0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:10:22 μμΠαράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:09:13 μμΩραιοτατο!!!!Sorry αλλα εχω μπερδευτει με τις αγορες σου τελευταια.......αυτο το είχες? Καλορίζικο αρχηγέ μου!Καρπίσιες γρήγορα (και τη γνωστή βρυσάτη, παρκαλώ!)!!!@nicolasg : Καινούργιο, καινούργιο του το ρουφιάνεψε ο φίλος του μόλις μπήκε αγγελία!
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:09:13 μμΩραιοτατο!!!!Sorry αλλα εχω μπερδευτει με τις αγορες σου τελευταια.......αυτο το είχες?
Πανο καλοριζικο κλασικο κομματι!!!Χαρη με γεια, η ορκα ειναι ρολογαρα!!!
το έψαχνα πολύ καιρό το μαύρο
Παράθεση από: Vagelis στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:13:34 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:10:22 μμΠαράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:09:13 μμΩραιοτατο!!!!Sorry αλλα εχω μπερδευτει με τις αγορες σου τελευταια.......αυτο το είχες? Καλορίζικο αρχηγέ μου!Καρπίσιες γρήγορα (και τη γνωστή βρυσάτη, παρακαλώ!)!!!@nicolasg : Καινούργιο, καινούργιο του το ρουφιάνεψε ο φίλος του μόλις μπήκε αγγελία! Θα το κάνω λίγο αργότερα!!Εσένα ειδικά σ᾽ευχαριστώ...λίγο περισσότερο από τους άλλους!!το έγραψα και παραπάνω...
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:10:22 μμΠαράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:09:13 μμΩραιοτατο!!!!Sorry αλλα εχω μπερδευτει με τις αγορες σου τελευταια.......αυτο το είχες? Καλορίζικο αρχηγέ μου!Καρπίσιες γρήγορα (και τη γνωστή βρυσάτη, παρακαλώ!)!!!@nicolasg : Καινούργιο, καινούργιο του το ρουφιάνεψε ο φίλος του μόλις μπήκε αγγελία!
Πολύ σιτιζεν σημερα!!!Η χαρα του george_
Καλόφορέτο Χάρη και δημόσια. . Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Για τον Χάρη δεν έχω να πω πολλά μιας κ είναι από τους παλιότερους εδώ μέσα, κ λίγο πολύ τον γνωρίζετε όλοι. Άριστος. . .
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:20:33 μμΠολύ σιτιζεν σημερα!!!Η χαρα του george_ να παρω και εγω λες?περιμενω νεα απο τον φιλο elbetakias
Μεγειές η όρκα, Χάρη !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Περίεργο το timing και λίγο δύσκολο να βρει χρόνο στον καρπό σου, ειδικά αυτή την περίοδο, αλλά καλό είναι να υπάρχει στον στάβλο αφού το έψαχνες και καιρό.
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:22:56 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 31, 2014, 19:20:33 μμΠολύ σιτιζεν σημερα!!!Η χαρα του george_ να παρω και εγω λες?περιμενω νεα απο τον φιλο elbetakiasδεν ξέρω τί συζητάτε με το Χρήστο (elbetakias), αλλά είναι εξαιρετικό παιδί!!το λέω γιατί έτυχε να συνδιαλλαγώ μαζί του και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.