Φιλε χαρολαγκοχα, επειδη ταιριαζουμε πολυ στον τροπο σκεψης, ή τουλαχιστον ταιριαζαμε μιας κι εχω σταματησει πια να εχω τετοια διλημματα, κι επειδη βλεπω οτι εχεις παρει ζεστα το συγκεκριμενο χομπυ, θα σου ελεγα να κανεις το κεφι σου διχως να λογαριαζεις τις αποψεις των τριτων.
Προσπαθησε να αποκτησεις αυτο που σου αρεσει, αυτο που λαχταρας, αυτο που εσυ θεωρεις ξεχωριστο, ανεξαρτητα απο το αν αρεσει στο διπλανο σου, αν ειναι κοινως αποδεκτο, αν ειναι εμπορικο ή κοκκαλο, αν μοιαζει με καποιο αλλο πιο επωνυμο κ.ο.κ.
Δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας παρασυρονται απο τη μοδα, απο την ταση ή οπως αλλιως λεγεται, που κατα καιρους επικρατει στα διαφορα φορουμ.
Αυτη ταση μπορει σημερα να λεγεται seiko tuna, αυριο να λεγεται panerai, μεθαυριο να λεγεται oris 65 και παει λεγοντας.
Σημασια εχει να ξερεις εσυ τι πραγματικα θελεις και φυσικα να μπορεις να το υπστηριξεις.
Εχεις αναρωτηθει ποτε ποιες θα ηταν οι επιλογες αν ΔΕΝ ησουν ενεργο μελος και αν δε διαβαζες κανενα απο τα φορουμ που κυκλοφορουν;
Επειδη εγω εχω αναρωτηθει, πιστεψε με, θα ηταν τελειως διαφορετικες.
Εχω πιασει τον εαυτο μου να κοιταζει ρολογια που ενδεχομενως να μην υπαρχουν καν στο φορουμ και μετα να μονολογω "μα τι καθομαι και κοιταζω; αυτο δεν ειναι εμπορικο, δεν πολυκυκλοφορει, σιγα μην ξερει κανεις αυτο το μοντελο".
Μα θα μου πεις, τα φορουμ ειναι για να μας ανοιγουν τα ματια, να μας παρεχουν πληροφοριες και να μας προστατευουν απο μια ενδεχομενως λανθασμενη επιλογη.
Συμφωνοι, με την προυποθεση ομως οτι οι οποιες πληροφοριες θα αφορουν τεχνικα χαρακτηριστικα, ποιοτητα, service, after sale υπστηριξη κτλ.
Οταν ομως φτανουν στο σημειο να επηρεαζουν το ιδιο σου το γουστο, καπου εχεις χασει το παιχνιδι.
Στο θεμα μας τωρα.
Τα steinhart τα θεωρω πολυ αξιολογα ρολογια, τα οποια χρονο με το χρονο κερδιζουν ολο και μεγαλυτερο μεριδιο αγορας.
Εχουν περασει απο τα χερια μου δυο απο αυτα και μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις. (η πρωτη φωτο δικη μου, η δευτερη απο το νετ)

Το συγκεκριμενο μοντελο που εχεις βαλει στο ματι ειναι πολυ ομορφο. Ειναι ομως αρκετα χοντρο λογω του κυρτου κρυσταλλου και αρκετα μακρυ (L2L).
Εχει περασει απο τα χερια φιλου, γι αυτο στο λεω.
Αν εβαζα αυτη τη στιγμη το χερι στην τσεπη, θα επαιρνα ενα απο τα παρακατω....

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk