Αποστολέας Θέμα: ρολόγια επένδυση κι όχι asset  (Αναγνώστηκε 9182 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος misterK

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: ρολόγια επένδυση κι όχι asset
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 19:20:34 μμ »
1ον) Ένα Ρολεξ

2ον) Ένα timex κι αυτόν που το φοράει να τον γραψουν σε όλα τα πρωτοσέλιδα του κόσμου :Ρ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 27, 2017, 19:22:23 μμ από misterK »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Η υπερανάλυση κοστίζει.

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 19:46:35 μμ »
Στο θέμα λοιπόν.

Πραγματική απορία. Ποιο ρολοι του σήμερα, φερει τα χαρακτηριστικα εκείνα που μπορούν να το κάνουν επένδυση στο μέλλον?
Κανένας δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά σ αυτό.
Και εξαρτάται τι εννοούμε στο "μέλλον"....
Μακροπρόθεσμα,ούτε στα Ρολεξ πιστεύω,αυτά έχουν φουσκώσει πολύ πλέον για να θεωρηθούν καλή επένδυση.
Τις μετοχές τις αγοράζεις όταν είναι χαμηλά,κι αυτό το τρένο έχει φύγει προ πολλού.
Το επόμενο ποιος ξέρει ποιο ,και πως ,και πότε ....
Εν ολίγοις δεν θεωρώ καλή επένδυση πλέον τα ρολόγια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 19:59:56 μμ »
Στο θέμα λοιπόν.

Πραγματική απορία. Ποιο ρολοι του σήμερα, φερει τα χαρακτηριστικα εκείνα που μπορούν να το κάνουν επένδυση στο μέλλον?
Μακροπρόθεσμα,ούτε στα Ρολεξ πιστεύω,αυτά έχουν φουσκώσει πολύ πλέον για να θεωρηθούν καλή επένδυση.
Τις μετοχές τις αγοράζεις όταν είναι χαμηλά,κι αυτό το τρένο έχει φύγει προ πολλού.

όπως λέει ο πέτρος τις μετοχές τις αγοράζεις χαμηλά, εγώ όσον αφορά τα Rolex  θα πόνταρα εδώ:

Rolex sea dweller: 4000 e+- euro
Rolex explorer II: 3300+- euro
Rolex oysterquartz: 2000+- euro

για βάθος χρόνου 4-5 χρόνια ωστέ να βγάλω 50% κέρδος ή παραπάνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος misterK

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
.
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 20:04:12 μμ »
Στο θέμα λοιπόν.

όπως λέει ο πέτρος τις μετοχές τις αγοράζεις χαμηλά, εγώ όσον αφορά τα Rolex  θα πόνταρα εδώ:

Rolex sea dweller: 4000 e+- euro
Rolex explorer II: 3300+- euro
Rolex oysterquartz: 2000+- euro

για βάθος χρόνου 4-5 χρόνια ωστέ να βγάλω 50% κέρδος ή παραπάνω.

Γτ δεν παιζεις κυριολεκτικα με μετοχες τοτε? Το ποσο και το διαστημα που αναφερεσαι για συγκομιδη θα αποφερουν μεγαλυτερο κερδος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Η υπερανάλυση κοστίζει.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 20:08:20 μμ »
misterK,μην αλλαζεις τον τιτλο !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: .
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 20:20:14 μμ »

Γτ δεν παιζεις κυριολεκτικα με μετοχες τοτε? Το ποσο και το διαστημα που αναφερεσαι για συγκομιδη θα αποφερουν μεγαλυτερο κερδος.
[/quote]

σ'αυτό το φόρουμ όλοι έχουν γνώμη στο να κρίνουν γνώμες άλλων και κανείς δεν έχει γνώμη πάνω σε οποιοδήποτε θέμα. Με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά.

MisterK, εσύ ποια 3 ρολόγια θα αγόραζες σήμερα φθηνά μήπως και τα πουλήσεις σε 5 χρονιά με κάποιο κέρδος?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 20:26:37 μμ »

σ'αυτό το φόρουμ όλοι έχουν γνώμη στο να κρίνουν γνώμες άλλων και κανείς δεν έχει γνώμη πάνω σε οποιοδήποτε θέμα. Με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά.

MisterK, εσύ ποια 3 ρολόγια θα αγόραζες σήμερα φθηνά μήπως και τα πουλήσεις σε 5 χρονιά με κάποιο κέρδος?
Έχεις κάποιο θέμα και γίνεσαι επιθετικός;
Χαλάρωσε λίγο σε παρακαλώ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 20:52:34 μμ »

είμαι χαλαρός, πιο χαλαρός από σένα πιθανολογώ και το σχόλιο μου έχει να κάνει με διαπίστωση όχι με επίθεση, κριτική δίχως παράθεση απόψεως θα μπορούσε να είναι επίθεση (όπως πχ γιατι δεν παίζω μετοχές στην θέση μου για το τι θα αγόραζα φθηνά σήμερα)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 21:02:51 μμ »
Αυτό λοιπόν συζητάμε.

Υποθέτω προσπαθούμε να αποκωδικοποιησουμε τα πιθανά κριτήρια που θα έκαναν ένα ρολόι φτηνή "μετοχή" σήμερα.
 Τα τρία που έβαλες λοιπόν. Γιατί ?

Διαχρονικοτητα? Σπανιότητα? Ιδιαιτεροτητα του μηχανής? Τι ακριβώς ?

Το 318 της Panerai  ας πούμε και αυτό που αποκάλεσαν φιάσκο όλα τα φορά, θα μπορούσε σε 10 χρόνια από τώρα να εκτοξεύσει την τιμή του ως ιδιαίτερο και σπάνιο ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 21:23:20 μμ »

είμαι χαλαρός, πιο χαλαρός από σένα πιθανολογώ και το σχόλιο μου έχει να κάνει με διαπίστωση όχι με επίθεση, κριτική δίχως παράθεση απόψεως θα μπορούσε να είναι επίθεση (όπως πχ γιατι δεν παίζω μετοχές στην θέση μου για το τι θα αγόραζα φθηνά σήμερα)
Επειδή ο καθένας κάνει τις διαπιστώσεις του εδώ, την επόμενη φορά κρατα τη διαπίστωσή σου και τις πιθανότητες για τον εαυτό σου.
Αν έγραφε ο καθένας τι νομίζει για τους άλλους θα σκοτωνόμασταν χωρίς λόγο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 28, 2017, 15:30:09 μμ »
δεν ξέρω τι θα απογίνει αν όλα αυτά συμβούν όμως θα ήθελα πολύ να μάθω μιας και η θεωρητική μου γνώση στα οικονομικά είναι πολύ περιορισμένη. Από την άλλη, έχωντας ζήσει σε 3 ηπείρους μέχρι σήμερα μπορώ να φανταστώ, όμως δεν θα εκφέρω άποψη δημόσια μιας κι αυτό είν' άσχετο με τα ρολόγια. Επίσης, καμία εταιρία δεν σώθηκε πηγαίνοντας στην Βουλγαρία, γι' αυτό άλλωστε μόνο οι της πλάκας εταιρίες πήγαν εκεί, αν διαφωνείς πες μου μια σοβαρή εταιρία που πήγε ή στείλε ένα λινκ με έναν πρόσφατο ισολογισμό αυτής. Σου αντιπαραθέτω ένα παράδειγμα Ελληνικής εταιρίας προς μίμηση που έχω την τιμή να έχω στην γειτονιά μου, την Kleemann. Μάντεψε σε ποιες 3 χώρες έκανε γραφεία και γραμμές παραγωγής - σίγουρα όχι στα βαλκάνια............."

Αν και δεν είναι του θέματος, αλλά επειδή δεν μπορώ να μην το σχολιάσω... , η εν λόγω εταιρεία έχει εγκαταστάσεις στην Σερβία , αλλά και στην Ευρωπαική Τουρκία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions