0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χάρη, περιμένεις ακόμα μια στεφανη?
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 25, 2013, 17:06:55 μμΧάρη, περιμένεις ακόμα μια στεφανη?σωστά!! Black red..Πάντως Γιώργο έχω την εντύπωση ότι η αλουμινένια σε σχέση με την κεραμική ήταν σαφώς πιο ευκρινής!..όπως καταλαβαίνεις αυτό για τον ιό του batman, σου το έγραψα εδώ στην Steinhart, όπου ο batman αποκλείται να μπει ξανά, αφού τα θεωρεί μαιμού ROLEX και δεν ασχολείται μαζί τους!!
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 25, 2013, 17:16:28 μμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 25, 2013, 17:06:55 μμΧάρη, περιμένεις ακόμα μια στεφανη?σωστά!! Black red..Πάντως Γιώργο έχω την εντύπωση ότι η αλουμινένια σε σχέση με την κεραμική ήταν σαφώς πιο ευκρινής!..όπως καταλαβαίνεις αυτό για τον ιό του batman, σου το έγραψα εδώ στην Steinhart, όπου ο batman αποκλείται να μπει ξανά, αφού τα θεωρεί μαιμού ROLEX και δεν ασχολείται μαζί τους!! To κακό θα είναι να αρχίσει να τα θεωρεί μαϊμού Seiko SNZG15J1...Όλα τα ρολόγια...
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 25, 2013, 19:37:45 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 25, 2013, 17:16:28 μμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 25, 2013, 17:06:55 μμΧάρη, περιμένεις ακόμα μια στεφανη?σωστά!! Black red..Πάντως Γιώργο έχω την εντύπωση ότι η αλουμινένια σε σχέση με την κεραμική ήταν σαφώς πιο ευκρινής!..όπως καταλαβαίνεις αυτό για τον ιό του batman, σου το έγραψα εδώ στην Steinhart, όπου ο batman αποκλείται να μπει ξανά, αφού τα θεωρεί μαιμού ROLEX και δεν ασχολείται μαζί τους!! To κακό θα είναι να αρχίσει να τα θεωρεί μαϊμού Seiko SNZG15J1...Όλα τα ρολόγια...Επίσης όλα τα σεικo είναι μαϊμού snzg15j1 Sent from my Xperia T using Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 25, 2013, 20:41:48 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 25, 2013, 19:37:45 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 25, 2013, 17:16:28 μμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 25, 2013, 17:06:55 μμΧάρη, περιμένεις ακόμα μια στεφανη?σωστά!! Black red..Πάντως Γιώργο έχω την εντύπωση ότι η αλουμινένια σε σχέση με την κεραμική ήταν σαφώς πιο ευκρινής!..όπως καταλαβαίνεις αυτό για τον ιό του batman, σου το έγραψα εδώ στην Steinhart, όπου ο batman αποκλείται να μπει ξανά, αφού τα θεωρεί μαιμού ROLEX και δεν ασχολείται μαζί τους!! To κακό θα είναι να αρχίσει να τα θεωρεί μαϊμού Seiko SNZG15J1...Όλα τα ρολόγια...Επίσης όλα τα σεικo είναι μαϊμού snzg15j1 Sent from my Xperia T using Tapatalkκαλά το είχα μυριστεί εγώ!! Τόσο φτηνό - ήταν δυνατόν;
λουρακι?
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 06, 2013, 16:14:46 μμλουρακι?σοκολάτα!!! Νοστιμότατη!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.