Lakis, fruitbat και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλόφορέτο Χάρη και δημόσια. . Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Για τον Χάρη δεν έχω να πω πολλά μιας κ είναι από τους παλιότερους εδώ μέσα, κ λίγο πολύ τον γνωρίζετε όλοι. Άριστος. . .
ενα λινκ
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:37:59 μμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:22:56 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:20:33 μμΠολύ σιτιζεν σημερα!!!Η χαρα του george_ να παρω και εγω λες?περιμενω νεα απο τον φιλο elbetakiasδεν ξέρω τί συζητάτε με το Χρήστο (elbetakias), αλλά είναι εξαιρετικό παιδί!!το λέω γιατί έτυχε να συνδιαλλαγώ μαζί του και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!νομίζω λίγο πολύ με όλους μας έχεις συνδιαλλαγεί !
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:22:56 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:20:33 μμΠολύ σιτιζεν σημερα!!!Η χαρα του george_ να παρω και εγω λες?περιμενω νεα απο τον φιλο elbetakiasδεν ξέρω τί συζητάτε με το Χρήστο (elbetakias), αλλά είναι εξαιρετικό παιδί!!το λέω γιατί έτυχε να συνδιαλλαγώ μαζί του και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:20:33 μμΠολύ σιτιζεν σημερα!!!Η χαρα του george_ να παρω και εγω λες?περιμενω νεα απο τον φιλο elbetakias
Πολύ σιτιζεν σημερα!!!Η χαρα του george_
Θυμάμαι ότι είχες χαρίσει και ένα ρολόι σε ένα μέλος.Τι απέγινε αυτός?
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:20:33 μμΠολύ σιτιζεν σημερα!!!Η χαρα του george_ ...ο οποίος ακόμα περιμένω να μου ευχηθεί!!!
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:47:45 μμΘυμάμαι ότι είχες χαρίσει και ένα ρολόι σε ένα μέλος.Τι απέγινε αυτός? ποιόν;; τον κόλλητο εκείνου με το moonwatch?
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:48:43 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:47:45 μμΘυμάμαι ότι είχες χαρίσει και ένα ρολόι σε ένα μέλος.Τι απέγινε αυτός? ποιόν;; τον κόλλητο εκείνου με το moonwatch?Αυτον, ναι.........
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.