Αποστολέας Θέμα: Rolex Submariner Ref. 5513, gilt dial, Meter First, Bj. 1966  (Αναγνώστηκε 37091 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Απ: Rolex Submariner Ref. 5513, gilt dial, Meter First, Bj. 1966
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 21:34:58 μμ »
Ωραιο ποστ Γιωργο! Προσωπικα δεν μπορω να διαγνωσω τον προορισμο αυτων των δημιουργηματων...Το να δινει καποιος τοσα λεφτα (3-4k€) και να φτιαχνει αναμφισβητητα ενα τοσο ωραιο ρολοι αλλα ομως εκ των πραγματων να μην μπορει να εκφυγει των οριων της κοπιας/ρεπλικας/οπως-θελετε-πειτε-το, μονο σε προσωπικη ευχαριστηση μπορω να το αποδωσω.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 21:36:14 μμ »
Ισως,υπαρχει αγορα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 21:43:01 μμ »
Ισως,υπαρχει αγορα!
Ασφαλώς υπάρχει και λέγεται αγορά των βίνταζ.
Έχει κανείς την εντύπωση ότι όλοι αυτοί που αγοράζουν τέτοιου επιπέδου "αυθεντικά" ρολόγια έχουν ιδέα τι ΑΚΡΙΒΩΣ παίρνουν;

Ίσως, ο ένας στους εκατό.
Μόνο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 21:45:29 μμ »
Συμφωνουμε,λοιπον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 21:51:44 μμ »
Εμείς, ναι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 22:00:31 μμ »
....
Προσωπικα δεν μπορω να διαγνωσω τον προορισμο αυτων των δημιουργηματων...Το να δινει καποιος τοσα λεφτα (3-4k€) και να φτιαχνει αναμφισβητητα ενα τοσο ωραιο ρολοι.....
Καίρια παρατήρηση!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 22:02:42 μμ »
Ισως,υπαρχει αγορα!
Ασφαλώς υπάρχει και λέγεται αγορά των βίνταζ.
Έχει κανείς την εντύπωση ότι όλοι αυτοί που αγοράζουν τέτοιου επιπέδου "αυθεντικά" ρολόγια έχουν ιδέα τι ΑΚΡΙΒΩΣ παίρνουν;

Ίσως, ο ένας στους εκατό.
Μόνο.

BINGO !

...και όταν ανοίξω το ρολόι, και δώ στο καπάκι, MONTRES ROLEX SA, ......κλπ, 5513, δω αυθεντικό καντράν, (οχι Refinishing, Restoration, Renovation), μια αυθεντική μηχανή, αυθεντική κορώνα, αυθεντική στεφάνη, αυθεντικό κρύσταλλο, και στην κάσα αριθμούς σειράς γνήσιους, με παλαίωση, θα ψάξω και άλλο ?  :o

...και έχει κανείς ιδέα, πόσο πάνε αυτά ?  :'(

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος interaktiv

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 22:04:07 μμ »
Εντάξει, ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του! Το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα ότι στις κατασκευές μου χρησιμοποιώ και ρέπλικα ανταλλακτικά (γιατί απλά τα ανταλλακτικά για τα μοντέλα που με απασχολούν δεν υπάρχουν πλέον), και δεν πούλησα παπά σε κανέναν!
Από το ίδιο το Φορουμ και τους διαχειριστές ανοίχτηκε αυτή η ενότητα για να μπορώ εγώ και ίσος και κάποιοι άλλη με τα ίδια ενδιαφέροντα να αναρτούν τις κατασκευές τους.
Είχα και έχω την όρεξη να μοιραστώ κάποια κατασκευαστικά πράγματα μαζί σας. Να ακούσω γνώμες σε θέματα κατασκευαστικά. Αλλά σε καμία περίπτωση για να αναλύσω το θέμα των ρέπλικα. Όπως είπα και στην αρχή, ο καθένας από εμάς κάνει τις επιλογές του.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 22:10:45 μμ »
Επίσης για τους καχύποπτους, αν ποτέ δείτε Ρολογια μου να πωλούνται για γνήσια, τα στοιχεία με τα οποία έκανα registrieren στο φόρουμ είναι αληθινά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 22:23:45 μμ »
Εντάξει, ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του! Το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα ότι στις κατασκευές μου χρησιμοποιώ και ρέπλικα ανταλλακτικά (γιατί απλά τα ανταλλακτικά για τα μοντέλα που με απασχολούν δεν υπάρχουν πλέον), και δεν πούλησα παπά σε κανέναν!
Από το ίδιο το Φορουμ και τους διαχειριστές ανοίχτηκε αυτή η ενότητα για να μπορώ εγώ και ίσος και κάποιοι άλλη με τα ίδια ενδιαφέροντα να αναρτούν τις κατασκευές τους.
Είχα και έχω την όρεξη να μοιραστώ κάποια κατασκευαστικά πράγματα μαζί σας. Να ακούσω γνώμες σε θέματα κατασκευαστικά. Αλλά σε καμία περίπτωση για να αναλύσω το θέμα των ρέπλικα. Όπως είπα και στην αρχή, ο καθένας από εμάς κάνει τις επιλογές του.

Φίλε μας, δεν αρνήθηκε ΚΑΝΕΙΣ το δικαίωμά σου σε όποιες επιλογές επιθυμείς.

Και από το ίδιο το Φορουμ και τους διαχειριστές ανοίχτηκε αυτή η ενότητα για να μπορείς εσύ και ο οιοσδήποτε άλλος, με τα ίδια ενδιαφέροντα να αναρτά τις κατασκευές του.

Και σαν γνήσιοι φίλοι του ρολογιού, ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ την εργασία σου, και την τεχνική σου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ θα σχολιάσουμε τους κινδύνους που εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις.

Οταν αυτό το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ρολόι, φύγει από τα χέρια σου, ελέγχεις το πως θα το διαχειριστεί κάποιος που δεν έχει την δική σου τιμιότητα ?

Πως μπορείς να διαβεβαιώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, ότι το "προϊόν" σου, θα συνεχίζει να θαυμάζεται σαν ΕΡΓΟ ΣΟΥ, και όχι σαν vintage Rolex ?

Εγώ σε καμαρώνω και σε ζηλεύω, που μπορείς να το κάνεις. Αλλά πόσα ρολόγια έχεις φτιάξει έως σήμερα ? Θυμάμαι μια φωτό σου, με τρείς κάσες στο στάδιο της παραγωγής, και κάποια ήδη έτοιμα. Τα έχεις όλα στο συρτάρι σου ? ή πέρασαν ήδη σε άλλα χέρια ?

Με χαρά θα δώ και άλλες εργασίες σου, και δεν θα έχω κανένα σχόλιο, αν στο καπάκι της κάσας, γράφει, κατασκευή από Interaktiv, ή οτιδήποτε άλλο που θα με προειδοποιεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.

Σε ευχαριστώ, και σε τιμώ για τον χρόνο και τον κόπο σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 22:42:59 μμ »

Φίλε μας, δεν αρνήθηκε ΚΑΝΕΙΣ το δικαίωμά σου σε όποιες επιλογές επιθυμείς.

Και από το ίδιο το Φορουμ και τους διαχειριστές ανοίχτηκε αυτή η ενότητα για να μπορείς εσύ και ο οιοσδήποτε άλλος, με τα ίδια ενδιαφέροντα να αναρτά τις κατασκευές του.

Και σαν γνήσιοι φίλοι του ρολογιού, ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ την εργασία σου, και την τεχνική σου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ θα σχολιάσουμε τους κινδύνους που εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις.

Οταν αυτό το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ρολόι, φύγει από τα χέρια σου, ελέγχεις το πως θα το διαχειριστεί κάποιος που δεν έχει την δική σου τιμιότητα ?

Πως μπορείς να διαβεβαιώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, ότι το "προϊόν" σου, θα συνεχίζει να θαυμάζεται σαν ΕΡΓΟ ΣΟΥ, και όχι σαν vintage Rolex ?

Εγώ σε καμαρώνω και σε ζηλεύω, που μπορείς να το κάνεις. Αλλά πόσα ρολόγια έχεις φτιάξει έως σήμερα ? Θυμάμαι μια φωτό σου, με τρείς κάσες στο στάδιο της παραγωγής, και κάποια ήδη έτοιμα. Τα έχεις όλα στο συρτάρι σου ? ή πέρασαν ήδη σε άλλα χέρια ?

Με χαρά θα δώ και άλλες εργασίες σου, και δεν θα έχω κανένα σχόλιο, αν στο καπάκι της κάσας, γράφει, κατασκευή από Interaktiv, ή οτιδήποτε άλλο που θα με προειδοποιεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.

Σε ευχαριστώ, και σε τιμώ για τον χρόνο και τον κόπο σου.

Σε διαβεβαιώ λοιπών ότι όλα τα Ρολογια που έχω κατασκευάσει με γνήσιους μηχανισμούς και σειριακούς αριθμούς είναι όλα στο συρτάρι μου.

Η αγάπη μου άλλωστε για αυτά τα κομμάτια είναι τεράστια και δεν θα μπορούσα να τα αποχωριστώ. Και όπως προανέφερα κάποια από αυτά είναι αδύνατο να κατασκευαστούν ξανά!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 23:03:46 μμ »

Σε διαβεβαιώ λοιπών ότι όλα τα Ρολογια που έχω κατασκευάσει με γνήσιους μηχανισμούς και σειριακούς αριθμούς είναι όλα στο συρτάρι μου.

Η αγάπη μου άλλωστε για αυτά τα κομμάτια είναι τεράστια και δεν θα μπορούσα να τα αποχωριστώ. Και όπως προανέφερα κάποια από αυτά είναι αδύνατο να κατασκευαστούν ξανά!

Εγώ σε τιμώ γι αυτό, που δείχνει και την αγάπη σου στο αντικείμενο.

Σε ευχαριστώ που απήντησες, και ΟΛΟΙ μπορούν να δούν την απάντησή σου.

Περιμένουμε αν μπορείς, πιο πολλές φωτό, μόνο σε παρακαλώ λίγο μικρότερες, γιατί δεν μπορώ να τις δώ.

Σε ευχαριστώ,
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος misterK

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 24, 2017, 19:19:55 μμ »
Θα ήθελα να πω ένα πολύ καλό, πολύ κακό, μ'αρέσει, δε μ'αρέσει... ΑΛΛΑ δε βλέπονται οι εικόνες. Αν έχεις κουράγια να τις ανεβάσεις ξανά θα το εκτιμούσα.

υγ 1) Μην το συζητάμε σε κάθε ποστ το είδος των ρολογιών, την αγορά τους κλπ κλπ.

υγ 2) Προς διαχείρηση
Βάλτε κόφτη (τι μόνο ο Τσίπριζας θα βάζει?) για μεγαλύτερες εικόνες από:...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2017, 19:21:53 μμ από misterK »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Η υπερανάλυση κοστίζει.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 24, 2017, 19:26:01 μμ »
Θα ήθελα να πω ένα πολύ καλό, πολύ κακό, μ'αρέσει, δε μ'αρέσει... ΑΛΛΑ δε βλέπονται οι εικόνες. Αν έχεις κουράγια να τις ανεβάσεις ξανά θα το εκτιμούσα.

Θα κοιτάξω αργότερα το βράδυ, που θα επιστρέψω από την εργασία μου να αλλάξω το μέγεθος.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 24, 2017, 23:45:55 μμ »
Περιμένουμε αν μπορείς, πιο πολλές φωτό, μόνο σε παρακαλώ λίγο μικρότερες, γιατί δεν μπορώ να τις δώ.

υγ 2) Προς διαχείρηση
Βάλτε κόφτη (τι μόνο ο Τσίπριζας θα βάζει?) για μεγαλύτερες εικόνες από:...

Παίδες έτοιμες οι φωτογραφίες

Προς Διαχειριστή (Administrator)

Δεν χρειάζεται να βάλετε Κόφτη (όπως ο Τσίπριζας). Αρκεί να προσθέσετε στο CSS File και συγκεκριμένα στη σειρά 382, ότι το μάξιμουμ μέγεθος των φωτογραφιών .bbc_img δεν μπορούν να ξεπερνάνε το 100% του template που χρησιμοποιείτε.

Αυτόματα θα προσαρμοστούν όλες οι φωτογραφίες.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions