Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά και το VC πάνω κάτω στα ίδια με το RO δεν είναι; Βέβαια χωρίς λίστες αναμονής και λοιπές χαζομάρες. Στα περισσότερα άρθρα παρουσίασης που διάβασα πάντως, το point είναι ότι είναι ένα πιο φθηνό Nautilus/RO χωρίς λίστες αναμονής και στα ίδια κυβικά. Εκεί το πλασάρουν νομίζω.
Πως το βλέπεις σε σύγκριση με το το Overseas? Σε μηχανή, ποιότητα, φινίρισμα;
Έχεις δίκιο για την τιμή, στον κατάλογο είναι γύρω στα 20, αλλά στην πράξη το βρίσκεις καινούργιο γύρω στα 14-15κ. Βέβαια και το Chopard δε θα πουλιέται στα 12κ που έχει τιμή καταλόγου. Η σύγκριση που έκανα ήταν περισσότερο ποιοτική. Από άποψη μηχανής νομίζω είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο. Ίδια χαρακτηριστικά, ίδιο φινίρισμα, ίδιες λειτουργίες. Η μόνη διαφορά είναι ότι το VC έχει 22Κ ρότορα, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι τόσο σημαντικό.
Όσον αφορά το που το πλασάρουν, έχεις επίσης δίκιο, αλλά αυτό που προσπάθησα να πω και πιο πριν είναι ότι εγώ δεν το βλέπω εκεί. Ακόμη και χωρίς τις λίστες αναμονής και το φούσκωμα των τιμών στη γκρι αγορά, τα RO και Nautilus, έχουν διπλάσια τιμή καταλόγου.
Προσωπικά στο μπρασελέ δε βλέπω κάποια επιρροή από το VC. Καταλαβαίνω προφανώς ότι μοιάζει με του σημερινού Overseas, αλλά είναι σχεδόν ίδιο με του προκατόχου του, του St. Moritz, απλά στη μέση έχει πλέον διαφορετικό κομμάτι μέταλλο, αντί να είναι ένα κομμάτι όλο το link με 2 διαφορετικά φινιρίσματα. Εκέινη την εποχή η VC έβγαζε το 222, το οποίο είχε πολύ διαφορετικό μπρασελέ.