Αποστολέας Θέμα: Σαν σήμερα  (Αναγνώστηκε 120747 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Petros1

• Επισκέπτης
Απ: Σαν σήμερα
« Απάντηση #210 στις: Μάρτιος 29, 2019, 18:06:50 μμ »
Η σύμβαση που πέτυχε η κατασκευάστρια εταιρεία του αεροδρομίου  Ελ Βενιζέλος  (τυχαία και αυτή Γερμανική ) ορίζει ότι απαγορεύεται η δημιουργία η και χρήση άλλου αεροδρομίου στην Αττική και εντός (εάν θυμάμαι ακριβώς )100 μιλίων για εμπορική χρήση .....Τέτοια σύμβαση δεν θα μπορούσαν λογικά να επιβάλουν ούτε σε Αφρικανική αποικία έγινε όμως  εδώ  και τα τότε μίντια το πλάσαραν σαν τεράστια επιτυχία (μαζί με πολλά αλλά βεβαίως)
+1000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Απρίλιος 06, 2019, 20:41:30 μμ »
Το 1957 η εταιρεία Τ.Α.Ε αγορασμένη πλέον από τον Έλληνα μεγιστάνα μετονομάζεται σε «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ» (OLYMPIC AIRWAYS) και στις 6 Απριλίου 1957 κάνει το παρθενικό της ταξίδι εκτελώντας πρωινό δρομολόγιο στην ιστορία της ελληνικής εναέριας συγκοινωνίας το Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Η νεοσύστατη εταιρεία αποτελείται από 15 ελικοφόρα (δεκατέσσερα DC-3 και ένα DC-4) και προσωπικό 835 υπαλλήλων. Τις στολές των αεροσυνοδών σχεδίασε ο ελληνικής καταγωγής Γάλλος σχεδιαστής Jean Desses.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Απρίλιος 21, 2019, 22:24:42 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Απρίλιος 28, 2019, 15:14:20 μμ »
1971: Ο Παναθηναϊκός νικά τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0 και παίρνει το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ. Στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, οι πράσινοι θα γνωρίσουν την ήττα από τον Άγιαξ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #214 στις: Απρίλιος 28, 2019, 20:55:30 μμ »

1971: Ο Παναθηναϊκός νικά τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0 και παίρνει το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Απρίλιος 29, 2019, 22:37:04 μμ »
Χουντέμπλει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #216 στις: Απρίλιος 29, 2019, 22:44:02 μμ »
Υπάρχουν πάντως και δύο συμμετοχές του Παναθηναικού στα ημιτελικά της διοργάνωσης ,επί δημοκρατίας...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Απρίλιος 29, 2019, 22:55:13 μμ »
Υπάρχουν πάντως και δύο συμμετοχές του Παναθηναικού στα ημιτελικά της διοργάνωσης ,επί δημοκρατίας...

Η άλλη ήταν η χρονιά με τον Άγιαξ το 1996.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD_%CF%83%CF%84%CE%B1_%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AC_%CE%BA%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1_%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85

Μου διαφεύγει κάποια άλλη πέρα από την πορεία του Γουέμπλει;

Αν πάμε στην πορεία του Άγιαξ, επιτυχία ήταν, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με το νέο configuration του CL.
Τότε ήταν 4 όμιλοι των 4 ομάδων. Σύνολο 16 όμαδες.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%A6%CE%91_%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%82_%CE%9B%CE%B9%CE%B3%CE%BA_1995-96

Ο όμιλος τότε ήταν αστείας δυσκολίας σε σχέση με τα τωρινά επίπεδα και στους 8 πέσατε με κάποια Λέγκια Βαρσοβίας.
Αυτά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #219 στις: Απρίλιος 29, 2019, 23:04:27 μμ »
Ναι,σου διαφεύγει το 85 επειδή προφανώς είσαι μικρότερος και δεν τα έζησες.Εγώ που είμαι μεγαλύτερος έχω δει 2 φορές τον Παναθηναικό στους 4  ...
Πάντως κι εσείς στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας παίζατε τότε ευρωπαικά,παρ όλα αυτά ποτέ δεν είχατε καταφέρει να περάσετε ούτε έναν γύρο.
Αυτά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #220 στις: Απρίλιος 29, 2019, 23:05:07 μμ »
edit:Οκ με πρόλαβες για το 85
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Απρίλιος 29, 2019, 23:19:22 μμ »
Ο Παναθηναϊκός ήταν μεγάλη ομάδα στο ποδόσφαιρο. Ήταν υπολογίσιμος αντίπαλος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πολλές φορές έβρισκε τον τρόπο να παίρνει καλά αποτελέσματα.
Τώρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι μεγάλη ομάδα και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει. Τα λινκ που έβαλα πιο πάνω, είναι για να σου υπενθυμίσω ότι και άλλα αθλητικά brand names, πάλαι ποτέ κραταιά και ισχυρά, σήμερα είναι εξαφανισμένα από το χάρτη.
Εξηγήσεις υπάρχουν.
Για παράδειγμα επειδή μου αρέσει να ενημερώνομαι σφαιρικά, έχω κάτσει και έχω δει διάφορα και έχω διαβάσει επίσης.
Αν δεν έχεις δει, σου συστήνω το παρακάτω:

με μια περίληψη λέει για οργανωμένο σχέδιο να στραφεί κόσμος ενάντια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Δηλαδή από τους πλέον ισχυρούς ανθρώπους. Και όλα αυτά, γιατί χάσατε κάποια πρωταθλήματα ή κάνατε κάποιες ήττες.
Αλλά η ιστορία πρέπει να μας διδάσκει. Και επειδή είστε φωτεινό παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά και εξαιτίας του πρότερου παρελθόντος με τον βαλτό Ανάργυρο Σαλ... και τον Coscoτα, για αυτό και στηρίζω την τωρινή διοίκηση (με διαρκείας βέβαια, πως αλλιώς) του Ολυμπιακού. Για να μην έρθουν άσχημες μέρες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #222 στις: Απρίλιος 29, 2019, 23:38:55 μμ »
Καλά τα λες,με τη διαφορά ότι σωστά ο κόσμος τότε στράφηκε εναντίον του Βαρδινογιάννη.Δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Μαρινάκη,υπάρχουν αρκετές διαφορές.

Ο Βαρδινογιάννης όταν ο Παναθηναικός μεγαλουργούσε σε Ελλάδα κι Ευρώπη,έπαιζε χωρίς σοβαρό αντίπαλο στο εσωτερικό.Όταν βρέθηκε ο πρώτος τέτοιος(Κόκκαλης) σήκωσε λευκή σημαία,αντί να επενδύσει περαιτέρω στην ομάδα.

Το ότι μετά τον Βαρδινογιάννη αυτοί που ακολούθησαν αποδείχτηκαν λαμόγια κλπ ,σ αυτό δεν φταίει ο κόσμος που τότε έβριζε την οικογένεια Βαρδινογιάννη,η οποία ευθύνεται ακόμα και γι αυτά που τραβάει η ομάδα ακόμη και σήμερα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Μάιος 01, 2019, 19:10:58 μμ »
Είκοσι πέντε χρόνια συμπληρώνονται από το «μαύρο» διήμερο της Formula 1 στην Ίμολα, που έχασαν τη ζωή τους οι Άιρτον Σένα και Ρόλαντ Ράτζενμπεργκερ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Μάιος 01, 2019, 21:25:35 μμ »
Βασιλη σαν τωρα το θυμαμαι.
Ειχα κατεβει στο χωριο οπως παντα παιδι, για Πασχα, ανημερα ηταν που χαθηκε αυτη η σπουδαια φυσιογνωμια........πανε 25 χρονια........
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions