4ον. ................Από την άλλη δε θέλω καθόλου να μάθω από έναν άνθρωπο που πιστεύει πως κάνω ότι μου καπνίσει ή ότι μου κατέβει, πόσο μάλλον αν νομίζει πως η δική του αναγνώριση φινέτσας είναι ανώτερη από τη δική μου................
5ον. Γιώργο μου, αφού κι εσύ παραβαίνεις τους κανόνες γιατί μου ζήτησες να σου προτείνω (ώστε να διαλέξεις) ένα dress χωρίς δευτερόλεπτα και χωρίς ημερομηνία. Γιατί κατά δήλωση σου δε σου αρέσουν τα ρολόγια χωρίς δευτερολεπτοδείκτη γιατί τα θεωρείς "νεκρά" ρολόγια. Θα μπορούσες λοιπόν, απλά να μου ζητήσεις να σου προτείνω 2-3 όμορφα dress. Μπορεί να ήταν όμορφα dress χωρίς τα "ακατανόμαστα" δηλ. όπως τα θέλεις, αλλά μπορεί να σου πρότεινα και ένα όμορφο dress με "τέτοια". Ειλικρινά, κάπου σε χάνω.
Αγαπημένε Στέφανε,
Κανένας δεν επιτρέπεται να υποδείξει το τι θα φορέσει κάποιος, πότε και με τί και σε ποιά περίσταση. ή τι ΠΡΕΠΕΙ να του αρέσει και τι όχι. Αν ήταν έτσι, δεν θα ήταν φόρουμ, θα ήταν στρατός - ομοιόμορφος ( uniform ), και θα μας έδιναν οδηγίες / διαταγές.
Εδώ αναφέρουμε τις πιθανές γνώσεις μας, τα όνειρά μας, κάποιες εμπειρίες, και τα πιστεύω μας, σαν ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ απόψεων, και ΜΟΝΟΝ. Και όσοι έχουμε συναντηθεί, λέμε και μια κουβέντα παραπάνω, γιατί ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ. Εχουμε δεί τα προσωπα, δεν είναι κάποιος άγνωστος πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Και σέβεται ο καθένας τις άλλες απόψεις και προτιμήσεις. Βασική αρχή. Και συνεχίζουμε, με πειράγματα και νέες απόψεις, νέα δεδομένα, πάμε πιο κάτω. Εξελισσόμαστε. Μαθαίνουμε κάτι νέο. Αν μας αρέσει, το υιοθετούμε. Αν όχι, το ξεχνάμε.
Αλλά , κάθε λέξη έχει και μια σημασία, ατυχώς διαφορετικη για κάθε έναν. Και εκεί, ίσως παρανοηθεί κάποιος.
Λέω εγώ πχ βίδα. Επειδή είμαι ρολογάς, εννοώ, βίδα για ρολόγια. Ο μαραγκός όμως καταλαβαίνει ξυλόβιδα, και ο μηχανικός αυτοκινήτων Μ 10 Χ 25.
Μία λέξη, πολλές ερμηνείες.
Με αυτό το πρίσμα, πρέπει να "διαβάζουμε" τα ποστ, και να αντιλαμβανόμαστε ότι ίσως κάποιες λέξεις να τις καταλάβαμε με την δική μας οπτική γωνία, ενώ ο αναρτών, από την δική του.
Τα υπόλοιπα με καμιά μπύρα και φυστικάκια