Καλημέρα συμφουριτες.
Γράφω πρωτη φορά γι αυτό συγχωρήστε τα λαθη μου

Εδω και 8μηνες ειμαι ενας τρισευτυχισμενος κάτοχος g shock 9100 gulfman .Παρότι το gulfman ειναι πολυ ελαφρυ,ανετο(σε σημειο που το φοραω ολη μερα και ξεχναω οτι ειναι στο χερι μου)με εχει καλυψει πληρως σε ολα εκτος απο καποιες εξοδους.ετσι ψαχνω για ενα ρολοι πιο "επισημο" αν και αυτο που πάντα ονειρευόμουν ειναι το g shock g7900 rescue red

Το λοιπόν, ειμαι αναμεσα σε καποια συγκεκριμενα ρολόγια. Να αναφέρω οτι ειμαι 18 χρονων και δεν θελω να δωσω πανω απο 150€ .
1)Casio mtd 1079d
2)Swiss military hanowa recruit prime gift set 06-5230.04.007
3)-//- -//- -//- soldier prime 6.5231.04.007
4) -//- -//- -//- flagship men watch 6-5161.2.04.007 το οποίο κοστίζει 180€ και δν ξερω αν θελω αν τα δώσω αν κ με εντυπωσίασε
5) Seiko snxe91k το οποιο ειναι αυτόματο κ δν ξερω κατα ποσο θα επηρεαστεί αν δν τον φοραω καθημερινά
6)Seiko 5 skn379k1
7)Seiko 5 snk799k
Δεν φανταζομαι να σας κούρασα :p
Οπως είπα ειμαι 18 και δν θελω να δείχνει πολυ vintage σαν να το πηρα απο το συρτάρι του μπαμπα μου δλδ, καποια Seiko μου δινουν αυτήν την εντύπωση.
Τσέκαρα και την σειρα edifice της Casio αλλα δεν θελω μεγαλη κάσα
Οποιαδήποτε προταση μεχρι τα 180€ ,αν και πιο πολυ θελω να περιοριστώ στα 150 ,δεκτη
ΥΓ. Δεν μπόρεσα να ανεβάσω εικονα απο imageshaker .υποθετω οτι είμαι κ σε λαθος κατηγορία.
Συγχωρήστε τον νεοπα