...το ότι κάποιοι ασχολούνται-συντονίζονται-παράγουν κάτι, εμπλεκόμενοι σε όλες τις σχετικές φάσεις, κατα την δική μου άποψη είναι θετικό.
Βήμα βήμα,
were there is a will, there is a way, ( όπου υπάρχει θέληση, ευρίσκεται και ο τρόπος ), καταφέρνει να αποκτήσει κάτι που επιθυμεί, έστω και σε "παρόμοιο".
Δεν μένω σε αυτό. Σημειώνω και ΘΑΥΜΑΖΩ την εμπλοκή, που καταδύεσαι στον κόσμο αυτό, που στην επαναφορά στην επιφάνεια, έχεις πλέον μεγαλύτερο πλούτο γνώσης. Και έχεις ξεφύγει από την .................επιφάνεια, όπου επιπλέουν οι άλλοι.
Εχω τα απαιτούμενα, πάω αγοράζω, φοράω, καμαρώνω, φωτογραφίζω, διανθίζω, και ......χειροκροτήστε με !
Δεν έχω, επιθυμώ όμως,
πενία τέχνας κατεργάζεται, με την καλη έννοια, και ψάχνω,
μαθαίνω, διακριτά επιλέγω, εργάζομαι, πραγματοποιώ. Και
ο τολμών νικά, και
ο νικών, ξανατολμά 
...και όπως το είπε ο Γιώργος, ......
"και εκεί άρχισε το ταξίδι...."ΜΠΡΑΒΟ Γιώργο, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, από καρδιάς, το άρχισες το ταξίδι, και πιστεύω ότι θα πάς μακρύτερα και υψηλότερα στην επόμενη προσπάθεια.
Βάλε και αλλες, πολλές φωτό, με την μηχανή, με το καπάκι, σε όλες τις γωνίες, κλπ.
Και υπογράμμισε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Panerai, αλλά ιδιοκατασκευή, που ομοιάζει με τις κατασκευές της εταιρίας.
Αλλιώς, το πράγμα θα καταντήσει αρνητικό, και θα παρεξηγηθεί.
Θεωρώ ότι ειναι διάκριση κάποια μέλη ενός τέτοιου φόρουμ να συνθέτουν ρολόγια και να μην παραμένουν μόνον στα "αγοραστά". Υποθέτω ότι πολλοί συμφωνούν.

Αρκεί, οι διαχωριστικές γραμμές, και η πλήρης επεξήγηση του τι είναι καθε ένα, να είναι ξεκάθαρες.
Συγχαρητήρια και πάλι. Την επόμενη φορά, πιάνεις λίμα και τόρνο, και φτιάχνεις και την κάσα μόνος.

Edit. Με την ανάρτηση, μια και έγραφα κάποια ώρα, είδα τις παρατηρήσεις. Ναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Πανεραϊ. Ειναι ιδιοκατασκευή. Και ο γιατρός φτιάχνει λουράκια, και ο Στέφανος κάσες, και ότι αποδεικνύει την αγάπη και την εμπλοκή, είναι θετικό για εμένα. Αλλά να διευκρινίζεται ΠΛΗΡΩΣ.