0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικα δεν μου απαντησες,το παλιο μοντελο ειναι?
αρα 2ο χερι,οκ μαγε
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 24, 2016, 13:06:31 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk... βγάλε του ρε Νικόλα ... καμία καλή φωτο .... κρίμα είναι το καημένο ...είναι ωραίο ρολογάκι ... το αδικείς ....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Buonasera, ragazzi! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhone
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 24, 2016, 09:54:14 πμΠρο Παρασκευή σήμερα καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOMΠρο Παρασκευή! Άπαιχτος!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Προ Παρασκευή σήμερα καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 24, 2016, 22:46:11 μμΔηλητηρίαση από πίτσα ρε φίλε.Καλά που έχω το φιλαράκι στο χέρι γιατί με παράτησαν όλοι. Και στα χρώματα της ευρωπαϊκής ομάδας λέμεΑν δεν είναι συνθηματικό, για το πως θα οργανωθεί η κλήρωση για να κερδίσεις πάλι εσύ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !
Δηλητηρίαση από πίτσα ρε φίλε.Καλά που έχω το φιλαράκι στο χέρι γιατί με παράτησαν όλοι. Και στα χρώματα της ευρωπαϊκής ομάδας λέμε
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εργασια και χαρα.....Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
join in the crown club ....!!!!
Black dial Friday(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.