Αποστολέας Θέμα: Δοκιμη rolex submariner ceramic.  (Αναγνώστηκε 21164 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
Απ: Δοκιμη rolex submariner ceramic.
« Απάντηση #135 στις: Αύγουστος 24, 2017, 20:28:55 μμ »
Καντε διαγραφή από τα φόρουμ..(έστω και θεωρητικά)σκεφτείτε ότι δεν ξαναμπαίνετε σε αυτά και σκεφτείτε ποια ρολόγια θα θέλατε να έχετε,να φοράτε και να χαίρεστε στην πραγματική ζωή και όχι στην εικονική του ιντερνετ ...και αυτό-αυτά τα ρολόγια αγοράστε!  :)

Σωστό αυτό...Το σκεπτικό μου όμως είναι άλλο..μπες να ενημερωθείς αλλά σκέψου να μη ξαναποστάρεις ρολόι σου για την αποδοχή ή δεν ξέρω εγώ τι διότι αυτό που διαπιστώνω είναι ότι πολλοί δεν αγοράζουν απλά επηρεασμένοι από το φόρουμ αλλά αγοράζουν για τα φόρουμ!

Σωστος, συμφωνω, καλως η κακως το κοινο στα φορουμ λειτουργει με μια απροσωπη ελευθεριοτητα και προβαλλει ενα πολυ "σκληρο, κατακριτικο, αδιαλλακτο, επιτακτικο, ορθολογιστικο κλπ" προσωπο... ;D ;D

Ναι και αυτό είναι παράνομο, αθέμιτο, απεχθές και επονείδιστο  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Αύγουστος 24, 2017, 22:52:29 μμ »
ενα πολυ "σκληρο, κατακριτικο, αδιαλλακτο, επιτακτικο, ορθολογιστικο κλπ" προσωπο

Καφκα :D

Αυτό δεν είναι Κάφκα, είναι ΚΛΑΦΤΑ  :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 17:08:20 μμ »
Διακρινω παρα πολυ ωραιες και ολοκληρωμενες αποψεις και τοποθετησεις απο πολλους! Διακρινω αγαπη για τα ρολογια και γουσταρω! Μαθαινω πραγματα συναρπαστικα για τα ρολογια, κατσκευαστικη ποιοτητα και ολα τα συναφη...

Αλλως εξιταρεται με το μηχανισμο, αλλος με το κοκκαλο, αλλως με το ονομα της εταιριας, αλλος το θεωρει σαν κοσμημα... Λογικο καποιες φορες να σκεφτεσαι και την μεταπωλητικη αξια ενος ρολογιου αν συμπεριλαβουμε οτι στο μελλον ενα ακριβο ρολοι μπορει να θεωρηθει μια οικονομικη σανιδα σωτηριας για την οικογενεια του!

Ε λοιπον κι εγω θα εδινα λεφτα για ενα ρολεξ γιατι ειναι ενα πανεμορφο σχεδιο-κοσμημα με την ανωτερη ποιοτητα, διαχρονικη και μεταπωλητικη αξια και ας μην αξιζει τα λεφτα του οπως λενε οι περισσοτεροι και μπορει να εχουν δικιο! Αλλα υπαρχουν απειροι λογοι να σκασεις 6-7-10Κ ειτε αν τρεχουν απο τα μπατζακια σου ειτε αν κοβεις απο καπου αλλου ωστε να τα μαζεψεις φασουλι, φασουλι...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 01, 2017, 17:19:54 μμ από gmaras »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 17:11:35 μμ »
Διακρινω παρα πολυ ωραιες και ολοκληρωμενες αποψεις και τοποθετησεις απο πολλους! Διακρινω αγαπη για τα ρολογια και γουσταρω! Μαθαινω πραγματα συναρπαστικα για τα ρολογια, κατσκευαστικη ποιοτητα και ολα τα συναφη...

Αλλως εξιταρεται με το μηχανισμο, αλλος με το κοκκαλο, αλλως με το ονομα της εταιριας, αλλος το θεωρει σαν κοσμημα... Λογικο καποιες φορες να σκεφτεσαι και την μεταπωλητικη αξια ενος ρολογιου αν συμπεριλαβουμε οτι στο μελλον ενα ακριβο ρολοι μπορει να θεωρηθει μια οικονομικη σανιδα σωτηριας για την οικογενεια του!

Ε λοιπον κι εγω θα εδινα λεφτα για ενα ρολεξ γιατι ειναι ενα πανεμορφο σχεδιο-κοσμημα με την ανωτερη ποιοτητα, διαχρονικη και μεταπωλητικη αξια και ας μην αξιζει τα λεφτα του οπως λενε οι περισσοτεροι και προφανως εχουν δικιο! Αλλα υπαρχουν απειροι λογοι να σκασεις 6-7-10Κ ειτε αν τρεχουν απο τα μπατζακια σου ειτε αν κοβεις απο καπου αλλου ωστε να τα μαζεψεις φασουλι, φασουλι...
μου τα χαλας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 17:18:37 μμ »
Αφου ετσι λενε οι περισσοτεροι... Προσωπικα εγω δεν υιοθετω! Απλα δινω επιχειρηματα σε καποιον που θεωρει οτι δεν αξιζει να καταλαβει οτι στην πραγματικοτητα αξιζει...

Η λεξη "προφανως" ηταν που στα χαλασε...
Το διορθωνω αμεσως!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 17:19:40 μμ »
Αφου ετσι λενε οι περισσοτεροι... Προσωπικα εγω δεν υιοθετω! Απλα δινω επιχειρηματα σε καποιον που θεωρει οτι δεν αξιζει να καταλαβει οτι στην πραγματικοτητα αξιζει...

Η λεξη "προφανως" ηταν που στα χαλασε...
Το διορθωνω αμεσως!

οπως λενε οι περισσοτεροι και προφανως εχουν δικιο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 17:20:05 μμ »
Εισαι νεος,θα μαθεις  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 17:21:22 μμ »
Σε καλο δρομο ειμαι ακομη και νεος....!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 17:23:35 μμ »
Σε καλο δρομο ειμαι ακομη και νεος....!
;D

Να μας κανεις παρουσιαση,του νεου ρολογιου σου ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 17:25:04 μμ »
Να παρω μερικα μαθηματα απο μερικες παρουσιασεις πρωτα και εννοειται πως θα γινει και αυτο!  :) :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 21:04:30 μμ »
.......και την μεταπωλητικη αξια ενος ρολογιου αν συμπεριλαβουμε οτι στο μελλον ενα ακριβο ρολοι μπορει να θεωρηθει μια οικονομικη σανιδα σωτηριας για την οικογενεια του!

Αν υπάρχει ανθρωπος που πιστεύει ότι ".... στο μελλον ενα ακριβο ρολοι μπορει να θεωρηθει μια οικονομικη σανιδα σωτηριας για την οικογενεια του !...", ή έχει ρολόι από διαμάντια, πχ, ή είναι παντελώς άσχετος.

Πόσο μπορεί να πουλήσει κανείς ένα, έστω και σχετικά ακριβό ( ...για τα μέσα δεδομενα ) ρολόι ?

2-5-10.000 ?

Δεν νομίζω 'οτι αυτό το ποσό θεωρείται "σανιδα σωτηριας ". Λύση απελπισίας, ίσως.   :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 21:12:01 μμ »
Το 5513 μια χαρα σανιδα ειναι!!  :D Και απ´αυτες τις μεγαλες με το ιστιο... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 21:51:10 μμ »
.......και την μεταπωλητικη αξια ενος ρολογιου αν συμπεριλαβουμε οτι στο μελλον ενα ακριβο ρολοι μπορει να θεωρηθει μια οικονομικη σανιδα σωτηριας για την οικογενεια του!

Αν υπάρχει ανθρωπος που πιστεύει ότι ".... στο μελλον ενα ακριβο ρολοι μπορει να θεωρηθει μια οικονομικη σανιδα σωτηριας για την οικογενεια του !...", ή έχει ρολόι από διαμάντια, πχ, ή είναι παντελώς άσχετος.

Πόσο μπορεί να πουλήσει κανείς ένα, έστω και σχετικά ακριβό ( ...για τα μέσα δεδομενα ) ρολόι ?

2-5-10.000 ?

Δεν νομίζω 'οτι αυτό το ποσό θεωρείται "σανιδα σωτηριας ". Λύση απελπισίας, ίσως.   :'(

Εγω δε λεω οτι θα εχει στο μυαλο του κατα τη δοαρκεια της αγορας του την "εννοια σανιδα σωτηριας"
αλλα πολυ απλα καποιος μπορει να ειχε την ευκαιρια πριν 3-4 χρονια να παρει ενα ρολεξ κουτα με 6-7K (οπως και αν το πηρε, μισα η πεθερα-μισα αυτος? Ειχε τρελα και το πηρε, τεσπα δεν εχει σημασια) και ξαφνικα η ζωη του γυρναει την πλατη και θελει επειγοντως λεφτα γιατι περιμενει ενα παιδι και η κλινικη με το ιατρο βγαινουν 3K... Και δεν εχει ουτε ευρω στην ακρη γιατι πριν ενα χρονο το ικα τοκ χρεωσε 30K και εβγαλε οτι λεφτα ειχε στην ακρη και τα εδωσε. . Δε θα μπορεσει να το δωσει 3-4Κ? Υποθετικα παντα μιλαω με παραδειγματα αλλα περιπτωσεις που δεν ειναι απιθανο να συμβουν...

Αυτο δε θεωρειται σανιδα? Σωτηριας μπορει οχι αλλα εστω σανιδα που επιπλεει και δε βουλιαζει, ναι θα ελεγα!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 01, 2017, 21:53:15 μμ από gmaras »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #148 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 22:33:50 μμ »
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ωρολογόφιλο και σε επενδυτή.

Αυτός που του αρέσουν τα ρολόγια , θα πάρει κομμάτια του γούστου του, τα οποία βέβαια αν διαθέτει ταυτόχρονα γνώσεις και τύχη, ίσως , λέμε ίσως, κάποια από αυτά να τον βοηθήσουν στο μακρινό μέλλον σε μια οικονομική στενότητα.

Από την άλλη, αυτός που επενδύει, δεν θα επενδύσει μόνο σε ρολόγια αλλά σε οτιδήποτε θεωρεί ότι θα του αποφέρει κέρδος μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.Και τα τυχόν ρολόγια που θα αγοράσει δεν θα έχουν να κάνουν με το προσωπικό του γούστο αλλά με τις προοπτικές - πιθανότητες να αποχτήσουν στο μέλλον πολύ μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης.

Προσωπικά δεν είμαι επενδυτής και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν με ενθουσιάζει, τουλάχιστον στα περισσότερα μοντέλα της και ειδικά όσα φέρουν στεφάνη, το θέμα (αν αξίζουν τα λεφτά τους ή όχι) δεν με απασχολεί.
Αντιθέτως, ορισμένα μοντέλα της των δεκαετιών 40 -50 - 60 μου κινούν το ενδιαφέρον.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 22:36:34 μμ »
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ωρολογόφιλο και σε επενδυτή.

Αυτός που του αρέσουν τα ρολόγια , θα πάρει κομμάτια του γούστου του, τα οποία βέβαια αν διαθέτει ταυτόχρονα γνώσεις και τύχη, ίσως , λέμε ίσως, κάποια από αυτά να τον βοηθήσουν στο μακρινό μέλλον σε μια οικονομική στενότητα.

Από την άλλη, αυτός που επενδύει, δεν θα επενδύσει μόνο σε ρολόγια αλλά σε οτιδήποτε θεωρεί ότι θα του αποφέρει κέρδος μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.Και τα τυχόν ρολόγια που θα αγοράσει δεν θα έχουν να κάνουν με το προσωπικό του γούστο αλλά με τις προοπτικές - πιθανότητες να αποχτήσουν στο μέλλον πολύ μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης.

Σωστος!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions