Αποστολέας Θέμα: Steinhart  (Αναγνώστηκε 277443 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Petros1

• Επισκέπτης
Απ: Steinhart
« Απάντηση #840 στις: Ιούνιος 30, 2016, 21:04:02 μμ »
καθως ξερω οτι θα μου τραβαν το χερι, θα σχολιαζουν, θα ρωτανε και αντε να εξηγω τι εστι στέινχαρτ και και και..
Αυτό,είναι ενα θέμα....
Να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Ιούνιος 30, 2016, 21:09:23 μμ »
Ετσι Πετρο...Ενω αν παω τωρα και παρω το bulova moon, ποιος θα δωσει σημασια..Θα τους λες εσυ απο μονος σου "ρε παιδια πηγε στο φεγγαρι το συγκεκριμενο" και θα σου λενε "βρε άι παγαινε απο δω".. :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Ιούνιος 30, 2016, 22:40:27 μμ »
Χαρη, το vintage one ειναι εξαιρετικαταπληκτικοθαυμασιο ρολοι.
Ποιοτικα ειναι αλλου, σε σχεση με τα μολις 530 περιπου με τα εξ.αποστ. που κοστιζει.
Αν συνυπολογισεις και τη μηχανη που φοραει ειναι δωρο, τη στιγμη που η καθε microbrand ξεκιναει απο αυτες τις τιμες ε και δεν ειναι ολες το ιδιο ποιοτικες.
Τωρα αν το ov1 μοιαζει με καποιο ρολεξ του 1950-1960 ( που σαν μοντελο ειναι αγνωστο στη μαζα) λιγο με νοιαζει..
Αρκει να μη μοιαζει με sub.
Κοιτω αυτο το τζαμακι και γουσταρω πως το λενε.
Μονο μειον για το δικο μου χερι τα 43mm. (42 λεει, αλλα μπα, ειναι bigger)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #843 στις: Ιούνιος 30, 2016, 22:42:56 μμ »
Αυτό μετράει στην τελική.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Ιούνιος 30, 2016, 22:43:24 μμ »
Ποιοτικα ειναι αλλου, σε σχεση με τα μολις 530 περιπου με τα εξ.αποστ. που κοστιζει.
Αν συνυπολογισεις και τη μηχανη που φοραει ειναι δωρο, τη στιγμη που η καθε microbrand ξεκιναει απο αυτες τις τιμες ε και δεν ειναι ολες το ιδιο ποιοτικες.
Τωρα αν το ov1 μοιαζει με καποιο ρολεξ του 1950-1960 ( που σαν μοντελο ειναι αγνωστο στη μαζα) λιγο με νοιαζει..
δεν εχεις αδικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #845 στις: Ιούνιος 30, 2016, 22:55:30 μμ »
Η αληθεια ειναι οτι οπως ειπωθηκε η steinhart ειναι "χρεωμενη" με καποιες hommage παραγωγες των sub, εχει ομως και πολλα αλλα μοντελα πιλοτικα ,divers etc αξιολογης ποιοτητας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: Ιούνιος 30, 2016, 22:55:53 μμ »

Συμφωνω φιλε μου, καλα τα λες, αυτο ακριβως ηταν το σκεπτικο μου.. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Ιούνιος 30, 2016, 23:36:35 μμ »

A.......καθως ξερω οτι θα μου τραβαν το χερι, θα σχολιαζουν, θα ρωτανε και αντε να εξηγω τι εστι στέινχαρτ και και και..

B........επηρεαζομαι απο γνωμες εμπειροτερων και μετρω εως ενα βαθμο (μεγαλο ή μικρο αναλογα την επιχειρηματολογια) την αποψη τους..

C.........τα λεφτα υπαρχουν αλλα ειναι δεν θα βιαστω..Θα το αφησω να ωριμασει μεσα μου.. ;D

Α....αν δεν αποκτάς κάτι που σου αρέσει, επειδή κινδυνεύεις να σου τραβάν το χέρι, ΙΜΟ λάθος προσέγγιση έχεις.  Αντε, και στο τράβηξαν. Το 10-15 % των γνωστών ? Μια - δύο φορές έκαστος, με πόσες επαναλήψεις ? Ολικό σύνολο ?

Β. Να επηρεάζεσαι μόνον στα θέματα ποιότητος, μου αρέσει αλλά πατάτα -> 0, δεν μου αρέσει αλλά καλό -> 0, μου αρέσει και είναι και καλό -> 1

C. Αστα εκει, και άμα πέσει "κόφτης", σε κανα-δύο μήνους, από την μη επίτευξη στόχων, και κάνουν και καμιά "ταρζανιά", βλέπε πίεση προς Ιταλία, .............. :'(

Φυσικά, εδώ μετράει και η "μύτη" του καθενός, η αίσθησή του, και φυσικά το πατροπαράδοτο " Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος".

...και εγώ, μια άποψη εκφράζω, όχι απαραίτητα σωστή  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #848 στις: Ιούλιος 01, 2016, 00:15:54 πμ »

G...                                                                                      ...iPhone 5s
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Ιούλιος 01, 2016, 00:38:45 πμ »

A.......καθως ξερω οτι θα μου τραβαν το χερι, θα σχολιαζουν, θα ρωτανε και αντε να εξηγω τι εστι στέινχαρτ και και και..

B........επηρεαζομαι απο γνωμες εμπειροτερων και μετρω εως ενα βαθμο (μεγαλο ή μικρο αναλογα την επιχειρηματολογια) την αποψη τους..

C.........τα λεφτα υπαρχουν αλλα ειναι δεν θα βιαστω..Θα το αφησω να ωριμασει μεσα μου.. ;D

Α....αν δεν αποκτάς κάτι που σου αρέσει, επειδή κινδυνεύεις να σου τραβάν το χέρι, ΙΜΟ λάθος προσέγγιση έχεις.  Αντε, και στο τράβηξαν. Το 10-15 % των γνωστών ? Μια - δύο φορές έκαστος, με πόσες επαναλήψεις ? Ολικό σύνολο ?

Β. Να επηρεάζεσαι μόνον στα θέματα ποιότητος, μου αρέσει αλλά πατάτα -> 0, δεν μου αρέσει αλλά καλό -> 0, μου αρέσει και είναι και καλό -> 1

C. Αστα εκει, και άμα πέσει "κόφτης", σε κανα-δύο μήνους, από την μη επίτευξη στόχων, και κάνουν και καμιά "ταρζανιά", βλέπε πίεση προς Ιταλία, .............. :'(

Φυσικά, εδώ μετράει και η "μύτη" του καθενός, η αίσθησή του, και φυσικά το πατροπαράδοτο " Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος".

...και εγώ, μια άποψη εκφράζω, όχι απαραίτητα σωστή  :)

Γιωργο τα ποστ σου πραγματικα βοηθουν και σ´ευχαριστω.. :) Στοχευουν με ακριβεια και εξεταζουν διεξοδικα τα επιμαχα ερωτηματα μου!  :)
Α) Εχεις δικιο, πολλες φορες δινουμε απο μονοι μας διασταση σε καποια θεματα που ενδεχομενως να μας απασχολησουν (και αμα..) και λιποψυχουμε.
Β) Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ, μιλας σωστα!
Γ) Αυτος ειναι ο μυχιος λογος που με αποθαρρυνει..Γιατι αν μπει ο "κοφτης" εκει να δεις πως θα "τον" νιωσει κ ο δημοσιος τομεας..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #850 στις: Ιούλιος 01, 2016, 07:00:27 πμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

G...                                                                                      ...iPhone 5s
Το ocean 1 vintage  μου αρέσει πολύ και θα το αγόραζα άνετα.Δεν "subιζει" και έχει αυτό το vintage χαρακτήρα που προσωπικά με τραβάει πολύ γενικά στα ρολόγια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Ιούλιος 01, 2016, 19:08:58 μμ »
Φιλε χαρολαγκοχα, επειδη ταιριαζουμε πολυ στον τροπο σκεψης, ή τουλαχιστον ταιριαζαμε μιας κι εχω σταματησει πια να εχω τετοια διλημματα, κι επειδη βλεπω οτι εχεις παρει ζεστα το συγκεκριμενο χομπυ, θα σου ελεγα να κανεις το κεφι σου διχως να λογαριαζεις τις αποψεις των τριτων.
Προσπαθησε να αποκτησεις αυτο που σου αρεσει, αυτο που λαχταρας, αυτο που εσυ θεωρεις ξεχωριστο, ανεξαρτητα απο το αν αρεσει στο διπλανο σου, αν ειναι κοινως αποδεκτο, αν ειναι εμπορικο ή κοκκαλο, αν μοιαζει με καποιο αλλο πιο επωνυμο κ.ο.κ.
Δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας παρασυρονται απο τη μοδα, απο την ταση ή οπως αλλιως λεγεται, που κατα καιρους επικρατει στα διαφορα φορουμ.
Αυτη ταση μπορει σημερα να λεγεται seiko tuna, αυριο να λεγεται panerai, μεθαυριο να λεγεται oris 65 και παει λεγοντας.
Σημασια εχει να ξερεις εσυ τι πραγματικα θελεις και φυσικα να μπορεις να το υπστηριξεις.
Εχεις αναρωτηθει ποτε ποιες θα ηταν οι επιλογες αν ΔΕΝ ησουν ενεργο μελος και αν δε διαβαζες κανενα απο τα φορουμ που κυκλοφορουν;
Επειδη εγω εχω αναρωτηθει, πιστεψε με, θα ηταν τελειως διαφορετικες.
Εχω πιασει τον εαυτο μου να κοιταζει ρολογια που ενδεχομενως να μην υπαρχουν καν στο φορουμ και μετα να μονολογω "μα τι καθομαι και κοιταζω; αυτο δεν ειναι εμπορικο, δεν πολυκυκλοφορει, σιγα μην ξερει κανεις αυτο το μοντελο".
Μα θα μου πεις, τα φορουμ ειναι για να μας ανοιγουν τα ματια, να μας παρεχουν πληροφοριες και να μας προστατευουν απο μια ενδεχομενως λανθασμενη επιλογη.
Συμφωνοι, με την προυποθεση ομως οτι οι οποιες πληροφοριες θα αφορουν τεχνικα χαρακτηριστικα, ποιοτητα, service, after sale υπστηριξη κτλ.
Οταν ομως φτανουν στο σημειο να επηρεαζουν το ιδιο σου το γουστο, καπου εχεις χασει το παιχνιδι.

Στο θεμα μας τωρα.
Τα steinhart τα θεωρω πολυ αξιολογα ρολογια, τα οποια χρονο με το χρονο κερδιζουν ολο και μεγαλυτερο μεριδιο αγορας.
Εχουν περασει απο τα χερια μου δυο απο αυτα και μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις. (η πρωτη φωτο δικη μου, η δευτερη απο το νετ)

Το συγκεκριμενο μοντελο που εχεις βαλει στο ματι ειναι πολυ ομορφο. Ειναι ομως αρκετα χοντρο λογω του κυρτου κρυσταλλου και αρκετα μακρυ (L2L).
Εχει περασει απο τα χερια φιλου, γι αυτο στο λεω.
Αν εβαζα αυτη τη στιγμη το χερι στην τσεπη, θα επαιρνα ενα απο τα παρακατω....

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #852 στις: Ιούλιος 01, 2016, 22:00:03 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Ιούλιος 01, 2016, 22:04:47 μμ »
 ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #854 στις: Ιούλιος 01, 2016, 22:07:12 μμ »

Και πραγματικά...... Από κοντά..... Καμιά σχέση..... Το ρολόι δεν παίζεται....! Ειδικά το κρύσταλλο του είναι το κάτι άλλο...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...