0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πρόλαβα;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
...για σήμερα, θα βάλουμε αυτήν, η μια πιο καθαρή που θα βγάλω στους βυθούς (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 15, 2020, 20:24:32 μμΠαράθεση από: Karthan7 στις Μάιος 15, 2020, 20:05:28 μμΚαλησπέρα παρέα !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠανέτοιμοι!!!!!!Καλησπέρα ΘανάσηΤο F91 το εδωσα στην παιδικη μου φιλη.Καποιος να κρυψει αυτο το ποστ απο το Μαριο να μη το διαβασει. Το f91 μου ηταν πολυ αβολο στο χερι, δεν ξερω τι να πω. Προσπαθησα αρκετα να το δεχθω και να το κρατησω αλλα μαλλον δεν ηταν γραφτο να συμβιωσουμε μαζι....
Παράθεση από: Karthan7 στις Μάιος 15, 2020, 20:05:28 μμΚαλησπέρα παρέα !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠανέτοιμοι!!!!!!Καλησπέρα Θανάση
Καλησπέρα παρέα !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο πήρε η φίλη σου κ τι να πείς. Ελπίζω να μείνει στον καρπό της κ να μην το καβατζωσει ο Βικτωρας! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο ο παναγιωτης θα αλλαζει μεσα στην μερα?
Τι ώρα έχει το Τόκιο; Τώρα ξέρεις....Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.