Αποστολέας Θέμα: ρολόγια επένδυση κι όχι asset  (Αναγνώστηκε 9194 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: ρολόγια επένδυση κι όχι asset
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 02:29:29 πμ »
τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι ανάλυσεις είναι για τους μικροβιολόγους,

...είναι μία προσέγγιση, χιουμοριστική όμως, όχι της πραγματικής ζωής. Εάν δεν κάνεις αναλύσεις, σε σημαντικά θέματα, σημαίνει ότι έχεις ή ένστικτο ή ενεργείς παρορμητικά, άρα με κίνδυνο.

για βραχυπροθεσμη επένδυση αγοράζουμε μεταχειρισμένα ή από αεροδρόμια για να γλιτώσουμε φόρο και πάντα διαπραγματευόμαστε σαν να μην υπαρχει αύριο! απ'όσο ξέρω το κέρδος +- παίζει στα 37-40% στα ατσάλια και στα 50% στα χρυσά, προσωπικά έχουν περάσει από τα χέρια μου 11 ρολόγια αξίας από 800 ευρώ μέχρι 17.000 και για κανένα δεν πλήρωσα τιμή λιανικής, για κανέναν λόγο, η μεγαλύτερη διάρκεια διαπραγμάτευσης μου πήρε 3 εργάσιμες μέρες. Η μεγαλύτερη έκπτωση που χω πετύχει είναι -25% στο reverso και -23% στο speedmaster.

όποιος βλέπει Archie εδώ μέσα θα ξέρει, retail is for suckers.

Για μακροπρόθεσμη επένδυση αγοράζουμε Rolex και Patek μόνο. μόνο αυτά τα 2 έχουν ψηλές τιμές στις αντίκες.

όλοι όσοι δεν συμφωνείτε με αυτό να φανταστώ αγοράζετε για την τρέλα σας και δεν σας ενδιαφέρει να πουλάτε και να αγοράζετε, και καλά κάνετε αλλά αυτό το ποστ δεν γράφτηκε για εσάς.

...δεν έχουν όλοι την ευχέρεια των αεροδρομίων, ούτε βρίσκεις πάντα αυτά που θα ήθελες. Εγώ συγκεκριμένο μοντέλο, το έψαχνα 2 χρόνια, πριν το βρώ, και πριν την πτήση, με 20 λεπτά διαθέσιμα, δεν διαπραγματεύεσαι.

Επίσης, τα ρολόγια είναι πόρωση κι ευτυχώς ή δυστυχώς είναι προτεραιότητα Β, Ζ,  κ.ο.κ., γι' αυτό κι καθ' όλη την διάρκεια που μιλάμε γι' αυτά  υποθέτουμε πως η ευημερία είναι δεδομένη, ειδάλλως κλείνουμε τον καβουρδiστήρι και πάμε να βγάλουμε κι άλλα λεφτά!!!

Ευάγγελος

....θα θέλαμε να βγάζουμε πολλά λεφτά, αλλά κάποιοι κύριοι μας το απαγορεύουν, αυξάνοντας τους ανέργους, επι πλέον μας στερούν και τα δεδουλευμένα και δικαιούμενα μιας ζωής, κάνοντας μονομερείς καταγγελίες συμβάσεων ( Breach of contract ) και κανένας εισαγγελέας δεν τους καθίζει στο σκαμνί, τα ανταποδοτικά μιας ζωής , μεταρυθμίζονται σε αναδιανεμητικά με το έτσι θέλω, και αντί να δημιουργούν συνθήκες ασφαλών επενδύσεων, τρομοκρατούν και τους τολμηρούς που θα τολμούσαν.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 02:56:31 πμ »
τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι ανάλυσεις είναι για τους μικροβιολόγους,

...είναι μία προσέγγιση, χιουμοριστική όμως, όχι της πραγματικής ζωής. Εάν δεν κάνεις αναλύσεις, σε σημαντικά θέματα, σημαίνει ότι έχεις ή ένστικτο ή ενεργείς παρορμητικά, άρα με κίνδυνο.

