Αποστολέας Θέμα: Νεο ρολόι μεχρι 1000€  (Αναγνώστηκε 11848 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Νεο ρολόι μεχρι 1000€
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 09, 2017, 00:16:23 πμ »
Αυτο το ρολοι εχω να σου προτείνω. Το εχω κι εγω ,7 χρόνια. Είναι τελειο σε ολα του!  Πλεον βγαινει και σε διαφορες εκδόσεις.
Συνισταται ανεπιφύλακτα!

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ώπα, Νικόλα και συ το έχεις;
Συγγνώμη. Εξέφρασα σκληρή άποψη, αλλά έχω αλλεργία στα ραδιοτέτοια ρε γμτ..

(και νόμιζα ότι ήσουν από αυτούς που υποστηρίζουν, καλύτερα κινητό παρά ρολόι μπαταρίας).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος giannis400

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 09, 2017, 00:34:38 πμ »
παιδια δεν μου ειπε κανεις για τις λειτουργίες των ρολογιών που εκθεσε και για την διαφορά των radio controlled με τα  gps satellite, ποιο ειναι καλύτερο να πάρω και γιατι, τα δορυφορικα τα βλέπω ποιο ακριβα απο τα radio controlled, αξιζει αυτη η διαφορα τιμης.
Οσο για τα 1000€ δεν ειπα οτι θα δωκω 950-1000€ ντε και καλα για να παρω ρολοι, ειπα ως 1000€, αν δω οτι με καλυπτει σε αυτα που θελω ενα των 500€, θα δωσω 500€ και τα άλλα λαστιχα για το αυτοκινητο σε εναμιση μηνα  ;)
Που μενεις φίλε ?

Βοιωτία μένω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 09, 2017, 19:00:00 μμ »
παιδια δεν μου ειπε κανεις για τις λειτουργίες των ρολογιών που εκθεσε και για την διαφορά των radio controlled με τα  gps satellite, ποιο ειναι καλύτερο να πάρω και γιατι, τα δορυφορικα τα βλέπω ποιο ακριβα απο τα radio controlled, αξιζει αυτη η διαφορα τιμης.
Οσο για τα 1000€ δεν ειπα οτι θα δωκω 950-1000€ ντε και καλα για να παρω ρολοι, ειπα ως 1000€, αν δω οτι με καλυπτει σε αυτα που θελω ενα των 500€, θα δωσω 500€ και τα άλλα λαστιχα για το αυτοκινητο σε εναμιση μηνα  ;)
Που μενεις φίλε ?

Βοιωτία μένω
Αρα μια χαρά !δεν θα εχεις προβλημα με τη ληψη απο τον πομπό, με ενα r-c .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 09, 2017, 19:04:19 μμ »
Αυτο το ρολοι εχω να σου προτείνω. Το εχω κι εγω ,7 χρόνια. Είναι τελειο σε ολα του!  Πλεον βγαινει και σε διαφορες εκδόσεις.
Συνισταται ανεπιφύλακτα!

Ώπα, Νικόλα και συ το έχεις;
Συγγνώμη. Εξέφρασα σκληρή άποψη, αλλά έχω αλλεργία στα ραδιοτέτοια ρε γμτ..

(και νόμιζα ότι ήσουν από αυτούς που υποστηρίζουν, καλύτερα κινητό παρά ρολόι μπαταρίας).
Χαχαχαχα!
Σπυρο τρελαινομαι για τετοια σχόλια! Οπως εχεις πει κι εσυ ,τα ρολογια εδω μεσα πρεπει "να τρωνε ξυλο" !

Γενικα πιστευω οτι μια συλλογη σηκωνει ένα, αντε δύο, ακριδες .
Ή για να κανουν τη χαμαλοδουλεια ή για περιπτωσεις οπου εχουμε εξαιρετικούς εκπροσωπους της κατηγορίας.

Σημερινή

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 00:12:38 πμ »
Καλημέρα, μετα απο πολλες μέρες επανέρχομαι καθως την έψαξα  καπως την δουλειά με τους μηχανισμούς και ομολογώ οτι ειμαι σε ενα πέλαγος με μια σχεδια και ψαχνω να βρω την ακρη.
Το θεμα ειναι περισσοτερο φιλοσοφίας παρα το πως θα κάθεται το ταδε ρολοι ή το ταδε λουρι στο χερι μου, το θεμα ειναι να σε γεμιζει λειτουργικα αυτο που φορας.
Αφου εμαθα μερικα πραγματα για την λειτουργια των κουρδιστων (πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα) , το ιδιο και για τα  αυτοματα.
Μετα παμε στα kinetic οπου  εχω να ρωτησω το εξης. Στα kinetic ποσο κρατάει η μπαταρια λιθιου και ο πυκνωτης?, αλλοι λενε 8 χρονια, αλλοι λενε 10 και άλλοι 15χρονια, αλλοι λενε εξαρτάτε απο το πως το χειρίζεσαι και αλλοι οτι δεν παιζει ρολο αυτο, άλλοι λενε οτι ειναι ποιο καλα απο τα echo drive και άλλοι οχι.
Στα echo drive, ενα παρομιο πραγμα, 8χρονια-10χρονια- και αλλος ελεγε 15 χρονια το εχω και ειναι οκ ο πυκνωτης... αντε βρες ακρη.
Αλλη απορια, Τα echo drive εχουν μπαταρια?

Ενα καλο αυτοματο τωρα των 600€, ποσο κραταει φορτισμενο σε ακινησια, τι αποκλισεις εχει σε χρονο, ενας σε αλλο φορουμ ελεγε οτι το δικο του των 800€ δεν εχει καμια αποκλιση δευτερολεπτου το 24ωρο και αλλου διαβασα οτι οι αποκλισεις παιζουν στα 2-4" την ημερα. Μετα υπάρχει αυτοματο με ημερομηνια χωρις να την πειραζεις, (perpetual)?
Bασικα λογο πολυ δουλειας  δεν μπορεσα να ψάξω πολυ και μου μειναν οι παραπανω αποριες, για να μην κουραζω προσανατολιζομαι σε καποιο seiko γιατι citizen εχω, άλλα θα ηθελα να ξεκαθαρισω τα πραγματα λιγο ακόμη με τα +.- των μηχανισμων και τις δυνατοτητες τους.
SORY για το σεντονι :)

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 24, 2017, 00:15:54 πμ από giannis400 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dimitris giouzenis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 10:29:49 πμ »
Φιλε μου δεν υπαρχουν απολυτες απαντησεις σε αυτα που ρωτας..και τα κινετικ και εκο ντραιβ χονδρικα στα 10 χρονια..εκτος απο την χρηση μεγαλο ρολο παιζει και η τυχη...αγοραζεις σημερα ενα εκο νραιβ..εαν το ρολοι ειναι καινουργιας παραγωγης και το βλεπει ΚΑΘΕ μερα το φως ο πυκνωτης θα κρατησει ανετα πανω απο 10 χρονια..εαν το ρολοι σου ειναι πιο παλιο μοντελο και ηταν στο κουτι του για 3 χρονια πχ. ο πυκνωτης του εχει χασει ηδει  αρκετο μερος της διαρκειας ζωης του..τωρα στα αυτοματα ολα ειναι σχετικα..καθε μηχανισμος ανεξαρτητως μαρκας εχει προδιαγραφες στην αποκλιση του..και παλι το ιδιο ρολοι σε δυο διαφορετικους ανθρωπους θα εχει διαφορετικες αποκλισεις..σκεψου καποιον που ειναι ολη ημερα σε ενα γραφειο..και εναν επαγγελματια οδηγο..του δευτερου το χερι θα κανει πολυ περισσοτερες κινησεις την ημερα..αρα θα εχει και καλυτερη χρονομετρια..επισης δεν παιζει ρολο στο ποσο κραταει η φορτιση και η χρονομετρια σε ενα ρολοι απο το ποσο ακριβο ειναι..εγω εχω καποια μοντελα της οριεντ..ρολογια αξιας  περιπου 130 ευρω αγορα απο ασια..την χρονομετρια τους δεν την εχουν ουτε αρκετα σεικο που εχω και ουτε τρια ελβετικα πολυ ακριβα..ελπιζω να σε βοηθησα λιγο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
gim

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 11:09:20 πμ »
Οπως σου λεει και ο απο πανω dimitris το eco κυμαινεται ποσο σωστος εισαι απεναντι του...Το δικο μου eco επνεε τα λοισθια στα 8 χρονια καθως δεν ημουν συνεπης στη φορτιση του..Την μια συρταρι επι μακρον, λιγο ηλιο, ξανα συρταρι, δεν γινεται ετσι δουλεια...Και στο κινετικ μια απ τα ιδια, 3 βδομαδες δεν το κουνησα και απο 6μηνο που δειχνε το power reserve επεσε στον ενα μηνα και απορουσα πως εγινε αυτο... ::) Ισως επειδη δεν υπαρχει ενδιαμεση ενδειξη μεταξυ 6 & 1 μηνος γιαυτο αλλα και παλι ειναι ψιλοαγχωτικο να πρεπει να μεριμνας...Το αυτοματο ξενοιαζεις απο θεμα φορτισης αλλα ξερεις οτι εχει αλλα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα (χρονομετρια, πιο ευαισθητα μηχανικα μερη, μαγνητισμους κλπ)..

