Αποστολέας Θέμα: Panerai pam 1000 vs pam 000  (Αναγνώστηκε 11206 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Panerai pam 1000 vs pam 000
« Απάντηση #60 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:55:57 μμ »
Ευτυχως που δεν το εγραψα εγω ,πρακτικο ειναι το θεμα :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:57:04 μμ »
Βαγγελη,ποιο θα ειναι περιπου το κοστος για την in-house του Πανεραι που θα παρεις,με αποστολη στην Ελβετια?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 15:08:43 μμ »
Ωραία η πανεροκουβέντα, μαθαίνουμε και πράγματα που δεν ξέραμε, αφού η αλήθεια δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ (και πολλοί από εμάς) με τόσες λεπτομέρειες!

Σπύρο και το 112 μπαίνει στην εξίσωση, λοιπόν, λόγω open back αν και προσωπικά δεν κολλάω στο θέμα service. Όταν έρθει η ώρα ας γίνει κι έξω, αυτά εχουν οι in house και ειναι μέρος του χόμπι μας...
Πιο πολύ με προβληματίζει αυτό που έγραψες για τα 8ήμερα αν και απ'όσο ξέρω δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής...
Σίγουρα οι "σειρήνες" και οι γκρίνιες για το 1000 έχουν φτάσει στην OP (χθες διάβασα σε πολλά φόρουμ αρνητικές "αντιδράσεις") οπότε ίσως όντως θα έχουν ενδιαφέρον οι κινήσεις το 2018. Ίσως μειώσεις (δύσκολο το βλέπω), ίσως καινούργια μοντέλα με καλές τιμές (αυτό πιο πιθανό)...

Εντύπωση πάντως μου έκανε και το 0% έκπτωση στα logo που μου είπε η κυρία στο κατάστημα που επισκέφτηκα χθες... Δεν επέμεινα, μην είμαι άδικος, αλλά ούτε για το 610 επέμεινα και έγινε 15%...

Γενικά, πιστεύω ότι η κουβέντα δεν πρέπει να πάει στο τι λάθη έχει κάνει η Panerai ή πόσο γαμάτη ειναι η Tudor (συγκρίνουμε ομάζ ρόλεξ με ό,τι πιο πρωτότυπο και "αυθεντικό" κυκλοφορεί, μάλιστα...), αλλά στο τι λύσεις υπάρχουν με τα σημερινά δεδομένα, πόσο μας καλύπτει ή όχι η υπάρχουσα γκάμα και τι έχουμε να περιμένουμε.

Βαγγελη κι εγω πιστευω οτι θα δουμε καποιες αλλαγες στο προσεχες μελλον.
Απο το 0% στα logo, καταλαβαινεις οτι εστω και υποβαθμισμενα, εχουν ζητηση, πουλανε.
Μαλιστα εξακολουθουν να βρισκονται με καποια δυσκολια.
Αν βρεις 000 η 112 σε αριστη κατασταση, νομιζω οτι ειναι καλες επιλογες.

μήπως έχουν ζήτηση γιατί είναι τα φθηνότερα και μήπως δεν έχει χρήμα ο κόσμος να δώσει για ρολόγια και μήπως οι ελβετοί το έχουν παραξεφτιλίσει και μήπως γιατί τους έχουμε πάρει χαμπάρι πλέον;
μήπως λέω τώρα.....

Mα ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι αυτος ειναι ο βασικος λογος.
Εαν υπηρχε ανεση χρηματων, υπαρχουν πολλα αλλα μοντελα που θα μπορουσε να στραφει ο κοσμος.

Εδω και τις καλυτερες- χρηματικα- εποχες, παλι στα φθηνοτερα, δηλ τα base, της γκαμας στρεφοτανε το αγοραστικο κοινο, επειδη τα υπολοιπα ηταν ακριβα.
Και με τα base μπορουσαν να εχουν panerai, με ''λογικο'' κοστος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 15:28:44 μμ »
Βαγγελη,ποιο θα ειναι περιπου το κοστος για την in-house του Πανεραι που θα παρεις,με αποστολη στην Ελβετια?
Πόσα χρόνια εγγύηση έχουν οι in house?
Μέχρι να χρειαστεί service μπορεί να γίνεται και στην Ελλάδα ή να το κάνουν και οι ανεξάρτητοι...
Όπως και νά χει πάνω από 500-600€ δε νομίζω να είναι. Τόσα ζητάει και η Ω για το επίσημο.

μήπως έχουν ζήτηση γιατί είναι τα φθηνότερα και μήπως δεν έχει χρήμα ο κόσμος να δώσει για ρολόγια και μήπως οι ελβετοί το έχουν παραξεφτιλίσει και μήπως γιατί τους έχουμε πάρει χαμπάρι πλέον;
μήπως λέω τώρα.....
Εννοείται! Και επειδή μπορούν, αφού πουλάνε. Αν και δεν τα πολυπιστεύω αυτά...Είναι και λίγο marketing, τύπου Rolex αυτά... Αν παω εκεί με 4200€ στο χέρι και με κανένα γνωστό πελάτη τους παρέα, σιγά που δε θα το πάρω...
Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έχουν πεσει οι πωλήσεις, μείωση δεν έχει κάνει κανένας (εκτός zenith), όλο για αυξήσεις διαβάζουμε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 15:30:03 μμ »
Εχει πολυ μικρη παραγωγη η εταιρια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 15:34:01 μμ »
Πόσα χρόνια εγγύηση έχουν οι in house?
Μέχρι να χρειαστεί service μπορεί να γίνεται και στην Ελλάδα ή να το κάνουν και οι ανεξάρτητοι...
Όπως και νά χει πάνω από 500-600€ δε νομίζω να είναι. Τόσα ζητάει και η Ω για το επίσημο.

Οι 3000 & 9000 εχουν δυο χρονια εγγυηση.
Νομιζω οτι ολες τοσο εχουν, θα το μαθουμε ομως με σιγουρια.

Για unitas, το πληρες service ειναι 250 ευρω.
Θα ρωτησουμε και τις τιμες για τις υπολοιπες μηχανες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 15:36:49 μμ »
Καλυτερα με μια unitas,τιμη,ιστορικοτητα και φυσικα μπορει καποιος να κανει σερβις και Ελλαδα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 15:39:20 μμ »
Καλυτερα με μια unitas,τιμη,ιστορικοτητα και φυσικα μπορει καποιος να κανει σερβις και Ελλαδα

+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #68 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 16:07:08 μμ »
Γιώργο επειδή η Unitas είναι φτηνότερη στο Panerai δεν παύει να την κάνει πέντε φορές ακριβότερη από το μέσο όρο Unitas.

Στο ερώτημα γιατί πουλάνε τα φτηνότερα νομίζω η απάντηση είναι απλή, στο μάτι του απλού αγοραστή οι διαφορές από τα ακριβότερα είναι τόσο μικρές που δεν έχει νόημα η αγορά τους. Αν τώρα ξυπνάς και πας για ύπνο με την Panerai στο μυαλό σου τότε θα αναγνωρίζεις και τις διαφορές των ακριβότερων μοντέλων. Εγώ που είμαι ντιπ άσχετος με την P. απορώ πως θυμάστε τα μοντέλα απέξω βλέποντας τα. Και τυχαία να δεις κάποιον να φοράει Ρ. στο δρόμο πρέπει να τον σταματήσεις και να του πεις να στο δείξει για να καταλάβεις ποιο είναι, εκτός αν είναι κάποιο Submersible. Αν οι 9/10 δεν είναι τρελοί με τα ρολόγια όπως εμείς εννοείται θα πάρουν το φτηνότερο και θα λένε και 'τι, χαζός είμαι να πάρω το άλλο που είναι ίδιο αλλά πιο ακριβό; '.  Πολύ λογικό να θέλει η εταιρεία να υποβιβασει τα spec στα entry level μοντέλα μπας και πουλήσουν τα ακριβότερα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 16:09:10 μμ »
Ισχυει αυτο,η unitas ειναι μια αξιολογη κουρδιστη μηχανη,δεν εφτιαξε ποτε η Πανεραι δικη της μηχανη.Απλα αγοραζε απο το πανω ραφι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #70 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 16:40:11 μμ »
Ωραία η πανεροκουβέντα, μαθαίνουμε και πράγματα που δεν ξέραμε, αφού η αλήθεια δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ (και πολλοί από εμάς) με τόσες λεπτομέρειες!

Σπύρο και το 112 μπαίνει στην εξίσωση, λοιπόν, λόγω open back αν και προσωπικά δεν κολλάω στο θέμα service. Όταν έρθει η ώρα ας γίνει κι έξω, αυτά εχουν οι in house και ειναι μέρος του χόμπι μας...
Πιο πολύ με προβληματίζει αυτό που έγραψες για τα 8ήμερα αν και απ'όσο ξέρω δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής...
Σίγουρα οι "σειρήνες" και οι γκρίνιες για το 1000 έχουν φτάσει στην OP (χθες διάβασα σε πολλά φόρουμ αρνητικές "αντιδράσεις") οπότε ίσως όντως θα έχουν ενδιαφέρον οι κινήσεις το 2018. Ίσως μειώσεις (δύσκολο το βλέπω), ίσως καινούργια μοντέλα με καλές τιμές (αυτό πιο πιθανό)...

Εντύπωση πάντως μου έκανε και το 0% έκπτωση στα logo που μου είπε η κυρία στο κατάστημα που επισκέφτηκα χθες... Δεν επέμεινα, μην είμαι άδικος, αλλά ούτε για το 610 επέμεινα και έγινε 15%...

Γενικά, πιστεύω ότι η κουβέντα δεν πρέπει να πάει στο τι λάθη έχει κάνει η Panerai ή πόσο γαμάτη ειναι η Tudor (συγκρίνουμε ομάζ ρόλεξ με ό,τι πιο πρωτότυπο και "αυθεντικό" κυκλοφορεί, μάλιστα...), αλλά στο τι λύσεις υπάρχουν με τα σημερινά δεδομένα, πόσο μας καλύπτει ή όχι η υπάρχουσα γκάμα και τι έχουμε να περιμένουμε.

