Αποστολέας Θέμα: Panerai pam 1000 vs pam 000  (Αναγνώστηκε 11187 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Panerai pam 1000 vs pam 000
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 13:44:04 μμ »
Με λιγα λογια,εβγαλε ενα ρολοι χειροτερο,οκ υποδεεστερο και ψαχνει να βρει γιατι εχει θεμα με τις πωλησεις?

Οι πιο πολλες εταιρειες δεν εχουν βιδωτες μπαρετες.
Επισης τα 100 μετρα ειναι απολυτα ασφαλη για χρηση σε νερο, απαντωνται σε πολλα ρολογια.
Συμφωνα δε με τους τεχνικους της, το τεστ γινεται σε συνθηκες + 30%, αρα μιλαμε για 130 +.
Εξ αλλου, τα απολυτα καταδυτικα της μοντελα ειναι αλλα.
Για καποιον που ξεκιναει τωρα με τα πανερια, αυτα τα χαρακτηριστικα, θεωρω οτι δεν δημιουργουν μεγαλο προβλημα.
Μια χαρα ρολογια ειναι.

Για τους πιο παλιους ειναι το προβλημα, που εχουν μαθει διαφορετικα.
Αλλα οι πιο παλιοι, εχουν περασει πια απο τη φαση των base μοντελων.

Σε καθε περιπτωση ομως, για να ειναι ξεκαθαρη η αποψη μου, θεωρω μεγαλο φαουλ την ''υποτιμηση'' των νεων base.
Καλα,σε κουβεντα για πανεραι,δεν κερδιζει ποντους αν καποιος πει ολα αυτα για το 1000!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 13:59:54 μμ »
Απο τι τιμες ξεκινουν τα μοντελα με την in-house?

Aν δεν κανω λαθος, τα πιο φθηνα ειναι τα 8ημερα, απο 5500-5600, καπου εκει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:01:33 μμ »
Με λιγα λογια,εβγαλε ενα ρολοι χειροτερο,οκ υποδεεστερο και ψαχνει να βρει γιατι εχει θεμα με τις πωλησεις?

Οι πιο πολλες εταιρειες δεν εχουν βιδωτες μπαρετες.
Επισης τα 100 μετρα ειναι απολυτα ασφαλη για χρηση σε νερο, απαντωνται σε πολλα ρολογια.
Συμφωνα δε με τους τεχνικους της, το τεστ γινεται σε συνθηκες + 30%, αρα μιλαμε για 130 +.
Εξ αλλου, τα απολυτα καταδυτικα της μοντελα ειναι αλλα.
Για καποιον που ξεκιναει τωρα με τα πανερια, αυτα τα χαρακτηριστικα, θεωρω οτι δεν δημιουργουν μεγαλο προβλημα.
Μια χαρα ρολογια ειναι.

Για τους πιο παλιους ειναι το προβλημα, που εχουν μαθει διαφορετικα.
Αλλα οι πιο παλιοι, εχουν περασει πια απο τη φαση των base μοντελων.

Σε καθε περιπτωση ομως, για να ειναι ξεκαθαρη η αποψη μου, θεωρω μεγαλο φαουλ την ''υποτιμηση'' των νεων base.
Καλα,σε κουβεντα για πανεραι,δεν κερδιζει ποντους αν καποιος πει ολα αυτα για το 1000!

Αυτο το ειπαμε, δεν θελει συζητηση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:07:50 μμ »
Δεν με τρελαινει κανενα.Μαλλον θα μεινω στο 372

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:17:05 μμ »
Ωραία η πανεροκουβέντα, μαθαίνουμε και πράγματα που δεν ξέραμε, αφού η αλήθεια δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ (και πολλοί από εμάς) με τόσες λεπτομέρειες!

Σπύρο και το 112 μπαίνει στην εξίσωση, λοιπόν, λόγω open back αν και προσωπικά δεν κολλάω στο θέμα service. Όταν έρθει η ώρα ας γίνει κι έξω, αυτά εχουν οι in house και ειναι μέρος του χόμπι μας...
Πιο πολύ με προβληματίζει αυτό που έγραψες για τα 8ήμερα αν και απ'όσο ξέρω δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής...
Σίγουρα οι "σειρήνες" και οι γκρίνιες για το 1000 έχουν φτάσει στην OP (χθες διάβασα σε πολλά φόρουμ αρνητικές "αντιδράσεις") οπότε ίσως όντως θα έχουν ενδιαφέρον οι κινήσεις το 2018. Ίσως μειώσεις (δύσκολο το βλέπω), ίσως καινούργια μοντέλα με καλές τιμές (αυτό πιο πιθανό)...

Εντύπωση πάντως μου έκανε και το 0% έκπτωση στα logo που μου είπε η κυρία στο κατάστημα που επισκέφτηκα χθες... Δεν επέμεινα, μην είμαι άδικος, αλλά ούτε για το 610 επέμεινα και έγινε 15%...

Γενικά, πιστεύω ότι η κουβέντα δεν πρέπει να πάει στο τι λάθη έχει κάνει η Panerai ή πόσο γαμάτη ειναι η Tudor (συγκρίνουμε ομάζ ρόλεξ με ό,τι πιο πρωτότυπο και "αυθεντικό" κυκλοφορεί, μάλιστα...), αλλά στο τι λύσεις υπάρχουν με τα σημερινά δεδομένα, πόσο μας καλύπτει ή όχι η υπάρχουσα γκάμα και τι έχουμε να περιμένουμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:21:03 μμ »
Γενικά, πιστεύω ότι η κουβέντα δεν πρέπει να πάει στο τι λάθη έχει κάνει η Panerai ή πόσο γαμάτη ειναι η Tudor (συγκρίνουμε ομάζ ρόλεξ με ό,τι πιο πρωτότυπο και "αυθεντικό" κυκλοφορεί, μάλιστα...), αλλά στο τι λύσεις υπάρχουν με τα σημερινά δεδομένα, πόσο μας καλύπτει ή όχι η υπάρχουσα γκάμα και τι έχουμε να περιμένουμε.

Συγκρινουμε κατι αλλο πιο σημαντικο ξερεις,την ικανοτητα και την στρατηγικη των εταιριων
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:22:07 μμ »
Δεν με τρελαινει κανενα.Μαλλον θα μεινω στο 372

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το 690 ειναι πολυ ομορφο και ιδιαιτερο Στεφανε, αν και 47αρι.

Συγνωμη Βαγγελη, σου καναμε το νημα..... :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:24:05 μμ »

Συγκρινουμε κατι αλλο πιο σημαντικο ξερεις,την ικανοτητα και την στρατηγικη των εταιριων

η οποια ομολογουμενως αλλαξε τα 2-3 τελευταια χρονια, με το αποτελεσμα που βλεπουμε σημερα.
Αυτη ομως ειναι τελειως διαφορετικη κουβεντα και το νημα αυτο δεν ειναι το καταλληλο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:25:25 μμ »
Συγνωμη Βαγγελη, σου καναμε το νημα..... :)
Παίξε μπάλα, κανένα πρόβλημα.

@george
Ναι έχεις δίκιο, γαμάτη η Rolex και η Tudor κορυφαίες και ανυπέρβλητες, να συζητησουμε τώρα για την Panerai και τα μοντέλα της, please?
Μόνο για Seiko δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, gshock και citizenglycineinvicta(Αντώνη λείπεις;).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:28:49 μμ »
Μπορω να βαλω ονοματα,πιστευω οτι η Rolex με την Tudor ,"οσμιστηκε" τις αλλαγες στο χωρο,κατι που την εκανε να παει στη σωστη τιμολογιακη πολιτικη,δε θεωρω οτι η Panerai το καταλαβε και  παγιδευτηκε στο μυθο της.Το αποτελεσμα για μια τοσο ψαγμενη εταιρια με μικρη παραγωγη ηταν αρνητικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:29:53 μμ »
να συζητησουμε τώρα για την Panerai και τα μοντέλα της, please?

Βρες ενα 2ο χερι με ουνιτας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:30:47 μμ »
Ωραία η πανεροκουβέντα, μαθαίνουμε και πράγματα που δεν ξέραμε, αφού η αλήθεια δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ (και πολλοί από εμάς) με τόσες λεπτομέρειες!

Σπύρο και το 112 μπαίνει στην εξίσωση, λοιπόν, λόγω open back αν και προσωπικά δεν κολλάω στο θέμα service. Όταν έρθει η ώρα ας γίνει κι έξω, αυτά εχουν οι in house και ειναι μέρος του χόμπι μας...
Πιο πολύ με προβληματίζει αυτό που έγραψες για τα 8ήμερα αν και απ'όσο ξέρω δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής...
Σίγουρα οι "σειρήνες" και οι γκρίνιες για το 1000 έχουν φτάσει στην OP (χθες διάβασα σε πολλά φόρουμ αρνητικές "αντιδράσεις") οπότε ίσως όντως θα έχουν ενδιαφέρον οι κινήσεις το 2018. Ίσως μειώσεις (δύσκολο το βλέπω), ίσως καινούργια μοντέλα με καλές τιμές (αυτό πιο πιθανό)...

Εντύπωση πάντως μου έκανε και το 0% έκπτωση στα logo που μου είπε η κυρία στο κατάστημα που επισκέφτηκα χθες... Δεν επέμεινα, μην είμαι άδικος, αλλά ούτε για το 610 επέμεινα και έγινε 15%...

Βαγγελη κι εγω πιστευω οτι θα δουμε καποιες αλλαγες στο προσεχες μελλον.
Απο το 0% στα logo, καταλαβαινεις οτι εστω και υποβαθμισμενα, εχουν ζητηση, πουλανε.
Μαλιστα εξακολουθουν να βρισκονται με καποια δυσκολια.
Αν βρεις 000 η 112 σε αριστη κατασταση, νομιζω οτι ειναι καλες επιλογες.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:35:48 μμ »
Απο το 0% στα logo, καταλαβαινεις οτι εστω και υποβαθμισμενα, εχουν ζητηση, πουλανε.
Παίζει πάντα ρόλο και η τιμή... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:41:52 μμ »
Παίζει πάντα ρόλο και η τιμή... ;)

Σαφεστατα.
Η τιμη και η κατασταση.
Εννοιες αλληλενδετες!! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 30, 2017, 14:53:23 μμ »

μήπως έχουν ζήτηση γιατί είναι τα φθηνότερα και μήπως δεν έχει χρήμα ο κόσμος να δώσει για ρολόγια και μήπως οι ελβετοί το έχουν παραξεφτιλίσει και μήπως γιατί τους έχουμε πάρει χαμπάρι πλέον;
μήπως λέω τώρα.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions