0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γω το εχω κανει με την προστασια καταναλωτη αλλα απ´οσο ειδα οτι απλα λειτουργει συμβουλευτικα, δεν μπορει να πιεσει τον πωλητη..
Πιο φτηνα θα ερθει ,νεο ρολοι
Παράθεση από: harolagoha στις Δεκέμβριος 15, 2016, 12:30:00 μμΚαι γω το εχω κανει με την προστασια καταναλωτη αλλα απ´οσο ειδα οτι απλα λειτουργει συμβουλευτικα, δεν μπορει να πιεσει τον πωλητη..Να πιεσει με την εννοια της αποφασιστικής ενεργειας οχι.Ομως, αποτελει μια καλή και νομιμη οδο για να αναζητησεις το δικιο σου και επιπλεον καμια σοβαρη εταιρεία δεν θα το αγνοησει.Αν η εταιρεία δεν ειναι σοβαρή... ούτε ο Τσίπρας δεν μπορεί να σε βοηθήσει...
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 15, 2016, 14:06:09 μμΠιο φτηνα θα ερθει ,νεο ρολοιΓιατί ρε Γιώργο, τσάμπα είναι όλα τα παραπάνω. Επιπλέον δεν αλλάζουν τα πράγματα αν λειτουργούμε όλοι στη λογική του "που μπλέκεις τώρα..."
Αν ηθελαν πραγματικα να λυσουν το θεμα,θα ειχαν απλα δωσει νεο ρολοι!
Εχω στειλει ενα Candino 6 φορες για επισκευη. Αλλαξαν μηχανη, τα ιδια, πηγε Βαρκελωνη , τα ιδια. Ζηταω καινουργιο, δε μου δινουν ; τι κανω πριν παρω την καραμπινα ;
Υπαρχουν Ελληνικα περιοδικα ρολογιων να γραψω εκει ;
Παράθεση από: manolis kokotsakis στις Δεκέμβριος 30, 2016, 15:49:20 μμΥπαρχουν Ελληνικα περιοδικα ρολογιων να γραψω εκει ;δεν ξερω αν θα εχεις καποιο αποτελεσμα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.