Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφιες απο το ιντερνετ  (Αναγνώστηκε 2901788 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Φωτογραφιες απο το ιντερνετ
« Απάντηση #36600 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 20:34:33 μμ »
Ξαναλέω υπάρχει δυνατή τιμωρία για μιάσματα που κάνουν τέτοιες πράξεις σε εθνικό σύμβολο-σημαία...αλλά σε μια χώρα που τη καίνε η λένε ότι την πήρε ο αέρας το βλέπω λογικό να γίνετε χωρίς κανέναν υπεύθυνο και υπόλογο.
Το περίεργο είναι ότι αυτό συνέβη και οι θεατές κοιτάγαν σαν ζωντανά.. άπραγοι..
Αν αυτό γινόταν σε ένα επαρχιακό μέρος δεν νομίζω ότι θα είχε ίδια κατάληξη..πχ στη Μάνη που ξέρω θα τα είχανε γλεντίσει αυτά και τους γονείς τους...όπως και κάθε άπατριδο ασπόνδυλο
Αλλά εκεί ήταν πολιτισμένοι..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι, κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν παραμείναμε απολίτιστοι! Αυτοδικία, χειροδικία και άγιος ο θεός!
Ευχαριστώ πολύ για το μπράβο σου και ανταποδίδω επίσης..
Όσο για το πολιτισμό μάλλον δεν διάβασες η διάβασες επιλεκτικά απ'όσα έγραψα περί νόμου προσβολής εθνικής σημαίας αλλά εμένα υπάρχουν συγγενείς μου που χυσαν αίμα για να μπορούν κάτι τύποι να μιλάνε για πολιτισμό υποστηρίζοντας κάτι εθνομηδενιστικά μιάσματα..
Όσο για το τι εστί πολιτισμός άσε να έχω πιο σφαιρική άποψη έχοντας ζήσει εξωτερικό και ξέροντας όχι μόνο ποιές θα ήταν οι συνέπειες μιας τέτοιας πράξης και πολιτικά αλλά και από τον κόσμο που ίσως είναι λίγο πιο πολιτισμένοι από "εμάς"
Μιλάω για δυτικά σοβαρά πολιτισμένα κράτη αλλά αν και πάλι στο χαλάω υπάρχουν και τα ανατολικά"κράτη" Αφρική, Ρωσία κλπ..για τις συνέπειες των προαναφερθέντων από το λαό και όχι μόνο
Περαστικά σου λοιπόν "πολιτισμένε "εγώ προτιμώ να είμαι δυτικός απολίτιστος

Λοιπόν, για να μη δώσω την εντύπωση ότι απαξιώ να σου απαντήσω, θα επανέλθω αργότερα. Μέχρι τότε, για σκέψου να μου πεις σε ποιο πολιτισμένο δυτικό κράτος από αυτά που έζησες η χειροδικία, την οποία με τόσο πάθος επικροτείς, δεν είναι αδίκημα.
Δεν επικροτώ τη χειροδικία αλλά σε ακραίες περιπτώσεις όπως προσβολής εθνικής σημαίας υπάρχει μια ΜΙΚΡΉ λεπτομέρεια ΆΝ είσαι Έλληνας..τώρα αν είσαι από τη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν,ρωσία,Τουρκία αφρικανικές χώρες..οκ τότε πάω πασο
Και ναι ρε μεγάλε την επικροτώ εγώ ο απολίτιστος και με επιχειρήματα όπως ανέφερα παραπάνω αλλά εσένα ποιο είναι το επιχείρημα σου;..πολιτισμένε; Πες το στα ίσια δεν είναι ντροπή πλέον

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36601 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 20:38:57 μμ »
 Δες και μια άλλη οπτική γωνία..αν βέβαια σε συγκινεί.. είπαμε ΑΝ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36602 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 20:48:09 μμ »
Γνωριζουμε κατι για αυτη την εταιρια; Κινεζια ή Ιταλιδα;

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #36603 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 20:49:16 μμ »
Όνομα ιταλικό,κατασκευή μην ψαχνεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36604 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 20:50:38 μμ »
Οκ. Το πιασα το υπονοουμενο

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #36605 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 20:51:58 μμ »
Δεν φτιάχνουν Ρολόγια,συναρμολόγηση κάνουν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος theodoxos

