Ο Παναθηναϊκός ήταν μεγάλη ομάδα στο ποδόσφαιρο. Ήταν υπολογίσιμος αντίπαλος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πολλές φορές έβρισκε τον τρόπο να παίρνει καλά αποτελέσματα.
Τώρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι μεγάλη ομάδα και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει. Τα λινκ που έβαλα πιο πάνω, είναι για να σου υπενθυμίσω ότι και άλλα αθλητικά brand names, πάλαι ποτέ κραταιά και ισχυρά, σήμερα είναι εξαφανισμένα από το χάρτη.
Εξηγήσεις υπάρχουν.
Για παράδειγμα επειδή μου αρέσει να ενημερώνομαι σφαιρικά, έχω κάτσει και έχω δει διάφορα και έχω διαβάσει επίσης.
Αν δεν έχεις δει, σου συστήνω το παρακάτω:
με μια περίληψη λέει για οργανωμένο σχέδιο να στραφεί κόσμος ενάντια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Δηλαδή από τους πλέον ισχυρούς ανθρώπους. Και όλα αυτά, γιατί χάσατε κάποια πρωταθλήματα ή κάνατε κάποιες ήττες.
Αλλά η ιστορία πρέπει να μας διδάσκει. Και επειδή είστε φωτεινό παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά και εξαιτίας του πρότερου παρελθόντος με τον βαλτό Ανάργυρο Σαλ... και τον Coscoτα, για αυτό και στηρίζω την τωρινή διοίκηση (με διαρκείας βέβαια, πως αλλιώς) του Ολυμπιακού. Για να μην έρθουν άσχημες μέρες.