Στην θεση σου θα επαιρνα:
Σε τεχνολογια κινετικ μονο direct drive
Σε eco μονο τις τελευταιες σιερες με gps και power reserve τα 3 χρονια σε sleep mode..Κανενας συμβιβασμος για κατι λιγοτερο..
Σε αυτοματο εχεις παρα απειρες επιλογες..Αν δεν θες τζαπαν και θες κατι σε ελβετο κοιτα σε certina ds action, mido captain v, rado d-star 200, longines, hamilton...Ξεχαστηκα και εβαλα δυτες, μια ιδεα ομως την πηρες..

Εαν παλι τρωγεσαι και δεν καλυπτεσαι με τα παραπανω τοτε κοιτα και για απλο quartz με μπαταρια και καθε 2 χρονια θα δινεις ενα 20€ για μπαταρια-στεγανοποιηση και θα σαι κομπλε..Ασε που ανεβαινεις και σε εταιρεια και με μια καλη εκπτωση χτυπας πχ tag heuer... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 19:48:47 μμ »
Οπως σου λεει και ο απο πανω dimitris το eco κυμαινεται ποσο σωστος εισαι απεναντι του...Το δικο μου eco επνεε τα λοισθια στα 8 χρονια καθως δεν ημουν συνεπης στη φορτιση του..Την μια συρταρι επι μακρον, λιγο ηλιο, ξανα συρταρι, δεν γινεται ετσι δουλεια...Και στο κινετικ μια απ τα ιδια, 3 βδομαδες δεν το κουνησα και απο 6μηνο που δειχνε το power reserve επεσε στον ενα μηνα και απορουσα πως εγινε αυτο... ::) Ισως επειδη δεν υπαρχει ενδιαμεση ενδειξη μεταξυ 6 & 1 μηνος γιαυτο αλλα και παλι ειναι ψιλοαγχωτικο να πρεπει να μεριμνας...Το αυτοματο ξενοιαζεις απο θεμα φορτισης αλλα ξερεις οτι εχει αλλα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα (χρονομετρια, πιο ευαισθητα μηχανικα μερη, μαγνητισμους κλπ)..

Στην θεση σου θα επαιρνα:
Σε τεχνολογια κινετικ μονο direct drive
Σε eco μονο τις τελευταιες σιερες με gps και power reserve τα 3 χρονια σε sleep mode..Κανενας συμβιβασμος για κατι λιγοτερο..
Σε αυτοματο εχεις παρα απειρες επιλογες..Αν δεν θες τζαπαν και θες κατι σε ελβετο κοιτα σε certina ds action, mido captain v, rado d-star 200, longines, hamilton...Ξεχαστηκα και εβαλα δυτες, μια ιδεα ομως την πηρες..

Εαν παλι τρωγεσαι και δεν καλυπτεσαι με τα παραπανω τοτε κοιτα και για απλο quartz με μπαταρια και καθε 2 χρονια θα δινεις ενα 20€ για μπαταρια-στεγανοποιηση και θα σαι κομπλε..Ασε που ανεβαινεις και σε εταιρεια και με μια καλη εκπτωση χτυπας πχ tag heuer... ;)
Τελικα τα echo drive εχουν μπαταρία ή μόνο πυκνωτη, εδω λέει οτι εχουν μόνο πυκνωτη http://ypati.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82 ,   πως γινεται ομως με τον πυκνωτη να κρατουν 6 μηνες ενεργεια, τα power reserve εχουν μπαταρια?
Αυτο με τα tag heuer που ειπες ειναι πολυ καλο, άλλα αν διαβασες παραπανω θελω ρολοι perpetual - συγχρονισμό ημερομηνίας, κατι που εδω δεν βλεπω να παιζει μεχρι τα 1000€ που διαθετω,

Aυτο το ρολοι μου αρεσει πολυ άλλα ειναι μακρια απο τα βαλαντια μου
τα citizen τα βλεπω ποιο οικονομικα απο τα seiko

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 24, 2017, 19:55:41 μμ από giannis400 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 21:52:10 μμ »
Δεν αναφερθηκα πουθενα για μπαταρια στην eco τεχνολογια..
Τα eco εχουν πυκνωτη οπως και επισης και τα κινετικ (άλλου τυπου)..
Απλα ειναι διαφορετικος ο τροπος (οχι αποθηκευσης) αλλα παραγωγης της ενεργειας...Το πρωτο ειναι με το φως και το αλλο με την κινηση (ορμη)...
Δεν διαβασα παραπανω τι ψαχνεις...
Τα σιτιζεν πρωτοπορουν στα eco σε σχεση με τα solar της σεικο..Αναλογα το μοντελο, την επιτυχια του, το ποτε παρουσιαστηκε, την τεχνολογια του, ειναι λογοι τιμολογησης ενος ρολογιου..Συνηθως τα σιτιζεν ειναι πιο φθηνα απ τα σεικο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 21:56:45 μμ »
Δεν αναφερθηκα πουθενα για μπαταρια στην eco τεχνολογια..
Τα eco εχουν πυκνωτη οπως και επισης και τα κινετικ (άλλου τυπου)..
Απλα ειναι διαφορετικος ο τροπος (οχι αποθηκευσης) αλλα παραγωγης της ενεργειας...Το πρωτο ειναι με το φως και το αλλο με την κινηση (ορμη)...
Δεν διαβασα παραπανω τι ψαχνεις...
Τα σιτιζεν πρωτοπορουν στα eco σε σχεση με τα solar της σεικο..Αναλογα το μοντελο, την επιτυχια του, το ποτε παρουσιαστηκε, την τεχνολογια του, ειναι λογοι τιμολογησης ενος ρολογιου..Συνηθως τα σιτιζεν ειναι πιο φθηνα απ τα σεικο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 21:58:40 μμ »
Τα eco έχουν πυκνωτή
Και τα kinetic φόρα
Αλλά με το χιλιάρικο
Τι πας να πάρεις τώρα;

Έπαθα Giorgos_I

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 22:33:03 μμ »
Παράθεση
Τα eco έχουν πυκνωτή
Και τα kinetic φόρα
Αλλά με το χιλιάρικο
Τι πας να πάρεις τώρα;

Έπαθα Giorgos_I

Το παραδέχομαι, εισαι ποιο έξυπνος απο μένα :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 22:33:44 μμ »
Καποιος εγραψε για τα νεα eco-drive,μεγαλυτερη διαρκεια χωρις φορτιση ή κανω λαθος?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 23:32:22 μμ »

για αυτα εδω τι ξερουμε απο ποιοτητα κατασκευης, κανει γυρω στα 500€ και ειναι solar, ακόμη λέει πλήρη ημερομηνια.. τι εννοεί με αυτο, ειναι perpetual?, η τεχνολογια Bluetooth 4.0 τι ακριβως κανει?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 24, 2017, 23:38:51 μμ από giannis400 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 25, 2017, 01:10:26 πμ »
...............ακόμη λέει πλήρη ημερομηνια.. τι εννοεί με αυτο, ειναι perpetual?, η τεχνολογια Bluetooth 4.0 τι ακριβως κανει?

Για να έχεις ημερομηνια perpetual, θα πρέπει το ρολόι να προγραμματίζεται / διορθώνεται από κάποιο σήμα, ή να έχει πρόγραμμα στην μνήμη του.

Αυτά είναι τα ψηφιακά ή τα ραδιοελεγχόμενα.

Τα πρώτα έχουν πρόγραμμα μέχρι το 2099, τα άλλα τίποτα. Ειναι ελεγχόμενα, απλώς αναμεταδίδουν τον σταθμό / δορυφόρο / master clock.

Πλήρης ημερομηνία θα ήταν αν είχε χρόνο-μηνα-ημέρα-ημερομηνία. Αυτό δεν έχει.

Αν δεν είναι προ-προγραμματισμένο ή ελεγχόμενο, θα έχεις οπωσδήποτε την ανάγκη αλλαγής στους μήνες των 28-29-30 ημερών.

Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς παραπάνω για τις διάφορες τεχνολογίες / τεχνικές.

Ολες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Αλλά με 500 Ε, μπορείς να πάρεις καλό ρολόι, οιασδήποτε "κοπης", που θα σε βγάλεο με άνεση 15-20 χρόνια.

Μηχανικό-------------------> Κουρδίζεις=Ερωτας
Μηχανικό αυτόματο--------> Αυτοκουρδίζεται=Ευκολία
Eco--------------------------> Από τον ήλιο=Ξενοιασιά
Κινετικ----------------------> Αυτοκούρδισμα με ακρίβεια χρονομετρίας.

Πόσες φορές θα το φοράς ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.