• Sr. Member
  • Ανδρέας
    • Προφίλ
« Απάντηση #36606 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 20:52:46 μμ »
.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος theodoxos

• Sr. Member
  • Ανδρέας
    • Προφίλ
« Απάντηση #36607 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 20:53:56 μμ »
.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36608 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 20:59:11 μμ »
on topic

Απόλυτα ερωτευσιμο, Αντώνη αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να παραθέσεις στοιχεία του ρολογιού;;

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όμορφο, εκτος από το ρεζερβουάρ στο 12.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36609 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 21:02:25 μμ »
δε θες να ξερεις ποτε τελειωνει η βενζινη;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36610 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 21:11:20 μμ »
on topic

Απόλυτα ερωτευσιμο, Αντώνη αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να παραθέσεις στοιχεία του ρολογιού;;

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όμορφο, εκτος από το ρεζερβουάρ στο 12.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν βλέπω αυτή τη φίρμα, το μυαλό μου πάει στα έιτις, και θυμάμαι το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ, τα έξω από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36611 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 21:38:35 μμ »
Ξαναλέω υπάρχει δυνατή τιμωρία για μιάσματα που κάνουν τέτοιες πράξεις σε εθνικό σύμβολο-σημαία...αλλά σε μια χώρα που τη καίνε η λένε ότι την πήρε ο αέρας το βλέπω λογικό να γίνετε χωρίς κανέναν υπεύθυνο και υπόλογο.
Το περίεργο είναι ότι αυτό συνέβη και οι θεατές κοιτάγαν σαν ζωντανά.. άπραγοι..
Αν αυτό γινόταν σε ένα επαρχιακό μέρος δεν νομίζω ότι θα είχε ίδια κατάληξη..πχ στη Μάνη που ξέρω θα τα είχανε γλεντίσει αυτά και τους γονείς τους...όπως και κάθε άπατριδο ασπόνδυλο

Έτσι, κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν παραμείναμε απολίτιστοι! Αυτοδικία, χειροδικία και άγιος ο θεός!
Όσο για το πολιτισμό μάλλον δεν διάβασες η διάβασες επιλεκτικά απ'όσα έγραψα περί νόμου προσβολής εθνικής σημαίας αλλά εμένα υπάρχουν συγγενείς μου που χυσαν αίμα για να μπορούν κάτι τύποι να μιλάνε για πολιτισμό υποστηρίζοντας κάτι εθνομηδενιστικά μιάσματα..
Όσο για το τι εστί πολιτισμός άσε να έχω πιο σφαιρική άποψη έχοντας ζήσει εξωτερικό και ξέροντας όχι μόνο ποιές θα ήταν οι συνέπειες μιας τέτοιας πράξης και πολιτικά αλλά και από τον κόσμο που ίσως είναι λίγο πιο πολιτισμένοι από "εμάς"
Μιλάω για δυτικά σοβαρά πολιτισμένα κράτη αλλά αν και πάλι στο χαλάω υπάρχουν και τα ανατολικά"κράτη" Αφρική, Ρωσία κλπ..για τις συνέπειες των προαναφερθέντων από το λαό και όχι μόνο

Λοιπόν, για να μη δώσω την εντύπωση ότι απαξιώ να σου απαντήσω, θα επανέλθω αργότερα. Μέχρι τότε, για σκέψου να μου πεις σε ποιο πολιτισμένο δυτικό κράτος από αυτά που έζησες η χειροδικία, την οποία με τόσο πάθος επικροτείς, δεν είναι αδίκημα.
Δεν επικροτώ τη χειροδικία αλλά σε ακραίες περιπτώσεις όπως προσβολής εθνικής σημαίας υπάρχει μια ΜΙΚΡΉ λεπτομέρεια ΆΝ είσαι Έλληνας..τώρα αν είσαι από τη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν,ρωσία,Τουρκία αφρικανικές χώρες..οκ τότε πάω πασο
Και ναι ρε μεγάλε την επικροτώ εγώ ο απολίτιστος και με επιχειρήματα όπως ανέφερα παραπάνω αλλά εσένα ποιο είναι το επιχείρημα σου;..πολιτισμένε; Πες το στα ίσια δεν είναι ντροπή πλέον

Mάλιστα. Δεν ξέρω τι νόημα έχει να γράψω οτιδήποτε, εφόσον εσύ έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου από πράγματα που δεν έχουν καν γραφεί. Εθνομηδενιστής, άπατρις, ανθέλληνας, συριζαίος, κομμουνιστής, Τούρκος πράκτορας, τσιράκι του Κιμ Γιονγκ Ουν κ.ά. Βρε μήπως είσαι μέντιουμ - οραμαματιστής - παραψυχολόγος; Κάτι σαν τον Χορταρέα ένα πράμα;
Και όλα αυτά επειδή σου έγραψα ότι δεν είναι μαγκιά να "σβερκώσεις" 15χρονα. Ενημερωτικά πάντως, κάτι φαινόμενα αυτοδικίας, ξυλοδαρμών, λυντσαρισμάτων κ.λπ. συναντώνται μόνο σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες...
Αλλά και πάλι μπράβο που στηρίζεις με τόσο θέρμη τις πεποιθήσεις σου και τις περνάς μάλιστα και στην επόμενη γενιά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36612 στις: Οκτώβριος 31, 2019, 21:48:07 μμ »

Mάλιστα. Δεν ξέρω τι νόημα έχει να γράψω οτιδήποτε, εφόσον εσύ έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου από πράγματα που δεν έχουν καν γραφεί. Εθνομηδενιστής, άπατρις, ανθέλληνας, συριζαίος, κομμουνιστής, Τούρκος πράκτορας, τσιράκι του Κιμ Γιονγκ Ουν κ.ά. Βρε μήπως είσαι μέντιουμ - οραμαματιστής - παραψυχολόγος; Κάτι σαν τον Χορταρέα ένα πράμα;
Και όλα αυτά επειδή σου έγραψα ότι δεν είναι μαγκιά να "σβερκώσεις" 15χρονα. Ενημερωτικά πάντως, κάτι φαινόμενα αυτοδικίας, ξυλοδαρμών, λυντσαρισμάτων κ.λπ. συναντώνται μόνο σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες...
Αλλά και πάλι μπράβο που στηρίζεις με τόσο θέρμη τις πεποιθήσεις σου και τις περνάς μάλιστα και στην επόμενη γενιά!
Έλα βρε Αστραπόγιαννε το βρήκες!!η απάντηση περί χειροδικίας είναι παραπάνω ξαναδιάβασε καλύτερα αν μπορείς..όσο για πράγματα που δεν έχω πει μην τα γράφεις γιατί εκτίθεσαι..( κομμουνιστής, Τούρκος πράκτορας, τσιράκι κλπ)..οπότε αυτά που είναι μέσα στη παρένθεση δεν γράφτηκαν από μένα αν είσαι εντός τόπου και χρόνου αν πάλι δεν είσαι μην ανησυχείς και μην εκνευρίζεσαι υπάρχει θεραπεία στη Πεντέλη και στο Δαφνί κάνε μια βόλτα καλό θα σου κάνει φιλικά πάντα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36613 στις: Νοέμβριος 01, 2019, 01:07:19 πμ »
δε θες να ξερεις ποτε τελειωνει η βενζινη;

....diesel είναι  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36614 στις: Νοέμβριος 01, 2019, 02:04:07 πμ »
Παρέλαση τσίρκο

Για να πάνε να κάνουν αυτές τις "πρωτοβουλίες" εκεί που είναι αυτή.

Που δεν πήγε στο GNTM, Greece Next Top Model, αλλά βγήκε στα ταμπούρια, για να υπερασπίσει τις ελευθερίες της.

Οι καλλιτέχνες, παρουσιάζουν κάπου στον χώρο τους το θέμα τους, και εάν σε ενδιαφέρει, πας να το δείς.

Δεν σου επιβάλλουν "φασιστικά" ( η αγαπημένη τους έκφραση  ;) ), να δείς αυτό που αυτοί θέλουν, την ώρα που  τους βολεύει, στον χώρο σου, στο σπίτι σου, στην γιορτή σου.

Η κοπελίτσα αυτή, "έφυγε" στα 20 της, μαχόμενη.  :( Μήπως πάνε αυτά τα γελοία υποκείμενα στην επέτειό της, να κάνουν τα καραγκιοζιλίκια τους και εκεί ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.