0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
150 ευρω.Ναι στη Festina. Ειναι μεσα στην εγγυση. Να το πεταξω ; Αν ειναι δυνατον. Δηλαδη τι σημαινει εγγυση, το φτιαχνω με χρι να ληξει και μετα το πετας ;
Ε νομιζω οτι το τερματισες, δεν αξιζει να ξανασχοληθεις φιλε...Κοιτα για κατι αλλο...
Και email και τηλ, και Ισπανια και Ελβετια και 100 φορες
Θα συνεχισω γιατι τα εχω παρει ασχημα. Δεν υπαρχουν 150αρια ευρω για πεταμα επειδη αυτοι ειναι ανευθυνοι.
Παράθεση από: manolis kokotsakis στις Δεκέμβριος 15, 2016, 08:41:13 πμΘα συνεχισω γιατι τα εχω παρει ασχημα. Δεν υπαρχουν 150αρια ευρω για πεταμα επειδη αυτοι ειναι ανευθυνοι.Είναι σημαντικό να μπεις στη διαδικασία της απειλής, όπως σου είπα. Ενημέρωσε τους πως θα κοινοποιήσεις τη περιπέτεια σου.
Παράθεση από: STF στις Δεκέμβριος 15, 2016, 10:56:55 πμΠαράθεση από: manolis kokotsakis στις Δεκέμβριος 15, 2016, 08:41:13 πμΘα συνεχισω γιατι τα εχω παρει ασχημα. Δεν υπαρχουν 150αρια ευρω για πεταμα επειδη αυτοι ειναι ανευθυνοι.Είναι σημαντικό να μπεις στη διαδικασία της απειλής, όπως σου είπα. Ενημέρωσε τους πως θα κοινοποιήσεις τη περιπέτεια σου....ναι, στο mail βάλε cc ( κοινοποίηση ) , και κατέβασε όσες σχετικές σελίδες ωρολογόφιλων, σχετικών περιοδικών και εφημερίδων βρείς.Αρκεί να έχεις γραπτά στοιχεία, ημερομηνίες, κλπ, αλλιώς μπορεί να γυρίσει εναντίον σου για συκοφαντική δυσφήμιση.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.