Εντάξει, ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του! Το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα ότι στις κατασκευές μου χρησιμοποιώ και ρέπλικα ανταλλακτικά (γιατί απλά τα ανταλλακτικά για τα μοντέλα που με απασχολούν δεν υπάρχουν πλέον), και δεν πούλησα παπά σε κανέναν!
Από το ίδιο το Φορουμ και τους διαχειριστές ανοίχτηκε αυτή η ενότητα για να μπορώ εγώ και ίσος και κάποιοι άλλη με τα ίδια ενδιαφέροντα να αναρτούν τις κατασκευές τους.
Είχα και έχω την όρεξη να μοιραστώ κάποια κατασκευαστικά πράγματα μαζί σας. Να ακούσω γνώμες σε θέματα κατασκευαστικά. Αλλά σε καμία περίπτωση για να αναλύσω το θέμα των ρέπλικα. Όπως είπα και στην αρχή, ο καθένας από εμάς κάνει τις επιλογές του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φίλε μας, δεν αρνήθηκε ΚΑΝΕΙΣ το δικαίωμά σου σε όποιες επιλογές επιθυμείς.
Και από το ίδιο το Φορουμ και τους διαχειριστές ανοίχτηκε αυτή η ενότητα για να μπορείς εσύ και ο οιοσδήποτε άλλος, με τα ίδια ενδιαφέροντα να αναρτά τις κατασκευές του.
Και σαν γνήσιοι φίλοι του ρολογιού, ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ την εργασία σου, και την τεχνική σου.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ θα σχολιάσουμε τους κινδύνους που εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις.
Οταν αυτό το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ρολόι, φύγει από τα χέρια σου, ελέγχεις το πως θα το διαχειριστεί κάποιος που δεν έχει την δική σου τιμιότητα ?
Πως μπορείς να διαβεβαιώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, ότι το "προϊόν" σου, θα συνεχίζει να θαυμάζεται σαν ΕΡΓΟ ΣΟΥ, και όχι σαν vintage Rolex ?
Εγώ σε καμαρώνω και σε ζηλεύω, που μπορείς να το κάνεις. Αλλά πόσα ρολόγια έχεις φτιάξει έως σήμερα ? Θυμάμαι μια φωτό σου, με τρείς κάσες στο στάδιο της παραγωγής, και κάποια ήδη έτοιμα. Τα έχεις όλα στο συρτάρι σου ? ή πέρασαν ήδη σε άλλα χέρια ?
Με χαρά θα δώ και άλλες εργασίες σου, και δεν θα έχω κανένα σχόλιο, αν στο καπάκι της κάσας, γράφει, κατασκευή από Interaktiv, ή οτιδήποτε άλλο που θα με προειδοποιεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.
Σε ευχαριστώ, και σε τιμώ για τον χρόνο και τον κόπο σου.