Δεν ιςχυει αυτο που λες Βαγγέλη ..... Το πέλαγος .... Σχεδιαστικά ειναι οτι ποιο πρωτότυπο, σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει και εχουν βγάλει εταιρείες του χώρου ..... Και βέβαιος δεν ειναι Ομάζ κανενός ρόλεξ .....!!!!

Και βέβαια η Τουντορ πέρνει άριστα στο μάρκετινγκ και στο λανσάρισμα των ρολογιών της .... Τα τελευταία χρόνια !!!

Φουλ επιθετική πολιτική ... Πληθώρα νέων μοντέλων .... Και μεγάλο μερίδιο αγοράς στην μεσα κατηγορεία ....!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 16:44:07 μμ »
Για την 8ημερη της πανεράι ειχα διαβάσει στο πρόσφατο παρελθόν

αρκετές αναφορές για προβλήματα και δυσλειτουργίες ...!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #72 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 16:50:39 μμ »
Τι τα θέλετε τα 300 μέτρα αφού δεν πρόκειται να το βουτήξετε ποτε των ποτών στην θαλασσα .....;;;; :D :D :D

Με μεγάλη χαρα θα προτιμούσα μια χαμηλότερη τιμη κατα 500 ευρώ πχ και στεγανότητα 100 μέτρων ....!!!! Η οποία ειναι υπεραρκετή για χρήση εκτος θάλασσας ....!!!!!

Τωρα σχετικά για αλλοίωση και απομάκρυνση των νέων μοντέλων απο τον χαρακτήρα των παλιών  πανεράι ..... Θα πω οτι ο κόσμος παει μπροστα .... Εξελίσσεται .... Ακομα και στην φύση οτι δεν αλλάζει πεθαίνει .... 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #73 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 17:13:41 μμ »
Για την 8ημερη της πανεράι ειχα διαβάσει στο πρόσφατο παρελθόν

αρκετές αναφορές για προβλήματα και δυσλειτουργίες ...!!!!
Οι πηγές, ε;  ;D

Δεν ιςχυει αυτο που λες Βαγγέλη ..... Το πέλαγος .... Σχεδιαστικά ειναι οτι ποιο πρωτότυπο, σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει και εχουν βγάλει εταιρείες του χώρου ..... Και βέβαιος δεν ειναι Ομάζ κανενός ρόλεξ .....!!!!

Και βέβαια η Τουντορ πέρνει άριστα στο μάρκετινγκ και στο λανσάρισμα των ρολογιών της .... Τα τελευταία χρόνια !!!

Φουλ επιθετική πολιτική ... Πληθώρα νέων μοντέλων .... Και μεγάλο μερίδιο αγοράς στην μεσα κατηγορεία ....!!!
Το πέλαγος πιο πρωτότυπο σχεδιασμό από τα Panerai;  ::)
Έστω... Άρα συμφωνείς ότι το ΒΒ είναι ομάζ; Γιατί το ΒΒ δείχνει να προωθεί πιο πολύ η εταρεία...

Η Τούντορ εννοείται ότι παίρνει άριστα στο μάρκετινγκ, αφού είναι η Rolex από πίσω, η οποία είναι μανούλα στο μάρκετινγκ...

Με μεγάλη χαρα θα προτιμούσα μια χαμηλότερη τιμη κατα 500 ευρώ πχ και στεγανότητα 100 μέτρων ....!!!! Η οποία ειναι υπεραρκετή για χρήση εκτος θάλασσας ....!!!!!

Κι εγώ, αλλά δεν μειώνεται η τιμή, το αντίθετο θα έλεγα... ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 17:33:37 μμ »
Η Τούντορ εννοείται ότι παίρνει άριστα στο μάρκετινγκ, αφού είναι η Rolex από πίσω, η οποία είναι μανούλα στο μάρκετινγκ...

Μισο,γιατι αυτη η καραμελα ειναι στο γενικο και μια ευκολη δικαιολογια,αν διαβασεις εχει και ουσια απο πισω

1916:H Rolex κατάφερε να εξοπλισει τα ρολόγια της με  πιστοποιητικά χρνομετρίας (Bienne, Kew), ενώ η  U.N κάνει το πρώτο λάθος, την κατασκεύη ρολογιων  που είναι εξοπλισμένα με μέτριες μήχανες που έχει αγόρασει απο τρίτους!Το κοινό "σαστισμένο" από το συνδυασμό ενός high-end εμπορικού σήματος και με μήχανες κατώτερης ποιότητας, καταδικάζει την επίλογη της εταιριας,με χάμηλες πωλήσεις

1922:H Rolex επενδύει το μεγαλύτερο μέρος των  κερδών της στις μελέτες για την υδατοστεγανότητα , η οποία το 1926 θα παρουσιάσει την γνωστή σε ολους μας κάσα Oyster

Η Panerai,ειχε μια ανοδικη πορεια για αρκετα χρονια,αλλα κατι χαλασε στη συνταγη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions