0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:02:07 μμ19 μηνών ....Ποτε φτάσαμε κιόλας ...!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..Να την χαιρεσαι Γιωργαρε ! Φτυστη σου είναι ή μου φαίνεται?
19 μηνών ....Ποτε φτάσαμε κιόλας ...!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..
Το κουτί δεν ήρθε μόνο του χθες.Καλο ΣΚ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 05, 2016, 15:15:18 μμΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:02:07 μμ19 μηνών ....Ποτε φτάσαμε κιόλας ...!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..Να την χαιρεσαι Γιωργαρε ! Φτυστη σου είναι ή μου φαίνεται? Ευχαριστω Νικολα...Λιγο πιο πολυ στη μαμά νομιζωGK..
Έχεις κι εσύ ένα του ομίλου ή το έδωσες? Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:11:09 μμΚαλημερα σε ολουςfree upload picturesΠολύ ωραίο Χρήστο!
Καλημερα σε ολουςfree upload pictures
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:02:07 μμ19 μηνών ....Ποτε φτάσαμε κιόλας ...!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..Να σου ζησει Γιωργο! Να τη δεις οπως επιθυμεις!
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:11:09 μμΠαράθεση από: eisenberg στις Νοέμβριος 03, 2016, 17:14:15 μμSent from my iPhone using TapatalkΚαλημερα σε ολουςfree upload pictures(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ... τα μεγαθήρια του φόρουμ .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: eisenberg στις Νοέμβριος 03, 2016, 17:14:15 μμSent from my iPhone using TapatalkΚαλημερα σε ολουςfree upload pictures
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:14:02 μμΠαράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:11:09 μμΚαλημερα σε ολουςfree upload picturesΠολύ ωραίο Χρήστο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.