Είσαι λάθος Βαγγέλη ....... πούλησα ...... Seiko 8L35 και αγόρασα Rolex 3135 ....... !!!!
Αλλα δεν εχει μεγάλη σημασία το τι κανω εγω γιατι δεν ειναι κριτήριο για τις ωρολογιακές συζητήσεις του φόρουμ .......!!!!
Την Αξία ενός ρολογιου και μιας ινχαουζ μηχανής δεν την καθορίζω εγω με τις αγοροπωλησίες μου ......!!!!!
ΥΓ- το mm300 το έδωσα γιατι δεν ειχα επιλογή εκείνη την περίοδο ...... Επισης εχω δηλώσει οτι καποια στιγμή θα το ξανα αποκτήσω .....!!!!!!
Δημήτρη αναφέρεσαι στο in house σα να σημαίνει ότι inhouse=καλή μηχανή ...Άλλες in house είναι και καλές.,άλλες όχι και οι ετα αποδεδειγμένα είναι από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες μηχανές του χώρου..Χαρακτηρισμούς που ακούω κατα διαατήματα τύπου κονσέρβα κτλπ ποτέ δε τους κατάλαβα..
Ούτε το μαζικής παραγωγής μειώνει την αξία ενός cal..με 1000000 ρολόγια το χρόνο μαζικής παραγωγής είναι και οι cal της ρολεξ..ακόμα περισσότερο οι inhouse της σεικο ,ομοίως και οι ετα..Προσωπικά προτιμώ στα ρολογια μου μια τοπ ετα απο μια 8l35..
Βασίλη λέγοντας κονσέρβα μηχανή δεν το κανω για να άπαξιωσω η αν μειώσω τις μηχανές Μαζικής παραγωγής τύπου ΕΤΑ ... Unitas ..... Sellita κλπ
Θα πρεπει να ημουν το λιγότερο κουτός αφού διαθέτω ρολογια με τέτοιες μηχανές .......!!!!!
Προσωπικά ειμαι φαν των ΕΤΑ .... Της θεωρώ τον ορισμό των καλών πετυχημένων μηχανών αφού καλύπτουν με το παραπάνω το ακριβής/ αξιόπιστη/ φτηνά σερβις .....!!!!! Κατι που αναζητώ απο την μηχανές ενος ρολογιου .......
Φίλος αγόρασε λανγκε +30Κ ευρώ απίστευτη ποιότητα φινίρισμα κλπ όμως στην συνέχεια μετα απο λιγες ημερες διαπίστωσε οτι χάνει 13 δευτ την ημερα ....
Το πήγε πισω και του είπαν οτι το σερβις εδω στην Ελλάδα δεν το ακουμπάει και θα πρεπει να παει Ελβετία για ρύθμιση ... Κατι που θα πάρει διαρκούσε ενα 6μηνο .....
Το σημαίνει αυτο οτι δεν ειναι καλά ρολογια το λαγκε ι οτι δεν εχουν καλες μηχανές ....;;;;
Ρητορικό βέβαιος αυτο που ρώτησα .....!!!!!!
Το ΒΒ μου τρέχει με -1 την ημερα ..... Το mm300 κρατούσε +6 την ημερα ...... Ετσι αναφορικά για το συγκριτικό μας .....