Καλημέρα, μετα απο πολλες μέρες επανέρχομαι καθως την έψαξα καπως την δουλειά με τους μηχανισμούς και ομολογώ οτι ειμαι σε ενα πέλαγος με μια σχεδια και ψαχνω να βρω την ακρη.
Το θεμα ειναι περισσοτερο φιλοσοφίας παρα το πως θα κάθεται το ταδε ρολοι ή το ταδε λουρι στο χερι μου, το θεμα ειναι να σε γεμιζει λειτουργικα αυτο που φορας.
Αφου εμαθα μερικα πραγματα για την λειτουργια των κουρδιστων (πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα) , το ιδιο και για τα αυτοματα.
Μετα παμε στα kinetic οπου εχω να ρωτησω το εξης. Στα kinetic ποσο κρατάει η μπαταρια λιθιου και ο πυκνωτης?, αλλοι λενε 8 χρονια, αλλοι λενε 10 και άλλοι 15χρονια, αλλοι λενε εξαρτάτε απο το πως το χειρίζεσαι και αλλοι οτι δεν παιζει ρολο αυτο, άλλοι λενε οτι ειναι ποιο καλα απο τα echo drive και άλλοι οχι.
Στα echo drive, ενα παρομιο πραγμα, 8χρονια-10χρονια- και αλλος ελεγε 15 χρονια το εχω και ειναι οκ ο πυκνωτης... αντε βρες ακρη.
Αλλη απορια, Τα echo drive εχουν μπαταρια?
Ενα καλο αυτοματο τωρα των 600€, ποσο κραταει φορτισμενο σε ακινησια, τι αποκλισεις εχει σε χρονο, ενας σε αλλο φορουμ ελεγε οτι το δικο του των 800€ δεν εχει καμια αποκλιση δευτερολεπτου το 24ωρο και αλλου διαβασα οτι οι αποκλισεις παιζουν στα 2-4" την ημερα. Μετα υπάρχει αυτοματο με ημερομηνια χωρις να την πειραζεις, (perpetual)?
Bασικα λογο πολυ δουλειας δεν μπορεσα να ψάξω πολυ και μου μειναν οι παραπανω αποριες, για να μην κουραζω προσανατολιζομαι σε καποιο seiko γιατι citizen εχω, άλλα θα ηθελα να ξεκαθαρισω τα πραγματα λιγο ακόμη με τα +.- των μηχανισμων και τις δυνατοτητες τους.
SORY για το σεντονι