για βραχυπροθεσμη επένδυση αγοράζουμε μεταχειρισμένα ή από αεροδρόμια για να γλιτώσουμε φόρο και πάντα διαπραγματευόμαστε σαν να μην υπαρχει αύριο! απ'όσο ξέρω το κέρδος +- παίζει στα 37-40% στα ατσάλια και στα 50% στα χρυσά, προσωπικά έχουν περάσει από τα χέρια μου 11 ρολόγια αξίας από 800 ευρώ μέχρι 17.000 και για κανένα δεν πλήρωσα τιμή λιανικής, για κανέναν λόγο, η μεγαλύτερη διάρκεια διαπραγμάτευσης μου πήρε 3 εργάσιμες μέρες. Η μεγαλύτερη έκπτωση που χω πετύχει είναι -25% στο reverso και -23% στο speedmaster.

όποιος βλέπει Archie εδώ μέσα θα ξέρει, retail is for suckers.

Για μακροπρόθεσμη επένδυση αγοράζουμε Rolex και Patek μόνο. μόνο αυτά τα 2 έχουν ψηλές τιμές στις αντίκες.

όλοι όσοι δεν συμφωνείτε με αυτό να φανταστώ αγοράζετε για την τρέλα σας και δεν σας ενδιαφέρει να πουλάτε και να αγοράζετε, και καλά κάνετε αλλά αυτό το ποστ δεν γράφτηκε για εσάς.

...δεν έχουν όλοι την ευχέρεια των αεροδρομίων, ούτε βρίσκεις πάντα αυτά που θα ήθελες. Εγώ συγκεκριμένο μοντέλο, το έψαχνα 2 χρόνια, πριν το βρώ, και πριν την πτήση, με 20 λεπτά διαθέσιμα, δεν διαπραγματεύεσαι.

Επίσης, τα ρολόγια είναι πόρωση κι ευτυχώς ή δυστυχώς είναι προτεραιότητα Β, Ζ,  κ.ο.κ., γι' αυτό κι καθ' όλη την διάρκεια που μιλάμε γι' αυτά  υποθέτουμε πως η ευημερία είναι δεδομένη, ειδάλλως κλείνουμε τον καβουρδiστήρι και πάμε να βγάλουμε κι άλλα λεφτά!!!

Ευάγγελος

....θα θέλαμε να βγάζουμε πολλά λεφτά, αλλά κάποιοι κύριοι μας το απαγορεύουν, αυξάνοντας τους ανέργους, επι πλέον μας στερούν και τα δεδουλευμένα και δικαιούμενα μιας ζωής, κάνοντας μονομερείς καταγγελίες συμβάσεων ( Breach of contract ) και κανένας εισαγγελέας δεν τους καθίζει στο σκαμνί, τα ανταποδοτικά μιας ζωής , μεταρυθμίζονται σε αναδιανεμητικά με το έτσι θέλω, και αντί να δημιουργούν συνθήκες ασφαλών επενδύσεων, τρομοκρατούν και τους τολμηρούς που θα τολμούσαν.

Γιώργο καλησπέρα, δεν είναι σημαντικό θέμα να αγοράσεις ένα ρολόι, σημαντικό θέμα είναι πχ σε ποιο σχολείο θα στείλεις το παιδί σου ή τι συμβόλαιο θα κλείσεις έπειτα κλπ. ¨οπως είπα, τα ρολόγια είναι πόρωση, είναι χόμπυ, αν είναι να ρισκάρουμε πολλά αγοράζοντας ροόγια τότε είμεθα τολμώ να πω απερίσκεπτοι.

Επίσης, να ξεκαθαρίσω κάτι με το πως δουλεύει η διαπραγμάτευση για μένα, εφόσον θέλεις ένα συγκεκριμένο ρολόι εκεί θα πληρώσεις. Αυτό που προτείνω είναι, έχω σήμερα 2-3-5000 διαθέσιμα, τι παίζει στην αγορά αυτήν την βδομάδα, να δω αν μπορώ να το δουλέψω, είτε σε αεροδρόμιο, είτε σε ονλάιν σοπ είτε σε ενεχυροδανειστήριο, οπουδήποτε! Αλλά όπως είπες, αν θελεις κάτι πολύ συγκεκριμένο η καλή τιμή δεν είναι καθόλου δεδομένη.

Όσο για το τι συμβαίνει εκεί, ευτυχώς είμαι παρατηρητής κι ευχαριστώ τον θεό γι' αυτό, δυστυχώς ως φαίνεται τίποτα δεν είναι δεδομένο. Γιωργάρα, η λύση είναι μία, πούλα τα όλα, πάρε ότι έχεις και πάνε σε ένα εξωτικό νησί, εκεί που οι άλλοι πάνε για διακοπές να την φας. Κάπου τριτοκοσμικά για να χουν τα λεφτά σου και νόημα. Εκέι μάλιστα όχι απλά θα κάνεις ζωάρα αλλά επειδή είν' όλα ερείπια θα μπορέσεις να ξεκινλησεις και πράγματα. Ξέρω πολλά τέτοια μέρη στην νοτιο ανατολική ασία κα ξέρω πολλόυς άγγλους, αυστραλους κλπ που το παιξαν μπαλα έτσι και για καποιους δεν βγήκε σε κακο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 03:37:35 πμ »
...σωστά τα λές,  ;) αλλά με παιδιά πλέον σε ηλικίες 18 και 20, αυτά δεν γίνονται. :'( :'( :'(

...αν προσθέσεις την χειραγωγημένη οικονομία, τα capital controls ( μια "συγκαλυμμένη" απαγόρευση χρήσης των χρημάτων ενός εκάστου μέχρι με διάφορους τρόπους να τα δημεύσει το κράτος ), τον εξευτελισμό της αξίας της ακίνητης περιουσίας, κλπ, ούτε αναδιάρθρωση της οικονομικής κατάστασης του δεν μπορεί να κάνει κάποιος, για να αντιμετωπίσει τις συνεχώς προκλητικά αυξανόμενες υποχρεώσεις του πολίτη προς το κράτος, προκειμένου να επιζούν οι κομματικοί ( όλων των κομμάτων ).

Αυτό που σου απαντά με ευκολία ένα μέσο στέλεχος εταιρίας " ποια είναι τα επιχειρηματικά πλάνα της επόμενης τριετίας", είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να απαντήσει ολόκληρη κυβέρνηση.

Κάτσε εκεί που είσαι ( δυστυχώς ) μια και κατάφερες να είσαι εκεί ( ευτυχώς )
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 10:00:57 πμ »

Άρα γιατί τον έκραξες τον άλλον που έδωσε το Breguet και πήρε Rolex; Επένδυσε ο άνθρωπος...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 12:02:17 μμ »

Άρα γιατί τον έκραξες τον άλλον που έδωσε το Breguet και πήρε Rolex; Επένδυσε ο άνθρωπος...

:D  :D Σωστος ο Βαγγελης!! Προφανως και γω το ιδιο θα εκανα αλλα ειχα ξεχασει ν´απαντησω στο σχετικο ποστ του Εvangelos..

Εγω προσωπικα δεν δενομαι συναισθηματικα με αντικειμενα, δεν χρειαζομαι "συντομευση", το μεσο δηλαδη που θα με ερεθισει στην ανασυρση μιας παλιας εικονας/στιγμης/εμπειριας/χρονικης περιοδου απ´τα βαθη του μυαλου μου...Αν πρεπει να θυσιαστει (το ρολοι)
i) στο βωμο ενος αλλου υπερτερου αγαθου, οπως την διατηρηση της συνεχισης της ζωης μας με την καλυψη των στοιχειωδων αναγκων Ή
(ii) για να ικανοποιησει μια ασημαντη επιθυμια μου (πχ αποκτηση ρολεξ) ενω εχω κατι που πλεον δεν με συγκινει πχ breguet
τοτε ΝΑΙ θα φαει χοντρο "σουτ" και ας εχω χασουρα  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 12:42:30 μμ »

Αν ήθελες επένδυση θα αγόραζες ένα submariner ατσάλι, τα χρυσό/ατσάλι δεν κρατάνε καλά την τιμή στο 2ο χέρι, οπότε έδωσε ένα ρολόι β'χέρι αξίας 8500 στερλίνες για ένα ρολόι β'χέρι 4500 στερλίνες. Λογικά σκεπτόμενος θα έπρεπε να πάρει τουλάχιστον άλλα 3.000+ στερλίνες στο χέρι.

κι επειδή είστε παράξενοι εδώ μέσα μερικοί και μπορεί να μου πείτε πως αυτές οι τιμές δεν υφίσταντο σας παραθέτω και τα αντίστοιχα links.

rolex sub: http://www.chrono24.com/rolex/submariner-16613-anno-1991--id5779404.htm

breguet: http://www.chrono24.com/breguet/breguet-classique-ref-5140-bb--id4090009.htm

όποιος τώρα έχει Breguet Classique, και του φαίνεται το παραπάνω λογικό του το ανταλλάζω άμεσα με ένα Rolex 16613 μιας κι εμένα με ενδιαφέρει η βραχυπρόθεσμη επένδυση.

Ευάγγελος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 12:49:57 μμ »
...σωστά τα λές,  ;) αλλά με παιδιά πλέον σε ηλικίες 18 και 20, αυτά δεν γίνονται. :'( :'( :'(

...αν προσθέσεις την χειραγωγημένη οικονομία, τα capital controls ( μια "συγκαλυμμένη" απαγόρευση χρήσης των χρημάτων ενός εκάστου μέχρι με διάφορους τρόπους να τα δημεύσει το κράτος ), τον εξευτελισμό της αξίας της ακίνητης περιουσίας, κλπ, ούτε αναδιάρθρωση της οικονομικής κατάστασης του δεν μπορεί να κάνει κάποιος, για να αντιμετωπίσει τις συνεχώς προκλητικά αυξανόμενες υποχρεώσεις του πολίτη προς το κράτος, προκειμένου να επιζούν οι κομματικοί ( όλων των κομμάτων ).

Αυτό που σου απαντά με ευκολία ένα μέσο στέλεχος εταιρίας " ποια είναι τα επιχειρηματικά πλάνα της επόμενης τριετίας", είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να απαντήσει ολόκληρη κυβέρνηση.

Γιωργάρα φιλίκή συμβουλή από μένα, προσπάθησε να στείλεις τα παιδιά σου στην Σιγκαπούρη για περεταίρω σπουδές ή οτιδήποτε άλλο έπειτα. Έτσι θα χεις μια σανίδα σωτηρίας για όταν όλα πάνε προς γκρεμό στη γηραιά ήπειρο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 13:51:31 μμ »

Γιωργάρα φιλίκή συμβουλή από μένα, προσπάθησε να στείλεις τα παιδιά σου στην Σιγκαπούρη για περεταίρω σπουδές ή οτιδήποτε άλλο έπειτα. Έτσι θα χεις μια σανίδα σωτηρίας για όταν όλα πάνε προς γκρεμό στη γηραιά ήπειρο.
Είναι ένα ερωτηματικό αυτό Ευάγγελε ποιος θα ψάχνει σανίδες αν η Ευρώπη και οι ΗΠΑ κλείσουν τα σύνορα στο εμπόριο με δασμούς.

Όπως αντίστοιχα, αν η δική μας αγορά καταρρεύσει τι θα συμβεί άραγε σε όλες τις εταιρίες που 'σώθηκαν' στη Βουλγαρία αλλά πουλάνε στην Ελλάδα; τι θα συμβεί κατ'επέκταση σε όλες τις χώρες στα Βαλκάνια; και μετά στις τράπεζες της Ευρώπης που δάνεισαν σε αυτές τις χώρες;

Αλλά αυτή είναι μεγάλη συζήτηση. Να ανέβεις καμμία φορά στο Γιουνανιστάν ή να κατέβουμε εμείς σε σένα να την κάνουμε με ένα κρασί.

Τα ρολόγια σαν επένδυση θέλουν τόσο δυσανάλογα μεγάλη γνώση για τόσο μικρό κέρδος αναλογικά που είναι επένδυση για κάποιον που δεν χρειάζεται να επενδύει. Κοινώς έναν χασομέρη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 14:42:36 μμ »
δεν ξέρω τι θα απογίνει αν όλα αυτά συμβούν όμως θα ήθελα πολύ να μάθω μιας και η θεωρητική μου γνώση στα οικονομικά είναι πολύ περιορισμένη. Από την άλλη, έχωντας ζήσει σε 3 ηπείρους μέχρι σήμερα μπορώ να φανταστώ, όμως δεν θα εκφέρω άποψη δημόσια μιας κι αυτό είν' άσχετο με τα ρολόγια. Επίσης, καμία εταιρία δεν σώθηκε πηγαίνοντας στην Βουλγαρία, γι' αυτό άλλωστε μόνο οι της πλάκας εταιρίες πήγαν εκεί, αν διαφωνείς πες μου μια σοβαρή εταιρία που πήγε ή στείλε ένα λινκ με έναν πρόσφατο ισολογισμό αυτής. Σου αντιπαραθέτω ένα παράδειγμα Ελληνικής εταιρίας προς μίμηση που έχω την τιμή να έχω στην γειτονιά μου, την Kleemann. Μάντεψε σε ποιες 3 χώρες έκανε γραφεία και γραμμές παραγωγής - σίγουρα όχι στα βαλκάνια.

Στο Γιουνανιστάν δεν θα έρθω ακόμη επειδή δεν θέλω να πληρώσω ούτε σεντ φόρου σε μια χώρα που συντηρεί το χάος και είναι τόσο εχθρική απέναντι στους πολίτες της.

Ελπίζω όμως όλα αυτά που περιέγραψες να συμβούν ώστε να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη και να δούμε τι μέλλει γεννέσθαι και να δεις πως οι συζητήσεις επί συζητήσεων που παίζουν στα ελληνικά καφενεία και μπαρ περί οικονομίας είναι αν μη τι άλλο παιδαριώδεις και ηλίθιες. κανείς δεν έμαθε ούτε θα μάθει οικονομικά διαβάζοντας capital.gr.

Επίσης το τελευταίο το παίρνω προσωπικά και δηλώνω χασομέρης κι απλά δεν θα γράψω αυτό που σκέφτομαι επειδή το επόμενο θα είναι να φάω μπαν από το φόρουμ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 17:01:57 μμ »
Έχεις δίκιο για τον τίτλο του νήματος. Δεν είναι για όλους τώρα το διάβασα με προσοχή.

Σε λάθος φόρουμ είσαι λοιπόν. Γιατί αυτό το φόρουμ είναι το ελληνικό ( αυτό που αποκαλείς εσύ γιουνανισταν). Οπότε το κοινό είναι περιορισμένο για εσάς τους επενδυτές, ένεκα η κρίση, ο κακός μας ο καιρός, οι δανειστές,οι πολιτικοί μας, το ξερό μας το κεφάλι, η άγνοια και ότι άλλο λίγο η πολύ φταίει για το χάλι αυτής της χώρας.

Διαβάζω τα ποστ σου με προσοχή, σε αυτό και σε άλλα θέματα. Χαίρομαι πραγματικά για ότι έχεις πετύχει (εσύ ξέρεις) και για τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν και θα σου δοθούν στο μέλλον να ζήσεις να ταξιδεψεις και να ανοίξεις τα μάτια σου και το μυαλό σου. Δεν πιστεύω μόνο στην τύχη,πιστεύω ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς άρα κάτι σίγουρα έκανες/ κυνηγισες / αξίζεις.

Αλλά,παρτο λίγο αλλιώς με τους χαρακτηρισμους και το ύφος ανωτεροτητας για τους μέσα στο χορό. Γι αυτούς που κάθονται και το παλεύουν. Γι αυτούς που είναι εγκλωβισμένοι, γι αυτούς που δεν έχουν την τύχη η επιλογή.

Κοινώς μην φτυνεις εκεί που κάποτε εσύ οι οι γύρω σου τρώγανε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 17:41:21 μμ »
Έχεις δίκιο για τον τίτλο του νήματος. Δεν είναι για όλους τώρα το διάβασα με προσοχή.

Σε λάθος φόρουμ είσαι λοιπόν. Γιατί αυτό το φόρουμ είναι το ελληνικό ( αυτό που αποκαλείς εσύ γιουνανισταν). Οπότε το κοινό είναι περιορισμένο για εσάς τους επενδυτές, ένεκα η κρίση, ο κακός μας ο καιρός, οι δανειστές,οι πολιτικοί μας, το ξερό μας το κεφάλι, η άγνοια και ότι άλλο λίγο η πολύ φταίει για το χάλι αυτής της χώρας.

Διαβάζω τα ποστ σου με προσοχή, σε αυτό και σε άλλα θέματα. Χαίρομαι πραγματικά για ότι έχεις πετύχει (εσύ ξέρεις) και για τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν και θα σου δοθούν στο μέλλον να ζήσεις να ταξιδεψεις και να ανοίξεις τα μάτια σου και το μυαλό σου. Δεν πιστεύω μόνο στην τύχη,πιστεύω ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς άρα κάτι σίγουρα έκανες/ κυνηγισες / αξίζεις.

Αλλά,παρτο λίγο αλλιώς με τους χαρακτηρισμους και το ύφος ανωτεροτητας για τους μέσα στο χορό. Γι αυτούς που κάθονται και το παλεύουν. Γι αυτούς που είναι εγκλωβισμένοι, γι αυτούς που δεν έχουν την τύχη η επιλογή.

