'Επειτα από τις αντιδράσεις των μελών που οδήγησαν σε εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας...
Αποκλειστικό βίντεο με τον harolagoha με περούκα να επιτίθεται στο vintage αυτοκίνητο του AntonisCh...
Καθώς ως γνωστόν οι Θεσσαλονικείς δε φημίζονται για την υπομονή τους...
Και έπειτα από την πολυήμερη διαμαρτυρία των femen έξω από τα κεντρικά γραφεία του GWF...
με την καμερα στο βάθος διακρίνεται ο svl που δε χάνει ευκαιρία να φωτογραφίσει ένα καλό...ρολόι...
Και έπειτα από ψηφοφορία που διενεργήθηκε παράλληλα με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Στη φωτό ο Πέτρος που ρίχνει την καθοριστική ψήφο...
Με 183167 ψηφους υπέρ και 183166 ψήφους κατά...
Πάνω φαίνεται έκανε ο pafis ενώ έκανε την καταμέτρηση, ενώ συγχρόνως μέτραγε πόσες φορές έχει αλλάξει γνώμη για το sumo...
Το αποτέλεσμα ήταν...
Να κάνουμε και φέτος...

,
,
,
,
ΚΛΗΡΩΣΗ!!!
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών έπειτα από το αποτέλεσμα:
Giorgos_IΑν δεν μπορέσετε να βρείτε στο google κάτι, στειλτε μου πμ. Ψάχνω καλύτερα, έχω πολύ χρόνο και μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα γιατί λόγω ΕΝΦΙΑ δεν θα μπορώ να το πληρώσω, θα σας λέω για τα
ΠΑΝΤΑ! Α, και μη με τσαντίσετε γιατί θα πάω σε ένα από τα 4 εξοχικά μου, φορώντας και τα δύο Rolex σαν τον Μαραντόνα να κλάψω τη μοίρα μου που δεν έχω Cartier...
tetos (όλσο νόουν ας che-tos)Oι άλλοι ειναι καλύτεροι. Fuck Tsipras.
Mε το Σύριζα πεινάσαμε. Τι Rolex να πάρω;
gkblues
georgefl74
Χωρίς τη δική μου βοήθεια, γατάκια, ποτέ δε θά βγαινε απόφαση για Κληρωση...

Ευτυχώς έχω τα κονέ και φέρνω γενόσημα κινέζικα χωρίς τελωνείο...
nostradamusΔεν ξέρω αν θα κάνουμε κλήρωση, ξέρω- λόγω ονόματος- τι θα γίνει στο τέλος της κκλήρωσης στο forum...
jimteoΚλήρωση!!!!
eisenbergΚάνα Casio να κληρώσουμε, παιδιά, ποιος ασχολείται με Seiko τώρα;

harolagoha- Πωλείται Levis 501 του 1995, συλλεκτικό, μόνο 6500€. Η πιο φτηνή τιμή που το βρίσκω στο steal.com είναι 35000€. Ιδανικό για κληρώσεις σε φόρουμ ρολογιών!!!
- Μόνο για σήμερα 6450€, από αύριο θα ανέβει στα 8000€ γιατί θα το φορέσω.
- Sold!!!

svl
Έπρεπε να γκρινιάξω πάλι εγώ για να κινηθεί κάτι σε αυτό το φόρουμ;;;
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
AntonisCh
Στη φωτό ο Αντώνης Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Εγώ ψήφισα να γίνει η κλήρωση, μπας και κληρώσουμε Invicta, Casio ή αν δε βρούμε από αυτά κληρώνουμε ρολόι.
capt_dim
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που διάβασα στο σούπεραξιόπιστο λινκ newsforeverything.fk.nkg.phl στο Internet, φέτος θα κληρώσουμε το τελευταίο Tudor με ΕΤΑ που πουλήθηκε στο χωριό Birkirkara της Μάλτας. Είναι αλήθεια το έχω πει και σε άλλους, μπείτε στην κλήρωση θα τριπλασιάσετε τα λεφτά σας σε 427 χρόνια!
Petros1
Ti θα γίνει ρε παιδιά; Πάλι κλήρωση; Να το κλείσουμε θέλετε; Τουλάχιστον κάνα Cartier θα κληρώσουμε; Γιο έκανα να του αφήσω το moon, στην κόρη τι θα αφήσω; Το casio?
NicolasgΚλήρωση; Πότε έγινε αυτό; Τι; Έφτασαν τα Χριστούγεννα; Φόρουμ; Έλα ρε τώρα θυμήθηκα! Που και που μπαίνω κάτι μου θυμίζει αυτό το φόμουρ!!!
Στη φωτό ο Νικόλας που ξεχασε να φορέσει ρολόι...Vagelis? Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος θα μαζέψουμε ένα ποσό το οποίο θα διαθέσουμε για την αγορά ρολογιού που θα κληρώσουμε την αρχή του 2018! Οι παλιοί ξέρουν τη διαδικασία, οι καινούργιοι είναι ευκαιρία να τη μάθουν!
Το ποσό και φέτος ορίσαμε στα 15€ το άτομο.

Καλή χρονιά να έχουμε!!!
Ακολουθεί στο επόμενο ποστ η λίστα. Σόρυ αν ξέχασα να σας τρολάρω όπως τους παραπάνω...

Επιφυλάσσομαι στις Προβλέψεις 2018.[/list]