Αποστολέας Θέμα: ORIS MOVEMBER EDITION vs LONGINES LLD vs SEIKO MM300  (Αναγνώστηκε 16419 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

capt-dim

• Επισκέπτης
Απ: ORIS MOVEMBER EDITION vs LONGINES LLD vs SEIKO MM300
« Απάντηση #90 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 12:50:13 μμ »

Είσαι λάθος Βαγγέλη ....... πούλησα ...... Seiko 8L35 και αγόρασα Rolex 3135 ....... !!!!

Αλλα δεν εχει μεγάλη σημασία το τι κανω εγω γιατι δεν ειναι κριτήριο για τις ωρολογιακές συζητήσεις του φόρουμ .......!!!!

Την Αξία ενός ρολογιου και μιας ινχαουζ μηχανής δεν την καθορίζω εγω με τις αγοροπωλησίες μου ......!!!!!

ΥΓ- το mm300 το έδωσα γιατι δεν ειχα επιλογή εκείνη την περίοδο ...... Επισης εχω δηλώσει οτι καποια στιγμή θα το ξανα αποκτήσω .....!!!!!!
Δημήτρη αναφέρεσαι στο in house σα να σημαίνει ότι inhouse=καλή μηχανή ...Άλλες in house είναι και καλές.,άλλες όχι και οι ετα αποδεδειγμένα είναι από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες μηχανές του χώρου..Χαρακτηρισμούς που ακούω κατα διαατήματα τύπου κονσέρβα κτλπ ποτέ δε τους κατάλαβα..
Ούτε το μαζικής παραγωγής μειώνει την αξία ενός cal..με 1000000 ρολόγια το χρόνο μαζικής παραγωγής είναι και οι cal της ρολεξ..ακόμα περισσότερο οι inhouse της σεικο ,ομοίως και οι ετα..Προσωπικά προτιμώ στα ρολογια μου μια τοπ ετα απο μια 8l35..

Βασίλη λέγοντας κονσέρβα μηχανή δεν το κανω για να άπαξιωσω η αν μειώσω τις μηχανές Μαζικής παραγωγής  τύπου ΕΤΑ ... Unitas  ..... Sellita κλπ

Θα πρεπει να ημουν το λιγότερο κουτός αφού διαθέτω ρολογια με τέτοιες μηχανές .......!!!!!

Προσωπικά ειμαι φαν των ΕΤΑ .... Της θεωρώ τον ορισμό των καλών πετυχημένων μηχανών αφού καλύπτουν με το παραπάνω το ακριβής/ αξιόπιστη/ φτηνά σερβις .....!!!!! Κατι που αναζητώ απο την μηχανές ενος ρολογιου .......

Φίλος αγόρασε λανγκε +30Κ ευρώ απίστευτη ποιότητα φινίρισμα κλπ όμως  στην συνέχεια μετα απο λιγες ημερες διαπίστωσε οτι χάνει 13 δευτ την ημερα ....

Το πήγε πισω και του είπαν οτι το σερβις εδω στην Ελλάδα δεν το ακουμπάει και θα πρεπει να παει Ελβετία για ρύθμιση ... Κατι που θα πάρει διαρκούσε ενα 6μηνο .....

Το σημαίνει αυτο οτι δεν ειναι καλά ρολογια το λαγκε ι οτι δεν εχουν καλες μηχανές ....;;;;

Ρητορικό βέβαιος αυτο που ρώτησα .....!!!!!!

Το ΒΒ μου τρέχει με -1 την ημερα ..... Το mm300 κρατούσε +6 την ημερα ...... Ετσι αναφορικά  για το συγκριτικό μας .....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #91 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 12:53:38 μμ »
Μάλλον το sellita vs 8l35 που ανέφερες ήταν άστοχο αλλά τέσπα... ;)

Το sellita Vs 8L35 ειναι εντός θέματος ... Αφού τις φοράνε τα ρολογια του συγκριτικού μας !!!

Το γιατι πουλάει ο κάπτεν τα ρολογια του ειναι off topic ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 13:29:04 μμ »

Βασίλη λέγοντας κονσέρβα μηχανή δεν το κανω για να άπαξιωσω η αν μειώσω τις μηχανές Μαζικής παραγωγής  τύπου ΕΤΑ ... Unitas  ..... Sellita κλπ

Θα πρεπει να ημουν το λιγότερο κουτός αφού διαθέτω ρολογια με τέτοιες μηχανές .......!!!!!

Προσωπικά ειμαι φαν των ΕΤΑ .... Της θεωρώ τον ορισμό των καλών πετυχημένων μηχανών αφού καλύπτουν με το παραπάνω το ακριβής/ αξιόπιστη/ φτηνά σερβις .....!!!!! Κατι που αναζητώ απο την μηχανές ενος ρολογιου .......

Φίλος αγόρασε λανγκε +30Κ ευρώ απίστευτη ποιότητα φινίρισμα κλπ όμως  στην συνέχεια μετα απο λιγες ημερες διαπίστωσε οτι χάνει 13 δευτ την ημερα ....

Το πήγε πισω και του είπαν οτι το σερβις εδω στην Ελλάδα δεν το ακουμπάει και θα πρεπει να παει Ελβετία για ρύθμιση ... Κατι που θα πάρει διαρκούσε ενα 6μηνο .....

Το σημαίνει αυτο οτι δεν ειναι καλά ρολογια το λαγκε ι οτι δεν εχουν καλες μηχανές ....;;;;

Ρητορικό βέβαιος αυτο που ρώτησα .....!!!!!!

Το ΒΒ μου τρέχει με -1 την ημερα ..... Το mm300 κρατούσε +6 την ημερα ...... Ετσι αναφορικά  για το συγκριτικό μας .....
Δημήτρη ακριβώς .Πιο πιθανό ειναι να κρατάει καλύτερους χρόνους ενα ρολοι με μια τοπ ετα κι από ενα ap με την 3120 ή ενα big pilot με τη 51xxx ή από ενα πατεκ κτλπ..κακώς ομως θεωρούμε πως η χρονομετρία ειναι το μόνο που καθορίζει το πόσο καλη ειναι μια μηχανή ..Το θέμα ομως του ποστ μου ειναι αυτη η επαναλαμβανόμενη αναφορά στο In house σαν να πρόκειται κατι το ανώτερο ή δεν ξερω εγω τι..Η Ελβετική ωρολογοποιία με εξαίρεση τα τελευταία 10 χρονια μια ζωη χρησιμοποιούσε καλίμπρες τρίτων..κονσέρβες όπως λες ...και ποτε δεν ηταν προβλημα και ξαφνικά τα τελευταία δέκα χρονια με την απειλή της ετα στράφηκαν ολες στο in house..όσοι ασχολήθηκαν τωρα νομίζουν πως το in house ειναι wow με αυτα που διαβάζουν στα φορουμ και στα blogs και απαξιώνουν στην ουσία ολη την ωρολογοποιία με εξαίρεση τα τελευταία 10-15 χρονια..Για μένα υπάρχουν καλές και μη τοσο καλές μηχανές..το αν ειναι in house δε μουν λεει απολύτως τιποτα για το ποσο καλη ειναι μια μηχανή !
Δες εδώ πόσο ειρωνικά μιλάει για την εμμονή με το in house και το in house το ιδιο ένας ανθρωπος που γνωριζει και αντιλαμβάνεται το χωρο όσο ελάχιστοι..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 07, 2017, 13:30:55 μμ από Argo982001 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros

• Jr. Member
  • *
  • ακριβό σπορ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 14:42:26 μμ »
Ωραίο video...
Μας προσγειώνει... χρειάζεται που και που...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 14:45:09 μμ »
Σωστα,αλλα να τα λεει αυτα ο Κυριος Hublot,που αγοραζε Valjoux 7750...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 14:47:27 μμ »

Φίλος αγόρασε ..........................., απίστευτη ποιότητα φινίρισμα κλπ όμως  στην συνέχεια μετα απο λιγες ημερες διαπίστωσε οτι χάνει 13 δευτ την ημερα ....

Το σημαίνει αυτο οτι δεν ειναι καλά ρολογια ..............................οτι δεν εχουν καλες μηχανές ....;;;;

Το χρησιμοποιώ, για να τονίσω ακόμα μία φορά, ότι βασικό κριτήριο στις δικές μου επιλογές είναι η δυνατότητα service στην Ελλάδα, ή......................ρολόϊ που δεν κάνει καθόλου service,  :D :D :D :D :D

Εχω βιώσει και την αποστολή στο εξωτερικό, αλλά και την εδώ υποστήριξη, σε όλα τα αρνητικά επίπεδα , και ............κατέληξα.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 15:04:34 μμ »
αν παίρνονται τοις μετρητοίς δημόσιες απόψεις τέτοιων ατόμων, τι να πω;...

Πάντως η νέα tudor ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ είναι ανώτερη από την ετα που φορούσαν τα προηγούμενα ΒΒ και πρώτα απ' όλα διότι έχει σημαντικά βελτιωμένα specs.

@ - Ο ενθουσιασμός για μερικά ρολόγια ("ρολογάρα" κλπ) έχει κάποιο νόημα όταν συμβαδίζει με την γενικότερη στάση σε σχέση με τα συγκεκριμένα ρολόγια όποιου εκφράζεται έτσι.
Νομίζω. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 15:07:56 μμ »

Πάντως η νέα tudor ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ είναι ανώτερη από την ετα που φορούσαν τα προηγούμενα ΒΒ και πρώτα απ' όλα διότι έχει σημαντικά βελτιωμένα specs.

@ - Ο ενθουσιασμός για μερικά ρολόγια ("ρολογάρα" κλπ) έχει κάποιο νόημα όταν συμβαδίζει με την γενικότερη στάση σε σχέση με τα συγκεκριμένα ρολόγια όποιου εκφράζεται έτσι.
Νομίζω. :)
Απο τοτε που ο Vagelis μου την ειπε,δεν μιλαω για την Tudor,αλλα πολυ σωστα η αξια της αναγνωριζεται απο αλλους φορουμιστες  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #98 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 15:48:31 μμ »
Μ έχει μπερδέψει λίγο η Tudor

-είναι diver που δεν βουτας
-είναι κόρη της ρόλεξ αλλά δεν είναι ρόλεξ
- έχει πλέον in-house που σημαίνει δύσκολα σέρβις εκτός αντιπροσωπείας πλέον με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται μολονότι απευθύνεται υποτίθεται σε χαμηλότερα budget

Τελικά τι είναι; Εννοώ αν δεν είχε τη βασίλισσα από πίσω ποιος θα αγόραζε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 15:53:51 μμ »

- έχει πλέον in-house που σημαίνει δύσκολα σέρβις εκτός αντιπροσωπείας πλέον με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται μολονότι απευθύνεται υποτίθεται σε χαμηλότερα budget

Μπερδεμενο,σε βρισκω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #100 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 15:54:21 μμ »
Ε ναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 15:59:28 μμ »

Αν παίρνονται τοις μετρητοίς τα αυτονόητα;;;Εγώ απορώ όταν αυτά πρέπει να τα αναλύσουμε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #102 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 16:03:39 μμ »

Πες τα ρε, Αντώνη...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 16:08:43 μμ »

Αν παίρνονται τοις μετρητοίς τα αυτονόητα;;;Εγώ απορώ όταν αυτά πρέπει να τα αναλύσουμε...

Ποιά είναι τα αυτονόητα;
Αυτονόητο για μένα είναι ότι τύπος θέλει να πουλήσει.
Δεν τον ξεχωρίζω καθόλου από κάποιον απλό φορουμίστα που έχει ρολόι με ετα και το εκθειάζει (αν και συνήθως όταν το πουλήσει, το θάβει).

Επί της ουσίας, οι εταιρείες είναι που κατεύθυναν το κοινό σε αναζήτηση inhouse.
Αυτό έλειπε να πιστεύουμε ότι ο κόσμος ξαφνικά "εκπαιδεύτηκε" μόνος του.. ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Οκτώβριος 07, 2017, 16:16:51 μμ »
Αυτά που λέει για τις in house Σπύρο είναι αυτονόητα ....
Το αν θέλει να πουλήσει δεν κατάλαβα τι εννοείς...ετα φαντάζομαι για αυτό υποτιμά τις in house??Ο Biver που είναι εκτός των άλλων ceo της zenith που έχει σα σημαία το in house...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions