Που να πρωτοαπαντησω??

Λοιπον, μαζεψα αρκετες (περισσοτερες απο οσες μπορω να αφομοιωσω

) και χρησιμες πληροφοριες αποψε! Σας ευχαριστω για μια ακομη φορα και ας κατανταω γραφικος, για την πολυτιμη βοηθεια που μου προσφερετε! Μου μεταφερατε ακριβως ολα οσα πρεπει να ξερω για την ωρολογοποια σε ενα περιληπτικο σχημα, κατι που θα μου επαιρνε μερες, βδομαδες εως και μηνες αν ψαχνομουνα μονος μου να τα βρω και να εβγαζα αποψη!
Αρχιζω να αντιλαμβανομαι την καθε εταιρεια και το καθε μοντελο οπως "τους αρμοζει" και στα λεφτα που δινεις να παιρνεις το αναλογο αντιτιμο!
Αρχιζω επισης να αξιολογω με αλλο ματι τα σχεδια - μοντελα και τις λεπτομερειες!
Καταλαβαινω απολυτα τι θελετε να μου μεταφερετε (βαλε αλλα 5 - 6 εκατοσταρικα και παρε brietling η tudor απο τη στιγμη που σκας 2000 - 2200)... Και να σας πω την αληθεια κι εγω μαζι σας! Παντα σε ολες τις αγορες μου ποτε δεν εχω παρει τιποτα στην τιμη που ειχα ορισει εξ αρχης! Στο τελος ανεβαινω επικινδυνα πανω απο τα ορια σε ολες τις επιλογες μου!
Δε μπορω με σιγουρια να πω τι ακριβως θα ειναι αυτο που θα παρω αλλα θα προτιμησω να συγκρατηθω να μη ξεφυγω πολυ στην τιμη, να μη βιαστω να κανω καποια κινηση εκτος και αν βρω κανενα ΒΒ μεχρι 2,5Κ ταβανι και να το παρω...! Αν απο την αλλη, αν δεν παιξει τετοιο σεναριο, δλδ να το βρω κατω απο αυτη την τιμη και ο ενθουσιασμος μου και η ανυπομονησια μου υπερτερησουν θα προβω στην αγορα καποιου tag (aquaracer, carrera) που μου αρεσουν και τα δυο εξισου η καποιου oris (εχει 2-3 μοντελακια αξιολογα)... Ολα αυτα ειναι μεχρι 1800 - 1900!
Και να σας πω και κατι? Δεν πιστευω πως θα το μετανοιωσω γιατι πολυ απλα θα ειναι ενα αξιολογο, ομορφο δωρο που δε θα χρειαστει να το τραμπαρω ποτε! Εδω φοραω ενα ρολοι 15 - 16 χρονων που σιγουρα δεν ειναι ουτε tudor, ουτε και brietling... Δεν ειναι ουτε καν tag η oris... Ειναι απλα ενα ελβετικο ρολοι αρκετα πιο κλασσικο σε σχεση με το δικο μου στυλ, ανεξαρτητως της συναισθηματικης του αξιας (του πατερα μου) και το φοραω με καμαρι γιατι μου βγαζει μια α' ποιοτητα και εννεοιται πως μου αρεσει κιολας!
Απο την αλλη παλι σκεφτομαι οτι οκ, πρωτο ρολογακι, δε χρειαζεται να ξεφυγω απο τωρα πανω απο 2Κ! Εξ' αλλου συλλογη ειναι αυτη... Μπορει να περιεχει 4-5 ρολογια! Οποτε ολα τα καλα χωρανε!!!