Θέλω να ξεκινήσω με μια καταγγελία!
Το συγκεκριμένο φόρουμ είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ και υπάρχει στημένη συνομωσία από πίσω!!!

Και εξηγούμαι…
Ανακάλυψα το φόρουμ πριν λίγο καιρό ψάχνοντας πληροφορίες για το τι συμβαίνει αυτή την περίοδο με τα τελωνεία και τις αγορές από το εξωτερικό, εκτός ΕΕ. Και όντως, διαβάζοντας βρήκα τις απαντήσεις για το που ακριβώς βρισκόμαστε σήμερα.
Στη συνέχεια, πριν μερικές μέρες και αφού είχα ψιλοαπορρίψει την ιδέα για παραγγελία από Σιγκαπούρη, γράφτηκα για να ρωτήσω πληροφορίες για αγορά συγκεκριμένου μοντέλου από Ελλάδα. Και πάλι, βρήκα τη βοήθεια που χρειαζόμουν, καθώς υπήρξε μέλλος που μου έδωσε καλές πληροφορίες για καταστήματα με καλές τιμές.
Έτσι, ξεκίνησα να ψιλοψάχνομαι και να χαζοδιαβάζω, έχοντας όμως στο μυαλό μου 1-2 πολύ συγκεκριμένα μοντέλα που με ενδιέφεραν για πιθανή αγορά. Όσο όμως διάβαζα, τόσο έβρισκα και νέες πληροφορίες, τόσο έβρισκα και άλλα μοντέλα που πιθανότατα θα με ενδιέφεραν, τόσο άρχισα να επιθυμώ όλο και περισσότερα.
Σήμερα, απλά τα θέλω όλα!!!

… Έχοντας φτάσει λοιπόν σε αυτή την τραγική κατάσταση, είμαι αναγκασμένος να ανοίξω αυτό το θέμα μπας και βγάλω καμιά άκρη.
Προφανώς τώρα περιμένετε να σας δώσω και κάποια βασική πληροφορία για να έχει μια βάση η κουβέντα.
Άντε ας πούμε λοιπόν ότι αυτά που είχα αρχικά στο μυαλό μου ήταν το
Tissot Visodate (ατσάλι με καφέ λουράκι), - το οποίο θέτει και το άνω χρηματικό όριο - και το άλλο (αρκετά διαφορετικό και οικονομικότερο) το
Seiko Kinetic SKA753P1. Από εκεί και πέρα, κάθε μέρα πέφτουν στο τραπέζι και άλλα αντίστοιχα.
Άρχισε μάλιστα να περνάει και η ιδέα για κάτι σχετικό
κουρδιστό… οπότε καταλαβαίνεται σε τι σύγχυση έχω βρεθεί ήδη.
Σε κάθε περίπτωση... καλώς σας βρήκα!