Απο οτι βλεπω ολοι μου προτεινετε αρχικα να κανω υπομονη... Προφανως και για λογους που εγω δε γνωριζω! Οπως επι παραδειγματος μαλλον παιζουν και καποιες προσφορες κατα διαστηματα!
Και επειδη δε θελω να σας κουραζω, τουλαχιστον να σας ευχαριστησω για το χρονο που μου αφιερωνετε και τις συμβουλες που μου δινεται!
Παντως το σιγουρο ειναι οτι απο τη στιγμη που θα φυγουν πανω απο 1500 ευρωπουλα θα ηθελα μπρασελε... Για τα δικα μου δεδομενα και το δικο μου στυλ ειναι πιο κοντα... Και αν ειναι πιο σπορ ακομα καλυτερα απο οτι ενα πιο διαχρονικο - απλο κατραν!
Τελος για να κλεισω ενοειται πως θα το ψαξω αρκετα απλα θελω να συλλεξω οσο περισσοτερες πληροφοριες μπορω απο καποιους που γουσταρουν το σπορ οπως ειστε εσεις και σιγουρα ειστε πιο καταρτιζμενοι και οι γνωσεις σας περι μηχανισμων, ποιοτητας και κυρος εταιρειων ειναι σε υψηλο επιπεδο! Οποτε θελω να αποκλεισω 2-3 εταιριες να αφησω αλλες 2-3 max και να αποφασισω ορθα βασει του γουστου μου! Και για να καταλαβετε και λιγο το σκεπτικο μου:
αν ειχα 5-6 θα πηγαινα για ρολεξ
αν ειχα 4-5 θα πηγαινα για ομεγα
αν ειχα 3-4 θα πηγαινα για brietling
Στο 1.5 - 2.5 δεν ξερω που να παω γιατι μπερδευομαι λογω μεγαλης πληθωρας επιλογων! Το σκεπτικο μου μπορει να ειναι λαθος αλλα σε καθε τιμη εχω ορισει την εταιρια που θελω για μενα... Στα λεφτα που διαθετω ομως δεν το εχω κανει!
Και παλι συγνωμη για το πριξιμο...