0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Happy Halloween πέρασε, δεν ξέρω πότε ηταν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 01, 2019, 17:00:27 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤρομερη λουμινοβα η Ρολεξ...
Bρειτε τις διαφορές (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Happy Halloween πέρασε, δεν ξέρω πότε ηταν Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 01, 2019, 15:57:49 μμHappy Halloween πέρασε, δεν ξέρω πότε ηταν Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkChaykin... Από τις ένοχες αγάπες μου. Είχα προσπαθήσει να πάρω ένα Joker αλλά το παράτησα (πρέπει να στείλεις στην εταιρία και να στο φτιάξουν) και μετά έγινε μπαμ και τώρα έχει τετραπλάσια λεφτά...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.