jimkar, fruitbat, Sakism και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 11, 2020, 16:11:32 μμΟπότε περιμένω να ανοίξει η φωτογραφία σού να δω τι έχεις ανεβάσει με πιάνει η καρδιά μου λέμε Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ όμορφα
Κάτσε να ανεβάσω και εγώ για κοντραστ το δικό μου Gmt και θα το παίζω μούρη από κάτω τού (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιανουάριος 11, 2020, 15:02:39 μμ Βαγγέλη έχεις ρολογαρα!
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 11, 2020, 16:11:32 μμΆρχοντας! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 11, 2020, 16:02:20 μμΙαπωνικό + quartz Αλεξανδρε, ολα οσα σαρεσουν μαζεμενα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑχαχαχαχα θα σε εκπληξω στις επόμενες ημέρες.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιαπωνικό + quartz Αλεξανδρε, ολα οσα σαρεσουν μαζεμενα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιανουάριος 11, 2020, 16:08:44 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 11, 2020, 16:02:20 μμΙαπωνικό + quartz Αλεξανδρε, ολα οσα σαρεσουν μαζεμενα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑχαχαχαχα θα σε εκπληξω στις επόμενες ημέρες.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠηρες GS quartz? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.