macosoul και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στεφανε ωραιες φωτο!
Παράθεση από: STF στις Μάρτιος 12, 2015, 08:13:13 πμΚως τώρα, με ψιλόβροχο!ωραίες φωτο!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κως τώρα, με ψιλόβροχο!
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 09:42:20 πμΚαλημερα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΡολόι + καρό πουκαμισια...........bostίζεις επικίνδυνα
Καλημερα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Καλημέρες!
Καλημέρες καλημέρες στην παρέα...
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 12, 2015, 10:07:55 πμΠαράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 09:42:20 πμΚαλημερα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΡολόι + καρό πουκαμισια...........bostίζεις επικίνδυνα Χαχαχαχα ρε τρελέ ...Πολύ ωραίος συνδυασμός Γιώργο...αν και μου αρέσει πολύ με τον μπρασελε του...είναι το μοναδικό ρολόι που έχω που δεν μπήκα πότε στον πειρασμό να του βγάλουμε τον μπρασελε του....όμως...έκανες ίσως τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό...τέλειος όπως πάντα...
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 12, 2015, 12:30:13 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 12, 2015, 10:07:55 πμΠαράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 09:42:20 πμΚαλημερα....G.KΡολόι + καρό πουκαμισια...........bostίζεις επικίνδυνα Χαχαχαχα ρε τρελέ ...Πολύ ωραίος συνδυασμός Γιώργο...αν και μου αρέσει πολύ με τον μπρασελε του...είναι το μοναδικό ρολόι που έχω που δεν μπήκα πότε στον πειρασμό να του βγάλουμε τον μπρασελε του....όμως...έκανες ίσως τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό...τέλειος όπως πάντα... άντε παλι.... Σου βρηκα και Πανέρι!!!!!!!G.K
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 12, 2015, 10:07:55 πμΠαράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 09:42:20 πμΚαλημερα....G.KΡολόι + καρό πουκαμισια...........bostίζεις επικίνδυνα Χαχαχαχα ρε τρελέ ...Πολύ ωραίος συνδυασμός Γιώργο...αν και μου αρέσει πολύ με τον μπρασελε του...είναι το μοναδικό ρολόι που έχω που δεν μπήκα πότε στον πειρασμό να του βγάλουμε τον μπρασελε του....όμως...έκανες ίσως τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό...τέλειος όπως πάντα...
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 09:42:20 πμΚαλημερα....G.KΡολόι + καρό πουκαμισια...........bostίζεις επικίνδυνα
Καλημερα....G.K
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.