0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:26:04 μμΠαράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:22:00 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:17:02 μμΩραίο το 173 Πάνο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το jubilee δε μου αρέσει... Φοράω τόσα χρόνια jubilee, που πλέον τον εχει συνηθίσει τόσο πολυ το μάτι μου που δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Για βρες μου ενα seiko president για να το φοράω και να σου αρέσει Τα καινούργια super president που πουλάνε δεν είναι καλά; Παραείναι τούμπανα και εξαφανίζουν το ρολογάκι......
Παράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:22:00 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:17:02 μμΩραίο το 173 Πάνο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το jubilee δε μου αρέσει... Φοράω τόσα χρόνια jubilee, που πλέον τον εχει συνηθίσει τόσο πολυ το μάτι μου που δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Για βρες μου ενα seiko president για να το φοράω και να σου αρέσει Τα καινούργια super president που πουλάνε δεν είναι καλά;
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:17:02 μμΩραίο το 173 Πάνο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το jubilee δε μου αρέσει... Φοράω τόσα χρόνια jubilee, που πλέον τον εχει συνηθίσει τόσο πολυ το μάτι μου που δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Για βρες μου ενα seiko president για να το φοράω και να σου αρέσει
Ωραίο το 173 Πάνο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το jubilee δε μου αρέσει...
Παράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:27:55 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:26:04 μμΠαράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:22:00 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:17:02 μμΩραίο το 173 Πάνο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το jubilee δε μου αρέσει... Φοράω τόσα χρόνια jubilee, που πλέον τον εχει συνηθίσει τόσο πολυ το μάτι μου που δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Για βρες μου ενα seiko president για να το φοράω και να σου αρέσει Τα καινούργια super president που πουλάνε δεν είναι καλά; Παραείναι τούμπανα και εξαφανίζουν το ρολογάκι......συγνωμη αλλα στο 173 μονο oyster IIkai 2on jubilee
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.