μου το χαλάς...πάνω που είπα ότι αποφάσισα.....
Παράθεση από: rose στις Απρίλιος 12, 2013, 00:07:43 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραια φωτο και ρολοι!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.