Εγω θα εκανα μια προταση.Να συμμετασχουν οσοι εχουν απο καποια ποστ και πανω η οσοι ειναι ενεργα μελη τον τελευταιο χρονο.Γιατι ειναι λιγο μαλακια να κερδιζει το δωρο καποιος που δεν γραφει ποτε στο φορουμ.
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+ 1
Θεωρώ, ότι έχει βάση η πρόταση.
Το είχα ήδη προτείνει εδώ και κάποιο καιρό, σε μέλος του ΔΣ

.
Μία προσέγγιση θα ήταν πχ, να είναι ενεργός απο την προηγούμενη κλήρωση και .....δώθε

Και με κάποιο αναλογικά ενεργό ενδιαφέρον / ποστάρισμα, μια και κάποιοι, μπορεί να εμφανίστηκαν, με μερικές συμμετοχές, και μετά...........

.
Γίνεται κατανοητό, ότι κάποιοι έχουν και άλλες υποχρεώσεις, και δεν περνάνε την ημέρα τους στο φόρουμ, αλλά είναι εύκολα διακριτοί ποιοί είναι αυτοί, αν βάζαμε πχ όριο αναρτήσεων.
Εγώ πχ, για τις επόμενες 2 ώρες, δεν θα γράψω, μια και έχω ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μπουγάδα, άπλωμα, πιάτα, σιδέρωμα και S/M
Κ' ύστερα, .....θα κάθομαι
Νομίζω ότι γίνεται κατανοητό το τι πρεσβεύω. 
Φυσικά, σέβομαι απόλυτα την απόφαση των φίλων, μια και εγώ, στα πρώτα μου βήματα εδώ, με έγκριση, συμμετείχα σε κλήρωση του fl74, και ο "ψαρούκλας", κέρδισε το CASIO.

Και κλείνω
αποδεχόμενος εκ των προτέρων οιαδήποτε τελική απόφαση, και σαν απόδειξη, κατοχυρώνω σαν S/N το 14, που είναι 2 Χ 7, πολλά λ7

1) Vagelis
2) harolagoha
3) stavros14
4) Greg
5)george_
6)gmaras
7) yannisb
8 ) xrhstosaa
9) georgefl74
10)xRallyArt
11)gavromitsos
12) AntonisCh