0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο πρωτος ημουν που ελεγα οτι σιγα μην καθομαι να κουρδιζω το ρολοι που φοραω.κι οτι ηταν λιγο "μουντο"οταν το ειδα απο κοντα αλλαξα γνωμη, ειπα οτι πρεπει να το παρω.δυσκολα βγαινει στις φωτος οπως ειναι στην πραγματικοτητα κι εκει την ειχα πατησει μαλλον.οταν παρουσιαστηκε η ευκαιρια, ειπα ας το παρω να υπαρχει και καποια στιγμη αργοτερα θα φορεθει πολυ.τελικα απο τη στιγμη που το πηρα δεν εχει μεινει ουτε μια μερα σπιτι.οποιος το "σκεφτεται", να προσπαθησει να το παρει. δεν θα το μετανιωσει.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το χουμε ξαναπει το μουν ειναι ρολογαρα σε ολα τα επιπεδα!!!
Παράθεση από: marios_ch στις Νοέμβριος 03, 2014, 17:53:21 μμΤο χουμε ξαναπει το μουν ειναι ρολογαρα σε ολα τα επιπεδα!!!Δεν βλάπτει η επανάληψη
Ωραίο το 173 Πάνο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το jubilee δε μου αρέσει...
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:17:02 μμΩραίο το 173 Πάνο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το jubilee δε μου αρέσει... Φοράω τόσα χρόνια jubilee, που πλέον τον εχει συνηθίσει τόσο πολυ το μάτι μου που δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Για βρες μου ενα seiko president για να το φοράω και να σου αρέσει
Παράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:22:00 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 03, 2014, 22:17:02 μμΩραίο το 173 Πάνο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το jubilee δε μου αρέσει... Φοράω τόσα χρόνια jubilee, που πλέον τον εχει συνηθίσει τόσο πολυ το μάτι μου που δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Για βρες μου ενα seiko president για να το φοράω και να σου αρέσει Τα καινούργια super president που πουλάνε δεν είναι καλά;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.