macosoul και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρέχουν τα Ρωσαάκια Αντώνη ...σχεδόν πάντα...παίζουν απο +15 - +20....μετά απο ρύθμιση στο +5 ...μια χαρά δλδ Ευχαριστώ φίλε Χαίρεσαι να το βουτάς αυτό το ρολόι..και κάτω απο το νερό είναι ακόμα πιο όμορφο....και το βλέπεις μόνο εσύ...το ματιάζεις μόνος σου
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 12, 2015, 13:10:59 μμΤρέχουν τα Ρωσαάκια Αντώνη ...σχεδόν πάντα...παίζουν απο +15 - +20....μετά απο ρύθμιση στο +5 ...μια χαρά δλδ Ευχαριστώ φίλε Χαίρεσαι να το βουτάς αυτό το ρολόι..και κάτω απο το νερό είναι ακόμα πιο όμορφο....και το βλέπεις μόνο εσύ...το ματιάζεις μόνος σου E, Ρωσάκια είναι...ας τρέχουν ελεύθερα...
πολυ ομορφα ρολογια παιδια!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 12, 2015, 13:23:53 μμπολυ ομορφα ρολογια παιδια!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Καλοφόρετοοοοο...!!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κως τώρα, με ψιλόβροχο!
Καλημέρες καλημέρες στην παρέα...
Παράθεση από: STF στις Μάρτιος 12, 2015, 08:13:13 πμΚως τώρα, με ψιλόβροχο!Στέφανε, η φωτογραφία σου μας ταξιδεύει. Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 12, 2015, 12:48:30 μμΚαλημέρες καλημέρες στην παρέα... Αλέκο, δείχνει καταπληκτικό! Αρχίζει να μου αρέσει (και όταν αρχίσει κάτι να μου αρέσει... μάντεψε τι θα συμβεί μετά! )
Παράθεση από: IronHawk στις Μάρτιος 12, 2015, 13:52:24 μμΠαράθεση από: STF στις Μάρτιος 12, 2015, 08:13:13 πμΚως τώρα, με ψιλόβροχο!Στέφανε, η φωτογραφία σου μας ταξιδεύει. Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 12, 2015, 12:48:30 μμΚαλημέρες καλημέρες στην παρέα... Αλέκο, δείχνει καταπληκτικό! Αρχίζει να μου αρέσει (και όταν αρχίσει κάτι να μου αρέσει... μάντεψε τι θα συμβεί μετά! ) Βαγγέλη μου σ'ευχαριστώ....αν και πιστεύω θα είναι μικρό για το χέρι σου...θα στο φέρω να το φορέσεις απο κοντά στην επόμενη
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Μάρτιος 12, 2015, 08:13:13 πμΚως τώρα, με ψιλόβροχο!Στέφανε, η φωτογραφία σου μας ταξιδεύει.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αν και δεν τρελαίνομαι με δέρμα, με έχει βολέψει...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.