0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το κουτί δεν ήρθε μόνο του χθες.Καλο ΣΚ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: carl στις Νοέμβριος 05, 2016, 10:53:46 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:11:09 μμΚαλημερα σε ολουςfree upload picturesΠολύ ωραίο Χρήστο!
Καλημερα σε ολουςfree upload pictures
19 μηνών ....Ποτε φτάσαμε κιόλας ...!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:02:07 μμ19 μηνών ....Ποτε φτάσαμε κιόλας ...!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..Να σου ζησει Γιωργη!!....παντα με υγεια,πανω απ'ολα!!
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:58:47 μμΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:02:07 μμ19 μηνών ....Ποτε φτάσαμε κιόλας ...!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..Να σου ζησει Γιωργη!!....παντα με υγεια,πανω απ'ολα!!Να σου ζήσει η κορακλα Γιώργη με υγεία και ότι ονειρευτεί εύχομαι να το πετύχει Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: eisenberg στις Νοέμβριος 03, 2016, 17:14:15 μμSent from my iPhone using TapatalkΚαλημερα σε ολουςfree upload pictures
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Ser στις Νοέμβριος 05, 2016, 14:22:55 μμΤο κουτί δεν ήρθε μόνο του χθες.Καλο ΣΚ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Kαλοριζικο Στέργιο!Φοβερο το νατο που το συνδυασες!Οnce you go invicta you never go back
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.