Κοιτάζοντας ένα κατάλογο της seiko με ρολόγια του 1969 μου κίνησε την περιέργεια :η αγορά ενός seiko τότε τι ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού απαιτούσε για την απόχτησή του;
Πόσων μηνών μισθούς πρέπει να διαθέσουμε σήμερα για την αγορά αντίστοιχων ρολογιών της seiko;
Πιστεύω λιγότερους απ' ότι τότε.
Τελικά ήταν τα ρολόγια φθηνά για απόχτηση το 1969-1970 ;
Αφού διαβάζεις τις δημοσιεύσεις μου, ίσως θα έχεις προσέξει ότι αναφέρομαι στην rolex με σεβασμό και έχω τονίσει αρκετές φορές ότι παράγει ποιοτικότατα ρολόγια.
Όπως μπορείς να παρατηρήσεις , στο αρχικό μου ποστ οι ερωτήσεις μου αφορούν αποκλειστικά στη seiko.
Επίσης στο λινκ για τα rolex μια φορά έχω κάνει 2 δημοσίευσεις , η μια αφορούσε 2 μοντέλα που μου αρέσουν πάρα πολύ και η άλλη για δυο παλιά μοντέλα που είχα ρωτήσει αν είναι γνήσια.
Αντιθέτως θα έχεις παρατηρήσει ότι σε διάφορες δημοσιεύσεις για άλλα θέματα, πάντα θα υπάρχει ποστάρισμα στο άσχετο που θα αναφέρει για την rolex.
Και για ρώσικα να αφορά το θέμα θα υπάρξει δημοσίευση για τα ρόλεξ, έτσι στο άσχετο.
Σέβομαι την ρολεξ, παραδέχομαι ότι βγάζει καταπληκτικά ρολόγια αλλά αντιδρώ , πιστεύω πάντα κόσμια , στις συνεχόμενες παρεμβολές στα περισσότερα θέματα με αναφορές τύπου φωτοβολίδας για τα ρολεξ.
Σέβομαι τόσο τους ανθρώπους που εκφράζουν την άποψή τους στο παρόν forum όσο και την ευκαιρεία - φιλοξενία που αυτό μου προσφέρει για να σχολιάσω - εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και τέλος σέβομαι και τους αναγνώστες είτε είναι μέλη είτε επισκέπτες.
Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να πεις την άποψή σου.