Κοινώς μην φτυνεις εκεί που κάποτε εσύ οι οι γύρω σου τρώγανε.

nostradamus κάνε μου την χάρη κι όταν λες πως διάβασες προσέκτικα όντως να διαβάζεις προσεκτικά και να αφήσεις τα πασαλήματα. Το Γιουνανιστάν πρωτοησείχθη σαν όρος από τον georgefl74. Δεν σου πουλάω καμιά ανωτερότητα, δεν ξέρω για κανέναν σας εδώ μέσα τι κάνει ούτε έχω συναντήσει κάποιον για να κρίνω αν είμαι καλύτερος ή όχι, για το που κάθεσαι και τι παλεύεις με βρίσκει παγερά αδιάφορο όσο αδιάφορο βρίσκει κι εσένα το τι παλεύω εγώ. Στην τελική εσύ είσαι σε λάθος φόρουμ, εγώ ξεκίνησα να λέω για ένα Sub του οποίου η τιμή εκτοξέυτηκε κι εσύ μου μιλάς για την πάλη και τον χορό σου. Κάτσε χόρευε όπως όλοι μας, ο καθένας με τον δικό του σκοπό και να διαβάζεις καλύτερα από εδώ κι έπειτα σε παρακαλώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 17:57:16 μμ »
Φυσικά και μου είναι εντελώς αδιάφορο το τι παλεύεις. Με ενδιαφέρει όμως όταν κάνεις αναφορές γενικευοντας σε ένα φόρουμ. Ξεκίνησες να λες για το sub  αλλά η τελευταία σελίδα είναι αλλού από σχόλια σου. Επίσης να έχεις το θάρρος να υποστηρίζεις τα λεγόμενά σου. Το ποιος εισάγει έναν όρο, δεν αφαιρεί από αυτόν που τον επαναλάμβανει.

Εξηγήσες την ηλιθιότητα και το παιδαριωδες του πράγματος για τις οικονομικές αναλύσεις στα καφενεία, ποιες εταιρίες πήγαν στην Βουλγαρία, ποιες εταιρίες είναι πρότυπο όπως και γιατί δεν πληρώνεις φόρους στην Ελλάδα.  Ομολογώ ότι θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα.

Πάμε α θες στο άλλο νήμα γενικού περιεχομένου, για την Ελλάδα και πολιτική για να μην χαλάμε το παρόν ώστε να μείνει καθαρό και στο θέμα του.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 27, 2017, 17:59:53 μμ από nostradamus »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 18:16:53 μμ »
Θα παρακαλούσα στο παρόν νήμα να τελειώνουμε με τα off-topic.
Η πρόταση του nostradamus για συνέχιση σε καταλληλότερο νήμα είναι λογική,
αρκεί να γίνεται σε όσο το δυνατόν πιο κόσμια πλαίσια απ όλους τους εμπλεκόμενους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 18:28:14 μμ »
Φυσικά και μου είναι εντελώς αδιάφορο το τι παλεύεις. Με ενδιαφέρει όμως όταν κάνεις αναφορές γενικευοντας σε ένα φόρουμ. Ξεκίνησες να λες για το sub  αλλά η τελευταία σελίδα είναι αλλού από σχόλια σου. Επίσης να έχεις το θάρρος να υποστηρίζεις τα λεγόμενά σου. Το ποιος εισάγει έναν όρο, δεν αφαιρεί από αυτόν που τον επαναλάμβανει.

Εξηγήσες την ηλιθιότητα και το παιδαριωδες του πράγματος για τις οικονομικές αναλύσεις στα καφενεία, ποιες εταιρίες πήγαν στην Βουλγαρία, ποιες εταιρίες είναι πρότυπο όπως και γιατί δεν πληρώνεις φόρους στην Ελλάδα.  Ομολογώ ότι θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα.

Πάμε α θες στο άλλο νήμα γενικού περιεχομένου, για την Ελλάδα και πολιτική για να μην χαλάμε το παρόν ώστε να μείνει καθαρό και στο θέμα του.

δεν υπάρχει πιθανότητα να αναλώσω extra λεπτό χρόνου για  συζήτηση περί της Ελληνικής κατάστασης σε κανένα φόρουμ, ειδικά σε αυτό στο οποίο έγινα μέλος για να μιλάω για ρολόγια διότι ως φαίνεται μόνο παρεξηγήσεις δημιουργούνται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 18:53:32 μμ »
Στο θέμα λοιπόν.

Πραγματική απορία. Ποιο ρολοι του σήμερα, φερει τα χαρακτηριστικα εκείνα που μπορούν να το κάνουν επένδυση στο μέλλον?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions